Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 008
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Рапунцел, кой точно Есънс на Нарцисо мирисах и много харесах, че забравих?  Blush

# 406
Дам, права бях за Джулията  Simple Smile Явно имам набито око.

# 407
La Treizième Heure de Cartier е спечелил две награди Fifi (Fragrance Foundation of 2010) във Франция.

http://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Les-Heures-de-Cartier … re-XIII-6771.html

# 408
# 409
Acqua di Gio е прекрасен и Flora by Gucci не е лош, а последния не ми харесва.

# 410
  • София
Денси,опитвам се да си представя аромата му ,на базата на втория  коментар: смесица от говеждо, бекон, кожа и сол smile3516
Мимс,  smile3508 за ентусиазЪма Laughing
Така се надявах да я видя на картинка тази Джулия, че името нищо не ми говори, а няма начин да не съм я имала. Ама старост-нерадост ,белите петна се увеличават с всеки изминал ден. Mr. Green
И сега и аз  да си поплача на другарски рамене.  Crazy Замина днес скъпият пак за Големия ботуш и както винаги подплатен с поръчка. И ми звъни преди малко, да ми каже,че пак не я е изпълнил...щото нямало  Close #2gunfire  Да ви кажа ,имам чувството ,че ме пуска много фино по пързалката тоз човек...Абе как аз като си пътувах,все си намирах това което искам? А той в к”ви магазини влиза ,дето все нищо няма –незнам newsm78
Обаче , не мога да си кривя душата –с празни ръце  рядко се връща.  Mr. Green Та така и днес- харесал си нашият шишето,подушил  и го взел.Та кажете ми,какво да очаквам от този ,щото не ми се е изпречвал до този момент на пътя?
В интерес на истината по описание, не  ми звучи никак зле  #Crazy

# 411
Джули, мисля, че този е намираем и по нашите магазини  Wink
аз съм мирисала само нещо тяхно, което не виждам във Ф. и не ми хареса /тежки задушливи цветя/
коментарите във Ф. за този са прилични, но съставките ми изглеждат хаотично подбрани - просто на някого му се е хапвала диния с карамел и е бутнал за пълнеж разни обичайни неща - момини сълзи, рози и жасмин  Joy

пп когато го получиш, ще прочетем описание, нали  Hug

бих пробвала горното Картие Simple Smile

# 412
  • виртуално
Рапунцел, кой точно Есънс на Нарцисо мирисах и много харесах, че забравих?  Blush
ето този
http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Essence-Mus … Parfum-10297.html

# 413
  • някъде там
Здравейте!
От реме на време надничам в темата.
Сега имам питанка от къде мога да си закупя , лилавия ковет на добра цена ?
Благодаря ви предарително

# 414
Здравейте!
От реме на време надничам в темата.
Сега имам питанка от къде мога да си закупя , лилавия ковет на добра цена ?
Благодаря ви предарително

Мислех да го проъчвам оттук: http://www.cheap-perfume.co.uk/online_store/covet-pure-bloom-eau … -parfum-spray.cfm, но ако има и по-изгодни предложения, също се интересувам.

# 415
  • София
Заповядай http://bg.strawberrynet.com/perfume/sarah-jessica-parker/covet-p … fum/86720/#DETAIL мисля, че това е много добра цена  Peace

Къде ходите цял ден всички? Бомба е паднала тук Simple Smile Аз покрай всички приятни и не дотам приятни ангажименти днес успях да стигна и до великата парфюмерия на Красно село - това наистина е съкровищница, има неща, които на други места не са и чували. Консултантката е безкрайно отзивчива и любезна, вади всичко наред, пръска без проблем, прави отстъпки, ако се прояви интерес към нещо. Има също и редки и спрени отдавна парфюми - Идън Кашарел (ох, припомних си го, що ли ми трябваше, сега го искам пак  smile3538 ), Венеция, Деснуда, поне 5-6 Ермеси, Палома Пикасо, абе рай за такива като нас  smile3535

# 416
Аз днес съм в чуденка дали харесвам достатъчно VIP или не. Искам нещо ново, а не знам какво. Tresor In Love?...Май ще ходя пак да тествам на кожа.

# 417
  • някъде под слънцето...
З. Има също и редки и спрени отдавна парфюми - Идън Кашарел (ох, припомних си го, що ли ми трябваше, сега го искам пак  smile3538 ), Венеция, Деснуда, поне 5-6 Ермеси, Палома Пикасо, абе рай за такива като нас  smile3535
Как завиждам..... Embarassed
Искам и аз.....
ТукаШната съкровиЩница взе да се из4ерпва, днес отнесох това, смо, 4е едт
http://img708.imageshack.us/img708/4260/p1010295s.jpg
Голямо бабе съм станала...

# 418
Атти, къде се намира парфюмерията в "Красно село"?   bouquet

Hug

# 419
  • София
Влиза се през централния вход на пазара, откъм сергиите на Гоце Делчев. Там по средата има един магазин, отделен от останалите, така че пътеката се разделя отляво и отдясно. Върви се от дясната страна, покрай магазините, навътре около 20-тина метра, още преди да се стигне до зоната със зеленчуковите сергии. Парфюмерията представлява ламаринена барака, от тези типовите, модулните, с решетки на прозорците, леко е отделена от останалите магазини, не е врата до врата, въпреки че е в редичката. През витрините се вижда вътре - купища и купища, по стелажите, под стъклото на щандовете, отделно мацката вади изотдолу още неща, които явно няма къде да се изложат. Знае си всичко къде какво има и какво няма, явно е собственичка, познава си стоката и е в състояние да предлага отстъпки. Супер ценно местенце  Peace За съжаление нямах достатъчно време да му отделя, но си заслужава много подробното преглеждане, дори повече от веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт