Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 111
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
А каква е цената на новия Jadorе и за колко мл.???
40 мл към 230 лв. някъде беше. Не си спомням точната цена.

# 271
Точната и аз не я запомних, но над 200 беше със сигурност.

# 272
  • Boston, MA
Аси, кои бяха минитата на Jo Malone вчера? Едното Blue Agava & Cacao Jo Malone, но другото което ми хареса повече на мен? Pomegranate Noir?
да, точно то
Мерси.  Hug Хубав. Heart Eyes

И аз го харесвам много.

# 273
Момичета имам нyжда от съвет, във вас ми е надеждата..благодаря ви предварително Praynig
Бях се влюбила в един парфюм, но ми изскочи името мy.. тежък, започваше с А... и не е нов.
За справка, любимите ми парфюми за Миднайт пойзън и ХС на Пако Рабан.
Спешно ми е, до няколко часа трябва да си избера, защото мъжа ми ще ми кyпи нещо, което пак ще си остане излишно и неизпръскано...и най-тъпото, аз ще остана без парфюма, който адски харесах. Пък сега нямам къде да ида до някой магазин да мириша.. Tired
Много, много благодаря..

# 274
Латрис, на прима виста се сещам за Agent Provocateur. Не вярвам да приемаш АДИКТ за тежък.

Ето ти строени по буква А - http://www.fragrantica.com/index.php?q=a&designer=&osobi … amp;view=Pretraga

# 275
Момичета имам нyжда от съвет, във вас ми е надеждата..благодаря ви предварително Praynig
Бях се влюбила в един парфюм, но ми изскочи името мy.. тежък, започваше с А... и не е нов.
Аз залагам на Alien Thierry Mugler или Angel Thierry Mugler.

# 276
Alien  - втори път  Party Party

# 277
Аз залагам на Addict

# 278
  • Boston, MA
Black XS си е опростен Angel. Там са моите пари.  Laughing

# 279
От много време колегите не са ме питали с какъв парфюм съм, защото знаят, че всеки ден е различен. Но това, с което бях днес събуди всеобщ интерес, носеше се по коридора и всички патаха какво е. А аз му се радвах с цялото си сърце. Най-сетне намерих парфюм, който копира аромата на любимата ми древна Julia 1:1 Two Hearts Party Толкова го исках, че за 40 мл от него дадох 70 от друг парфюм, а два дни след това получих такъв невероятен подарък - още достойно количество от него от една дама, на която съм ужасно признателна! Бубс, Heart Eyes Hug  bouquet
Флакона е кичозен и малко смешен според моите представи за парфюмна бутилка, но какъв друг да бъде като парфюмът е арабски!? Laughing Затова пък признавам за пореден път арабите като умеещи да творят парфюми. Напръсках се наистина без да прекалявам, парфюмът не ме душеше, не ме беше обвил като скафандър, но го усещах приятно. Оказа се обаче, че той се носи и остава по коридора, в стаята, в съблекалнята... въобще, навсякъде от където бях минала. Когато влизах в друга стая, първо това питаха - "О, с какъв парфюм си днес? Страхотен е!"! Беше много забавно.  Laughing И с полуздравият си нос, защото съм болна от няколко дни, го усещам и до момента. Rolling Eyes Много готино! Party Благодаря ви мили момичета, че толкова много ме зарадвахте с този аромат, който търся от години и до сега не успях да открия дори подобие на него. Hug Hug Hug

Ето го и него. Heart Eyes

# 280
  • някъде под слънцето...
Бижy  коя е тази красота
 на времето бях лудо по Джулия.сега видях 4е си го постнала.С мерак да си го пръскаШ  bouquet

# 281
Лелеее - Бижу - аз онзи ден само флакона гледах и пропуснах да подуша съдържанието Confused
сега ме човърка любопитство Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 282
Е, Асинка от два флакона все ще имаш възможност да го тестваш! Hug

Мерси, sl. Hug

# 283
  • при морето
Ох ,да си помрънкам и тук.
Току-що се опитах да фъсна от една спринцовка върху дясната китка и...понеже с лявата ръка нищо не умея,така фъснах,че парфюма от китката отиде право в дясното ми око.УжасТ!Как стана и аз не разбрах,ама е като дясно кроше в окото. #Crazy
Сега пръскам термална вода да го поизмия,но ще мирише и погледа ми,хаха Joy
Да кажа и това,че става въпрос за No Regrets by Alexandra de Markoff. ooooh!

# 284
хаха - точно преди малко гледах всичките 3 парфюма на Александра де Маркоф и си мислех за моя ( Александра) , който имам. Не мога да го понасям - дали изобщо има някой на когото да допада това чудо newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт