Хайде на театър

• 78 650
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, в петък ще запазвам билети за "Вражалец" за 8 юни (на 99% сигурна дата). Ако някой се интересува да ми пише на лични. Не го предлагам с някаква спекулатива цел, а просто защото знам,че се намират трудно билети, а съм на финалната права от запазване на точна бройка.
Писах ти на л.с,но нещо нямам отговор.В програмата на "Народния" няма такава дата,да не бъркаш нещо?.....

# 211
Здравейте, в петък ще запазвам билети за "Вражалец" за 8 юни (на 99% сигурна дата). Ако някой се интересува да ми пише на лични. Не го предлагам с някаква спекулатива цел, а просто защото знам,че се намират трудно билети, а съм на финалната права от запазване на точна бройка.
Писах ти на л.с,но нещо нямам отговор.В програмата на "Народния" няма такава дата,да не бъркаш нещо?.....
Аз също писах, но нямам отговор.

# 212
  • София
Тази вечер гледах "Полет над кукувиче гнездо" в Народния театър. Много добра постановка и игра Peace Просто перфектни. Както не бях ходила на театър много време, ми дойде апетита с този блестящ спектакъл.

Имаше ли някакъв инцидент с Деян Донков вчера по време на постановката? Защото днес гледахме Сирано и преди да започне, обявиха, че вчера по време на представление Деян е пострадал (навехнал си крака), но заради публиката ще играе и тази вечер. И игра наистина страхотно Peace

# 213
Тази вечер гледах "Полет над кукувиче гнездо" в Народния театър. Много добра постановка и игра Peace Просто перфектни. Както не бях ходила на театър много време, ми дойде апетита с този блестящ спектакъл.

Имаше ли някакъв инцидент с Деян Донков вчера по време на постановката? Защото днес гледахме Сирано и преди да започне, обявиха, че вчера по време на представление Деян е пострадал (навехнал си крака), но заради публиката ще играе и тази вечер. И игра наистина страхотно Peace
Не не се видя или чу нещо. Бях отново на първия ред.
Този мъж е огън! Heart Eyes

# 214
Densi, вече сериозно почнахме да се притесняваме за теб, заради любимия ти първи ред Wink

# 215
Densi, вече сериозно почнахме да се притесняваме за теб, заради любимия ти първи ред Wink
Защо? Там виждам най-добре.

# 216
  • София
Гледах "Ритъм енд блус"2 в Театър зад канала. Великолепен спектакъл! Препоръчвам!

# 217
Довечера съм на "Август в Оклахома", ще дам отзиви.  Simple Smile

# 218

Ми много инциденти напоследък Wink

# 219

Ми много инциденти напоследък Wink
Много беснее вярно е! Да е жив и здрав, страхотен пич! Heart Eyes

Много искам да гледам Сирано, но не съм купила още билети.

# 220
В петък гледах ОООО - Сънят на Гогол. Прекрасно представление. Христо Петков беше потресаващ Попришчин.
Снощи пък бях на Отело. Определено не ми хареса. Нещо не могат да ми влезат постановките на Лилия Абаджиева. Фенките на Деан Донков тук могат да го видят в целия му блясък. Силов и енергичен. Вергов, всъщност всички актьори, бяха страхотни.
Някой гледал ли е Леонид Йовчев в пиеса, където не играе дребно, зло същество?

# 221
  • София
В Народния театър през май има промоция - два билета на цената на един Peace Важи за представленията на голяма сцена.

# 222
Гледах в четвъртък "Сирано" за втори път. Е, много ми хареса този спектакъл. А пък сценографията е изключителна.
Леонид Йовчев съм го гледала с " Игра на любовта и случая"- добре играеше момчето, въпреки че постановката беше слаба.

# 223
Все не мога да стигна до Сирано.  Sad Много го хвалят.
Леонид Йовчев е много добър. Беше ми интересно как ще е в превъплащение различно от зловредник.

# 224
Във Връзка с 6 май - Деня на Храбростта и празника на Българската армия Театър „Българска армия” обявява намаление на цените на билетите от 6 лв. за спектаклите: 

05.05. четвъртък МНОГО ШУМ ЗА НИЩО от Уилям Шекспир от 19.00 часа постановка – Красимир Спасов

07.05. събота КАКТО ВИ ХАРЕСВА от Уилям Шекспир 19.00 часа сценичен вариант и постановка Красимир Спасов

08.05. неделя ТРАМВАЙ „ЖЕЛАНИЕ” от Тенеси Уилямс от 19.00 часа постановка – Крикор Азарян

Общи условия

Активация на акаунт