Хайде на театър

• 78 592
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Извинявам се ако е обсъждано, но може ли гледалите "Балкански синдром" да споделят мнение  Simple Smile

Доста ми хареса. Пиесата е динамична, а актьорите - чудесни.

Аз вчера ходих на това. Бях доста скептична и отидох по-скоро от любопитство - да видя що е то английски театър. И останах очарована - вярно, не е същото, като да ги гледаш на живо, но все пак беше почти като на театър Mr. Green
Постановката е много добра - този сезон от нещата, които съм гледала на нашите сцени, нищо не ми е допаднало толкова. И тъжна, и смешна, кара те да се замислиш, няма цинизми и псувни.
Надявам се, че ще организират излъчването в София и на останалите 3 постановки в тази програма на Националния театър.

Много благодаря за отзива. Аз след голямо чудене, в крайна сметка не отидох. Следващия път няма да се двоумя.

# 496
  • София
Здравейте! Много благодаря на всички, които пишат отзиви тук! Вече съм си набелязала няколко постановки и се чудех дали знаете кога пускат програма и билети за януари? Или вече са пуснали и аз съм напълно заблудена  Blush

# 497
  • София
Много харесвам Театър 199 и много бих се радвала някой да даде отзиви за "Син портокал" Simple Smile

Гледах го миналия месец. Честно казано, очаквах повече. Играта на актьорите беше добра, но самата пиеса нещо не ми допадна... Лично мнение, разбира се,  може и да не съм била в подходящо настроение, знам ли?  Laughing

"За мишките и хората" - уникална пиеса, много добра! Може би най-доброто, което съм гледала от доста време насам  Peace

# 498
  • UK
Здравейте! Много благодаря на всички, които пишат отзиви тук! Вече съм си набелязала няколко постановки и се чудех дали знаете кога пускат програма и билети за януари? Или вече са пуснали и аз съм напълно заблудена  Blush

Програмата на Народния излиза до 10-то число, на Сатиричния на 6-то, а за другите не знам- до 10-то число на предходния месец обикновено всички са готови, а ги има и на сайтовете.

# 499
Здравейте.Simple Smile
С мъжа ми преди да се родят децата обожавахме да ходим на театър.Но сега просто няма как.Но за другата седмица леля ми сме я "пазарили" да ги гледа и смятаме да посетим някоя постановка.
Препоръчаха ми 'Още веднъж отзад " с Христо Гърбов в театър Алеко Константинов но нещо съм скептична  Mr. Green..Дайте мнения.
Аз много искам да гледам "Вишнева градина".Предполагам сте я обсъждали но дайте и за нея едно мнение.
И на "Римска баня" доста му се чудя....?
Благодаря ви много.. Hug

# 500
В петък откривам сезона с Аз плащам. Чух, че е хубава пиеса. Някой да сподели нещо?

Аз съм я гледала, нищо особено. Не е лоша, ама не мога да кажа, че е и хубава. В златната среда ми е!

Иначе препоръчвам си "Криминале 2D" в Младежкия. Бях скептично настроена, защото това все пак е дипломен спектакъл на един клас от НАТФИЗ. Обаче много ми хареса. Тези млади талантливи хора ме разсмяха много и най - важното много ме заредиха. Играха с такава лекота. Много от възрастните актьори могат да се учат от лекотата ми.

# 501
    Моля Ви, за съвет,имам син на 11 години,който искам да запозная с "театъра за големи".(омръзна му да посещава детски представления с 4 год.си сестриче)Той чете много,обича изкуството.Представа си нямам ,с коя постановка да бъде първото му влизане в театър,споделете,ако имате деца на тази възраст.Кои са подходящи  спектакли?Благодаря!

# 502
  • София
"Островът на съкровищата" в Младежкия е подходящ за неговата възраст. Въобще разгледай тяхната програма, има интересни постановки за деца.

# 503
Ironic,благодаря за съвета!Хубав ден!

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 11:19 от Roo Roo

# 504
  • София

Програмата на Народния излиза до 10-то число, на Сатиричния на 6-то, а за другите не знам- до 10-то число на предходния месец обикновено всички са готови, а ги има и на сайтовете.

Ljoli, много благодаря за бързия отговор! Аз сега работя много близо до Народния и исках да съм първа на опашката  Simple Smile

# 505
Здравейте.Simple Smile
С мъжа ми преди да се родят децата обожавахме да ходим на театър.Но сега просто няма как.Но за другата седмица леля ми сме я "пазарили" да ги гледа и смятаме да посетим някоя постановка.
Препоръчаха ми 'Още веднъж отзад " с Христо Гърбов в театър Алеко Константинов но нещо съм скептична  Mr. Green..Дайте мнения.
Аз много искам да гледам "Вишнева градина".Предполагам сте я обсъждали но дайте и за нея едно мнение.
И на "Римска баня" доста му се чудя....?
Благодаря ви много.. Hug

С децата е така. Ние с моя мъж се редуваме и ходим по отделно.
Относно пиесите само за Вишнева градина мога да дам мнение. Нищо особено, не че е лоша постановката, но и не ме развълнува. От Чеховите пиеси на Киркор Азарян Три сестри повече ми хареса. Чайка гледах отдавна и доколкото си спомням, бях във възторг.

Моля Ви, за съвет,имам син на 11 години,който искам да запозная с "театъра за големи".(омръзна му да посещава детски представления с 4 год.си сестриче)Той чете много,обича изкуството.Представа си нямам ,с коя постановка да бъде първото му влизане в театър,споделете,ако имате деца на тази възраст.Кои са подходящи  спектакли?Благодаря!

Аз бих препоръчала Пътуване на запад в НАТФИЗ. Пиесата и актьорите са страхотни. Малко приказка, много индийска митология, много динамика. Аз като ходих имаше доста деца и мисля, че се забавляваха. Малко дълга е постановката. И гледайте да сте напред.
Сещам се още за Българи от старо време в Музикалния театър. Друг формат е, но много ми го похвали точно едно 11 годишно момиче. Щях да водя моята дъщеря, но представлението се отмени.

# 506
Virunga,идеите са ти чудесни,ще ги реализирам!

# 507
    Моля Ви, за съвет,имам син на 11 години,който искам да запозная с "театъра за големи".(омръзна му да посещава детски представления с 4 год.си сестриче)Той чете много,обича изкуството.Представа си нямам ,с коя постановка да бъде първото му влизане в театър,споделете,ако имате деца на тази възраст.Кои са подходящи  спектакли?Благодаря!

"Пигмалион" в Народния театър, постановка на Леон Даниел. Много приятно, весело и интересно. Моите деца го харесаха.
"Островът на съкровищата" също им беше харесал.

# 508
  • UK
"Балът на крадците" в Народния също става Simple Smile.

# 509
Happy -mamma,Ljoli,за Народният театър е чудесно,много ще се впечатли и запомни!Благодаря,за отделеното време.

Общи условия

Активация на акаунт