София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 092
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета вземали ли сте си храна от щанда на Кауфланд тук в Надежда. Пак са ни пуснали някаква оферта, но аз не съм вземала. Става ли храната http://qki.bg/offer.php?offer_id=137

Взимала съм пиле, кюфтаци и салати. От салатите мъж ми го сви корема  Mr. Green А на мен кюфтетата не ми харесаха, ама изобщо  Naughty А и пържени картофи съм яла от там - ужасни. Пилето е хубаво и по думи на мъжа ми - зелето също. За другите предлагани манджи не мога да кажа нищо, защото не съм ги пробвала.

# 556
  • София
Аз съм взимала от вън - където пекат кебапчета , кюфтета и пиле.Бяха много хубави , но беше още в началото и като за начало винаги е хубаво , а дали и сега продължават да спазват качеството не знам.

# 557
Момичета имате ли отзиви от този фитнес? http://qki.bg/offer.php?offer_id=106
Много е добра офертата, а и ми е близо

Аз ходих там около 8 месеца, три пъти седмично....Докато собствениците не решиха да сменят уредите (защото явно не можаха да се споразумеят за наема на старите, да им го намалят  ooooh! ). Не са нови собствениците - просто възгледите им за печалба са други!  ooooh!
направиха "уж" ремонта -  малко освежаване. Сложиха ЕДНА работеща пътечка (някаква измислена марка). Махнаха хубавите LifeFitness кардио уреди (3 пътечки + 1 кростренажор + движещи се стъпала), и сложиха някакви третостепенни измислени "кардио" уреди.  Sick  Crossing Arms  #Cussing out
Веднага щом ми свърши картата спрях да ходя там!!!!
Тренировката ми излизаше по 2 лв с карта за максимум посещения и никъде другаде няма такава цена....но и никъде другаде няма такива кардио уреди боклуци!  #Crazy

Бяха обещали че ще има повече от ЕДНА пътечка, но не знам в момента как е положението! Някой ако е ходил скоро да каже! Simple Smile

От кухнята в Кауфланд и аз не съм доволна. Веднъж взимах пилешки бутчета с картофи - бяха леко сурови и безвкусни. И други манджи - също малко безвкусни. Взимала съм десерти главно - Негърчето им е сухо и едва се преглъща.
Само и единствено от сладката им баница съм доволна за сега.  Joy

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 17:01 от Jen_Jen

# 558
  • Върху лъчите на Слънцето.
Сайта на р-н "Надежда": http://so-nadejda.com/

# 559
  • Някъде на път....
Гневна, благодаря за инфото!  Peace
До сега не знаех за съществуването на този сайт......  newsm78

# 560
Аз да споделя, че онзи ден бях на РД в клуб Мики маус. Бившата Верона. Беше много хубав рожден ден. Аниматорката беше уникална.

# 561
  • София
Аз да споделя, че онзи ден бях на РД в клуб Мики маус. Бившата Верона. Беше много хубав рожден ден. Аниматорката беше уникална.
Говориш за бившата Верона във 2-ра част на Надежда ли? И ако да - имат ли някакъв сайт или поне нещо за да видя условията, че ни престои декември месец такова мероприятие, та да изберем нещо.

# 562
Верона още си е Верона във 2 част, къде е този клуб?

# 563
  • София
Да не съм пропуснала и аз нещо за Верона във 2ра част? Или става дума за друга пицария?

# 564
Здравейте момичета!
Следя темата, макар че не съм активна. Впечатлиха ме снимките на новите детски площадки. Моля ви ако имате мнение за тях споделете го на блогът на кмета http://so-nadejda.com/blog/, че най-после да чуят за нашите нужди и проблеми. Само се хвалят, но ако те бяха поставени в подобни условия да гледат малки деца биха се засрамили.
С пожелания за по-добри придобивки!

# 565
Здравейте момичета!
Следя темата, макар че не съм активна. Впечатлиха ме снимките на новите детски площадки. Моля ви ако имате мнение за тях споделете го на блогът на кмета http://so-nadejda.com/blog/, че най-после да чуят за нашите нужди и проблеми. Само се хвалят, но ако те бяха поставени в подобни условия да гледат малки деца биха се засрамили.
С пожелания за по-добри придобивки!
Че какво им е на тези детски площадки? Или по-скоро кое му е за засрамването? ???????????

Говориш за бившата Верона във 2-ра част на Надежда ли? И ако да - имат ли някакъв сайт или поне нещо за да видя условията, че ни престои декември месец такова мероприятие, та да изберем нещо.
И аз как съм го обяснила. Извинявам се. Става въпрос за бившото кафе Верона на бул. Рожен. Там се води кв. Толстой.  

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 19:29 от Корина

# 566
  • София
Хм, мисля че си спомням кое беше.

# 567
Като тръгнеш от Агресия посока Илиенци преди първия светофар ти се паза в ляво. 
Кафето беше култово преди време. На два етажа, като имаше извити стълби към втория, който беше на покрива на самото кафене.

# 568
  • София
 Ходили сме в това клубче, не бих празнувала рожден ден там. Но това е лично мое си мнение.

# 569
  • Върху лъчите на Слънцето.
Може би е подходящо за малки деца, защото вече 4-5 годишните и на горе се нуждаят от повече пространство. Не съм видяла да има някакви играчки вътре, така че се разчита само на аниматор, който трябва да се заяви. Клубчето функционира повече от година, но вече втория етаж (откритата тераса) ми се струва, че е неизползваем. Вероятно е подходащо за 5 до 6 деца, или за парти без родители, защото няма масто къде да се разположат маси за вички. А и не съм чула до сега някой да е празнувал там... А и не е от веригата "Мики Маус" - да не се подведе някой. За детски клуб е нужно както повече пространство, така и обзавеждане.

Общи условия

Активация на акаунт