Поредната тема за един брак без щастие

• 24 496
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
E, аз определено не съм мила и добра 24/7, не съм винаги загрижена и разбираща, случва се да имам бръмбари в главата. За кратко ме държи, но пък ми се случва периодично. Бръмбари, хормони - както искаш така го наречи.

А първият ми съпруг никога не ме накара да се чувствам "така", докато не рекна, че е влюбен в друга - като гръм от най-рОмантичното небе ми дойде, едногодишна връзка бил имал. Пък иначе  не закъсняваше, говорихме си за какво ли не с часове, секс редовно правихме, смяхме се, планове чертаехме, памперси сменяше, готвеше, чистеше, разхождаше заедно с мен - не съпруг, а мечта! Кога успя е енигма!
И хубавото отношението не е 100% гаранция, че всичко е наред.
Виж, когато си призна и аз вече знаех се поизнерви. Щото отказах да приема, че е нормално да сме две. Неговата философия беше: "Вече знаеш, що трябва да се крия? Що се нервиш, трябва ми време!"
А за доверието, следенето, проверяването - аз съм балък и наивник: чак отпосле се усетих за постоянното носене на телефона в джоба - на вибрация (нет нямахме), за новите разкрасителни навици, за новата приятелка, с която често се срещаше да си говорят "по работа". Но и сега, с втория ми съпруг, съм такава: разрешавам приятелки, не следя пощи, скайпове, фейс профили, гсм-и, дори  2 бивши имаше на сватбата ни. Що? Щото вярвам, че това са нормалните човешки отношения. Някой ми бил излъгал доверието, някой би могъл да го загуби - негов проблем, не го е заслужавал. Достатъчно много хора има, които го заслужават.

# 151
Ако моичкият си го търси другаде, ок, нооо, виж, в момента, в който аз го направя, това е почти хроника на една предизвестена смърт.

Направо си е хроника  и в двата случая, като в първия съвсем сигурно  Laughing, за втория съм ок с почти

# 152
Много гадна ситуация!!! Това да се съмняваш в нещо си е ужасно... човек и се самонавива, и въобщее...
Щом ти е съмнителен явно има нещо, не се съмнявам в женсакта интуиция и за миг. Въпросът да не се вкараш във филм , както са ти писали вече и да преувеличиш нещата, от обида, съмнение и пр.
Честно никакъв съвет не ми идва на акъла да ти дам ...това си е неприятна ситуация , терзаеща и изнервяща. Tired
 Бъди наблюдателна просто и ако нещо те разстрои - много просто говори с него.
Хич не съм поклонник на задкулисните игрички и женски тактики. Може и да не съм права... Аз съм си "право куме в очи" и после режи на салата, режи...увлякох се Mr. Green Това последното не е съвет , а мнение . Laughing
Мъжете са хора , но не като нас... Laughing майтапя се, но си е истина , че има неадекватни реакции и с това предизвикват често женската мнителност.
Надявам се съмненията да се окажат пореднат глупост от страна на мъжката половина и да отпуснеш душичката. Hug

# 153
  • София, в полите на Витоша
Тънка е границата между свободата и слободията и не всеки е достатъчно интелигентен да я усети. Peace

# 154
А и има ситуации всякакви. Но не мога да ги цитирам тук, защото са на трети хора и не знам кой къде чете.

На теория всеки се пъне с 200 в час как веднага , на секунда, реже на салата , кълца на дробине, мята багажи....реалността твърде често е друга. Гарнирана с 2, че и 3 деца понякога (Пипи Лота  сега ще подскочи, че и тя има 3  Laughing)

Аз съм привърженик на хитростта.

От всичко , казано дотук, съм съгласна с Форчън, че "не са хора като нас". Така че общи правила едва ли биха били най-правилното решение във всяко едно семейство.

# 155
  • София
Хитрувам само ако тярбва да скрия някоя цена на парцал...за важни неща според мен хитруването няма място между партньори. Още повече в семейството.

# 156

На теория всеки се пъне с 200 в час как веднага , на секунда, реже на салата , кълца на дробине, мята багажи....реалността твърде често е друга. Гарнирана с 2, че и 3 деца понякога (Пипи Лота  сега ще подскочи, че и тя има 3  Laughing)

Всъщност да ти "кажа" аз точно си режа. Laughing Не си поплювам много, търпя и се правя на "луда"/условно казано/ до време, после направо си режа. Но въпреки неприветливата част от себе си /която току-що описах/ до сега не съм събирала багаж , нито мой, нито на половинката /като му го събера няма да има файда от рязането/. Mr. Green Laughing
Не давам такива съвети , защото подобни реакции трябва да ти идат отвътре, това не е като да се научиш да караш колело. Както и междувпрочем и другото , хитростта и женските прийоми също трябва да ти идат отръки.

Знам ли дали пък не съм по-малко жена , като не ми се отдават тези неща.... Laughing
Всичко е в рамките добрият шеговит тон, не визирам и не опонирам , просто пояснявам. Peace

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 14:55 от Fortune

# 157
Под хитруване имах предвид друго, ма нейсе.

Аз съм зодия Риба, хлъзгава и гъвкава. Умея да лавирам и досега винаги съм успявала да си постигна своето по тънките пътеки.
Но не всеки го може, това е факт.

# 158
Под хитруване имах предвид друго, ма нейсе.

Аз съм зодия Риба, хлъзгава и гъвкава. Умея да лавирам и досега винаги съм успявала да си постигна своето по тънките пътеки.
Но не всеки го може, това е факт.
Охохо посестрими сме по зодия , пък видиш ли ... Гъвкава и хлъзгавам съм , но не в подобни ситуации. Да не бъркаме понятията. Laughing
Това само като вметка. Спирам да спамя. Peace

# 159
  • София
Разбрах те, Жози.
На мен това ми е неприятно. Право куме, та в очи съм винаги. Такива - с памук душата да вадя, да търся заобиколни пътеки - не, не е за мен. Ако не става по директния начин, значи не и толкова. Аз до сега веднъж съм поставяла нещата "на събиране на багаж", още бяхме гаджета. Разбра ме много добре човека и си пренастрои приоритетите много бързо, като видя че съм готова утре да си тръгна. Можех да постигна моето и по лавиращия начин, факт, но не е в моя стил това. Хората за това сме различни.  Peace

# 160
Подходите дали са директен или не, успяват, когато другата страна има желание нещата да станат. Ако не иска, нищо не може да го пребори.

# 161
При мене работи, мисля. А и не би могло другояче, предвид мъжОвият характер. Laughing

# 162
При мене работи, мисля. А и не би могло другояче, предвид мъжОвият характер. Laughing

Значи иска да остане, ако не искаше, каквото и да направиш, пак няма да стане. Но това са си мои наблюдения на др. двойки, може и да не е вярно ...

# 163
Аз съм от хората дето няма да могат да плуват като рибки. Голямо зло съм понякога и познавайки се, ще искам да видя как се гърчи  Mr. Green

# 164
  • В.Търново
Изчетох цялата тема,стана ми много интересно.Авторката не се е включвала в последните страници,но сигурно чете.Мога да кажа само ,че тука има нещо гнило.И момичето въобще не се самонавива.Тя не е сляпа,не е расла в саксия.Казва,че ще си върне старите пароли,ами това си е чисто блъф,за да й затвори устата поне временно.Той може да си направи презспокойно нов профил във Фейса и пак да си чати с "приятелката".А това,че си крие телефона и не дава да му се ровят в смс-ите е ясно....просто,защото крие нещо.Вкъщи си държим телефоните или на секцията или на телевизора,скайпа ни е общ.
Когато един мъж е бил мил и внимателен и идва време,в което е груб и избягва жена си,крие телефона си,сменя си паролите на всичко в интернет,е защото не желае контакт с жена си.И ако той е решил да изневери ще го направи,освен ако не се осъзнае навреме.Ако държи на жена си и семейството си,ако е човек на място ще се въздържи,но ако не му пука ще направи грешката.Авторката пишеше някъде,че ако е предпочел другата би си тръгнал от нея(авторката на темата),да ама не винаги е така.Той може да си е решил да кръшка и без да си оставя жената.
Моя съвет към авторката е да се поуспокоиш,направи се на забравила,на отнесена все едно нищо не се е случило.Ще му трябва време да се поуспокои,че не го следиш и тогава е възможно да направи грешката да забрави някой смс,да го хванеш в лъжа и т.н.Ще си много наблюдателна през тези дни,не спирай да попроверяваш телефоните,но тайничко.И моля ви се,айде стига с това лично пространство,жената си брани семейството и брака.Като мине време ще видиш дали си е променил държанието,ако е към по-добро може би е имало нещо мимолетно или в този период е бил изнервен и е търсил отдушник в тази жена,в което не го оправдавам,ако е все така отчужден и груб вече ще дойде момента на сериозния разговор,не че ще си признае,но....Ако не ти харесва този вариант направо говори с него,постави въпросите на масата,притисни го,стига хънта-мънта.Той естествено  ще каже ,че си въобразяваш.Но трябва да се поговори.
Не знам какво друго да кажа,всеки случай е сам за себе си,отстрани е лесно да се говори,но когато се печеш на огъня е друго.Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт