Обзалагам се,че отмъщението за боя ще бъде разкриването на Ферхундела пред Сердар. А тя Веднага се обажда да провери дали няма нещо останало между нейничкия и Седеф-ужасна е просто отвсякъде. А Седеф това,че заминала не означава,че се е откъснала от Шефкет.Ще ми бъде любопитно да видя дали въобще ще стане наистина. Разстоянието е нищо ,когато някой е в мислите ти. Това е начин да се опита да избяга,да видим дали ще успее.
Аман от сестрите!Честно!
Миличката!Отношенията им бяха достойни за възхищение-макар,че Нехир е строга когато трябва се отнасяха с любов и нежност помежду си........... 
Аман от сестрите!Честно!
Миличката!Отношенията им бяха достойни за възхищение-макар,че Нехир е строга когато трябва се отнасяха с любов и нежност помежду си........... 

,както казах -ако ще. Освен това мълчи просто защото не знае какво да каже,чувството й за вина я смазва. А дали се с почувствала като шефка-казах какво ме е навело на тази мисъл и мисля,че занапред ще се потвърди мнението ми.
Не знам ,но снощи имах чувството че Неджля за момент искаше да отвори вратата на колата и да прегърне Лейля,но се възпря..
-хем се усеща,че Шефкет преследва някаква цел/да и отмъсти/ ,хем се мисли за единствена .ББ Когато влезе в затвора тогава ще си даде сметка за тези събития.И не си спомням в кой епизод,но има сцена в която Сердар изгонва Ферхито от дома си.
.Ще събере всички и ще заживеят щастливо-Неджля точно това си мисли, да даде стая на Лейля близо до спалнята си...
Препоръчани теми