Хайде на театър

• 78 493
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Видях, че коментирате Ревизор, да споделя и моето мнение, снощи гледах постановката в Народния! Е за първи път се разочаровах от постановка на Мариус! Според мен имаше безумни моменти! Очаквах много повече! А и преекспонирането на повечето актьори от Народния също натежа в полза на това по-скоро да не ми хареса постановката! Иначе играта на Куркински-без коментар, много е добър!

# 661
Мариус е класа, която трудно се постига. Определено доминира като игра и цялостно излъчване. Владо Карамазов никак не ми е любим, а тук ми се стори адски неподходящ за ролята на Ревизора. Лигаво, скучновато, еднотипно. Изненадаха ме обаче млади актьори като Павлин Петрунов например, който направи страхотен встъпителен монолог.

Него гледах и в Спокан. Страшно ми хареса цялата постановка! Млади, нахъсени, талантливи актьори, които играят с голям заряд и създават наелектризирана атмосфера. Определено препоръчвам.

Козата като цяло не мога да кажа, че ме изненада. Даже на моменти успявах и да се разсея, а и в зала с големината на Камерна сцена, викането ми дойде малко в повече. Предполагам, че тук в Америка съм навикнала на пиеси с подобни сюжети (дали ще е коза, хомосексуалист или любовен четириъгълник, с тяхното участие, в общи линии действието се върти около една и съща достатъчно позната и комай повтръснала на американците проблематика. Но вероятно за Б-я се явява ново и като такова, интересно).

От този тип на семейно-социалните експерименти обаче, горещо препоръчвам "Формата на нещата" на Камерна сцена в Театър София. Добра игра, декорите са от нищо-нещо, неочаквано интересен завършек. Излязох приятно усмихната.

# 662
Здравейте,
Търся инфо за DUENDE в 199 с Лолова? Rolling Eyes

# 663
  • София
Здравейте,

Заповядай Wink Имаше и още един много добър отзив, доколкото помня. И аз искам да го гледам, но все е на някакви неудобни дати...

# 664
На мен не ми хареса.Прекрасна актриса и слаб сценарий.Беше някаква сглобка.Или аз не съм го разбрала.

# 665
Здравейте,

Не съм го гледала, но и аз се интересувах преди, и получих само негативни мнения. Казват, че Лолова играе добре, но самият спектакъл не струва.

# 666
  • София
Снощи гледах "Проблясъци" на живата сателитна връзка от Лондон. Много ми хареса Simple Smile Мисля да изгледам всички представления, които предстоят!

Иначе този месец е ред на "Тестостерон" в Сълза и Смях. Отказахте ме от "Кръщене" и "Сирано дьо Бержерак"  Mr. Green

# 667
И мен ме отказахте от Сирано. Laughing

# 668
Здравейте,

Не съм го гледала, но и аз се интересувах преди, и получих само негативни мнения. Казват, че Лолова играе добре, но самият спектакъл не струва.

И аз чух, че не си заслужава. Жалко за таланта на Лолова, още повече, че е в края на кариерата си.

# 669
.............
Ако искате да се посмеете от сърце Ви препоръчвам отново в този театър постановката Сега или Никога! Много хубава комедия Joy
...............

Страхотна постановка - смях и много истини Simple Smile
"Железният светилник" ще го гледам в края на месеца - отзивите са доста добри.
За "Кръщене" не знам какво да кажа - като идея не беше лошо, но не останах очарована. Не съм специалист, но съм гледала и по-добри постановки.

# 670
Вечерен акт-вечерна простотия Rolling Eyes
Но не взимайте моето мнение за чиста монета, съдейки от доволните зрители около мен Cry

# 671
  • UK
В петък ходих с майка ми да гледам "Кралицата майка" отново- беше чудесно, обаче искам да изкажа възмущението си от много хора в залата- истеричен, но наистина истеричен смях, който кънтеше в цялата зала, дори на моменти, които не бяха дори смешни. Тези хора имах чувството, че бяха на концерт на Слави Трифонов на някой стадион, не в театрален салон. Но това не се случва за първи път- просто имам усещането, че много хора бъркат жанра, който им отива.

# 672
И аз съм гледала " Кралицата-майка", но Слава Богу, в моя случай нямаше подобни изпълнения от страна на публиката. Наистина напоследък ме дразни поведението на част от зрителите. Имам чувството, че нивото е много ниско. Преди, като че ли ходеха повече ценители. Сега ходят като на някакво шоу, да се посмеят...Много тъжно.

# 673
А мен пък напоследък ме дразни нивото на театъра. Все по-често се разочаровам от постановки, които наподобяват повече пародия, стил Пълна лудница, отколкото да се доближават до качествен театър. Така че бих казала, какъвто театърът, такава и публиката! За щастие обаче все още се намират и стойностни постановки!

# 674
Ами това върви явно...И театърът стана като телевизията, работи до голяма степен за масовия вкус.

Общи условия

Активация на акаунт