Хайде на театър

• 78 498
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте.
Чудя се между 2 пиеси:
Ревизор в Театър София и Крадецът на праскови в Народния.Дайте мнения.
Мерси!!!

# 691
  • София
Здравейте.
Чудя се между 2 пиеси:
Мерси!!!

Крадецът на праскови на мен страшно ми хареса - много добра постановка, силна актьорска игра Peace

# 692
Здравейте.
Чудя се между 2 пиеси:
Мерси!!!

И двата  Wink

# 693
  • UK
Tри премиери в Народния през март, включително Морфов и Гърдев. Обзета съм от трепетно очакване и бързам да ходя до касата  Mr. Green.

# 694
  • Пловдив
Моля за отзиви за Български Разкази- моноспектакъла на Мариус Куркински. Подходящ ли е за 9-13 годишни деца?

# 695
" Български разкази" на Мариус не съм ги гледала, но мой близък ходи и ми каза, че му подействало потискащо. Иначе гледах " Балкански синдром" на Мариус и останах доста разочарована. Ама може би в мен има нещо сбъркано, защото публиката изпадна във възторг и аплодира бурно. Laughing Знам ли, въпрос на вкус...Гледала съм и" Секс , наркотици и рокендрол" преди доста години, с Андрей Баташов. Много ми хареса.

# 696
С Андерей Баташов не се ли казваше само SEXXX постановката или са били две?

# 697
Постановката, която гледах с Андрей Баташов, беше преди доста години, може би повече от десет на един морски фестивал. Казваше се точно " Секс , наркотици и рокендрол", но не знам може би е имало и друг вариант.

# 698
Стана ми приятна тази тема и се включвам, за да споделям впечатления с хора, които са заинтересовани.

Постановката, която гледах с Андрей Баташов, беше преди доста години, може би повече от десет на един морски фестивал. Казваше се точно " Секс , наркотици и рокендрол", но не знам може би е имало и друг вариант.

Точно така се казваше и беше фантастичен моноспектакъл, ако не ме лъже паметта. По същото време имаше и постановка с Дони и Момчил, от която не бях толкова впечатлена.

Последно ходих на "Сън в лятна нощ" в театър "София". Харесах актьорската игра и костюмите. Създаде ми приятно усещане.

# 699
Значи аз съм гледала по-лошия вариант на постановката Simple Smile

# 700
  • София
Някой ходил ли е на "Характери" от Камен Донев

# 701

Бива го Wink

# 702

Бива го Wink
Определено

# 703
Току що се оказа, че другата седмица ще ходим на "За народното творчество" на Камен Донев... До сега на моноспектакли не съм ходила, а из нета чета, че това ще е точно такъв...  Rolling Eyes Ще да го видим  Hug

# 704
Ще ти хареса!

Общи условия

Активация на акаунт