Поредната тема за един брак без щастие

• 24 487
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
всеки случай е сам за себе си,отстрани е лесно да се говори,но когато се печеш на огъня е друго.Успех! Peace

Само последното изречение си заслужава вниманието!  Peace

# 166
  • В.Търново
всеки случай е сам за себе си,отстрани е лесно да се говори,но когато се печеш на огъня е друго.Успех! Peace

Само последното изречение си заслужава вниманието!  Peace
Когато се пусне тема всеки изразява мнението си,но със стотиците съвети изписани до момента,едва ли ще помогнем на момичето.Тя сама ще усети какво да направи и как да подходи,така че това ,че само последното изречение си заслужавало внимание,ами тогава по-добре никой да не пише нищо и да не се пускат теми във форумите. Wink

# 167
  • София, в полите на Витоша
А и има ситуации всякакви. Но не мога да ги цитирам тук, защото са на трети хора и не знам кой къде чете.

На теория всеки се пъне с 200 в час как веднага , на секунда, реже на салата , кълца на дробине, мята багажи....реалността твърде често е друга. Гарнирана с 2, че и 3 деца понякога (Пипи Лота  сега ще подскочи, че и тя има 3  Laughing)

Напротив, Жози, хич няма да подскоча, точно обратното- аз преди години бях от хората, които казваха никога и винаги…. И точно защото бях от тях, когато ми се случиха проблемите в семейството, разбрах, че никога и винаги са само за форумите... особено когато са гарнирани с 3 деца и сложни имотни и финансови отношения...  Mr. Green

# 168
И аз съм на мнение, че има нещо, какво още не се знае. Може и да е в зародиш. Не искам да те успокоявам и да те залъгвам. Говори директно, с тон не търпящ шикалкавене! Кажи си притесненията и го слушай, ама хубаво го слушай, женската интуиция няма да те подведе! Та не бих те съветвала да се унижаваш да го следиш!

# 169
Авторката,някаква промяна /към по-добро  Praynig / има ли?

# 170
Авторката,някаква промяна /към по-добро  Praynig / има ли?

Ами паролите не са променени, тъй че е било само за да ми затвори устата, но пак ще го поразпитам тия дни  Wink Телефона е все така невидим.... Хубавото е че прекарва по малко време на компютъра. Чета ви, но немога да намеря подходящите думи с които да се включа  Embarassed

# 171
  • София
Пак ти казвам - от позицията на 4овек, видял и много по-лоши неща - не си вгор4авайте живота за простотии, защото е ужасно кратък.

# 172
Пак ти казвам - от позицията на 4овек, видял и много по-лоши неща - не си вгор4авайте живота за простотии, защото е ужасно кратък.
И какво я съветваш да прави?
Да си затваря очите,а той да си ходи по гаджета като ерген?    newsm78

Някои хора имат поне малко гордост...

# 173
Признавам, не изчетох темата, а само първите страници с началните мнения на авторката.
Доколкото виждам, нещата не са се променили при нея, тя все още е несигурна какво се случва.
Мога да кажа само да не се самонавива - нито за едното, нито за другото.
Хубаво е човек да гледа малко "отстрани" в такива ситуации - т.е. нито да се хваща за най-малкото и да мисли, че има нещо, нито да е като кон с капаци.
Телефонните съобщения, скайп, фейсбук, това не са никакви доказателства. Ако видите моите чатове с бивши съученици и приятели, ще си кажете сигурно, че на ден по пет пъти изневерявам. Много ясно, че с хората, с които си израстнал или си бил близък някога, за повече време, ще си имате разни майтапи, подмятания, изрази и подобни.
От лошото настроение на някого, също не може да се правят изводи и то точно за изневяра.
Аз по колко пъти на ден се скапвам от разни мои си неща, то тогава приятелят ми трябва да мисли, че ежедневно има друг в живота ми, а не е така.
Грубото отношение към нея/авторката може да е поради хиляди неща. Казва, че не е нацупена, но дори и малко да е напрегната, това може би си личи.
Не е лошо човек да е мнителен и винаги да е нащрек, но сам да си навива на пръста нещо и да дълбае, това не е достойнство...

# 174
Към авторката:
Не се отчайвай, аз живях с този кошмар-мъжът ти да не ти обръща никакво внимание и като жена, и като човек почти 1.5 год.
Впоследствие се разведох. И знаеш ли какво се оказа след това?
През цялото това време, мухльото си е имал любовница, с 11 г. по.млада от него и се е бил влюбил в нея, като върна лентата назад. Разбира се, това го научих след развода, от комшии, а после и той си призна.
Бил е с нея по 2-3 пъти седмично лятото и малко по-рядко-зимата.
Сега съм самотна майка и си гледам детето, а оная му би шута и сега е алкохолик.

# 175
  • София

Сериозно? Не може да бъде Laughing
Аз каквото съм искала да я посъветвам, съм я посъветвала. Ако искаш нещо тебе да те посъветвам, пусни си тема smile3534

# 176
  • Кубрат/ Пишурка

Миличка,от височината на 30 годишен брачен живот мога да ти кажа само,че всички проблеми в едно семейство идват от недостатъчно комуникиране.Но не обсъждай неговите действия или недействия. Говори за това как се чувстваш ти.Какво те притеснява.Какви съмнения имаш.Защо се съмняваш и кои негови постъпки те карат да се чувстваш така.Мъжете са доста елементарни и бързо си казват всичко: било за да се похвалят,или да се оплачат.И накрая може да се окаже,че страховете ти са били напразни! Все пак имате доста малък семеен стаж.Мъжът се сеща за изневери най-скоро на седмата година - тя е рискова.До тогава обикновено имат други проблеми,но не смеят да споделят,без да ти попиташ.Опитай!

# 177
Мъжът се сеща за изневери най-скоро на седмата година - тя е рискова.До тогава обикновено имат други проблеми,но не смеят да споделят,без да ти попиташ.Опитай!

И кой виден психолог го доказа това ?

# 178

Сериозно? Не може да бъде Laughing
 Ако искаш нещо тебе да те посъветвам.....
Какъв съвет мога да искам от човек,за когото  изневярата е като ходенето на кино?    Thinking
Аз искам и очаквам други неща  от мъжа до мен.Хойкането и неуважението не са едни от тях,така че ,не ,благодаря.Няма да се възползвам!
 Grinning

# 179
Блажени са вярващите  Whistling
Точно пък такива, които се кълнат, че познават мъжете си, че те никога не биха им изневерили, а ако го направят прошка няма, всичко е изгубено, въобще са в пълно неведие за реалността, в която се намират всъщност. И най-често точно техните мъже се скъсват да хойкат. Историята го е доказала, не го откривам аз.
Бактън от никога, винаги, раз-хряс и комуникацията е важна..Има една приказка: Важното е да е влажно, ако не е влажно много важно. Който както иска да го тълкува.

А относно 7та година, тва пък е баси култовото клише. Вие по учебник ли живеете бе хора?! Баси скуката...

Общи условия

Активация на акаунт