Поредната тема за един брак без щастие

• 24 494
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Винаги си имам едно наум при представени САМО от едната страна неща, Краси.мира.

Но както и да е. Всеки да си подрежда жУотеца, както го разбира за добре.

# 271
Винаги си имам едно наум при представени САМО от едната страна неща, Краси.мира.

Да,монетата винаги има две страни
Аз коментирам това,което е споделила авторката...
Дори и в нейния случай нещата да не са точно така,пиша за себе си,подобно поведение ,като описаното ,от страна на мъж,не бих понасяла.
Такива въртели са ми неприсъщи .И не ги търпя...Може и да е за лошо,но аз предпочитам скандала дори ,ако трябва,за да си изясня нещата,отколкото да се терзая,тормозя и т.н. по този начин.

# 272
  • София
Всъщност точно какво ще прави след това е основния въпрос. В момента, в който реши, ще се разнищи всичко.
Ако реши, че и да има изневяра остава с него, ще спре да рови.
Ако реши, че си тръгва, ще погледне трезво на ситуацията и ще види това, което всеки друг вижда - мъжа й има връзка - и ще си тръгне.
Проблемът е, че тя това не може да реши. И е нормално, де, такова решение никой не може да вземе толкова лесно, независимо кой какво декларира по форуми и седенки.

# 273
Бърди, и аз това казваХ, ма вече вдигнАх бЕлото знаме. Mr. Green

Камелия - аз нямам нужда да му го тровя. Знаеш ли защо? Защото синът му повече няма да живее с него. Не и по начина, по който е било...Това...му е предостатъчно. Говоря, естествено, абсолютно хипотетично, тъй като за момента поне развод не ми предстои.

# 274
  • София
Аз ако открия, че ми изневерява, най-вероятно поне няколко месеца няма да имам сили да му тровя живота даже. Като първа мярка ще гледам го разкарам от погледа ми, за да не вижда какво е направил, защото предполагам, че с дни наред ще цивря. Признавам си го съвсем честно. Обаче, когато един ден си стъпя на краката, наистина ще се постарая да му вгорчя живота. Освен, ако толкова не ми е разминало, че да го оставя великодушно да старада само за децата. Съвсем хипотетично де, надявам се да не ми се налага.

# 275
Всъщност точно какво ще прави след това е основния въпрос. В момента, в който реши, ще се разнищи всичко.
Ако реши, че и да има изневяра остава с него, ще спре да рови.
Ако реши, че си тръгва, ще погледне трезво на ситуацията и ще види това, което всеки друг вижда - мъжа й има връзка - и ще си тръгне.
Проблемът е, че тя това не може да реши. И е нормално, де, такова решение никой не може да вземе толкова лесно, независимо кой какво декларира по форуми и седенки.
Бърди, и аз това казваХ, ма вече вдигнАх бЕлото знаме. Mr. Green

Камелия - аз нямам нужда да му го тровя. Знаеш ли защо? Защото синът му повече няма да живее с него. Не и по начина, по който е било...Това...му е предостатъчно. Говоря, естествено, абсолютно хипотетично, тъй като за момента поне развод не ми предстои.

Абееее да, то е основен въпрос но принципно... в случая тя сега другото мисли ясно е, че другото ще го реши според резултата. В крайна сметка тя дори в началото не беше сигурна дали е това, в което се съмнява, какво  тогава да го мисли това после. Май вие по-бързо "гилотинирате" нещата като първо мислите за това "после" още преди да имате доказателства за себе си по темата. Mr. Green Не съм само аз с балтията явно.... Laughing Само че вида и е различен просто.

# 276
Хора...това после не е толкова в крайностите, както го пращате...толкова условности и Ако-та има.... ooooh!

# 277
и аз така си мисля - има значение каква е изневярата, има ли чувства, инцидентна, намерения на изневеряващия по отношение на другата жена.
Авторката може да мисли само за себе си, но не може да предвиди какво ще реши без да знае каква е тази изневяра. Не вярвам някое семейство да се е развалило заради някоя и друга крайкотрайна забежка. Иначе трябва да се замислят сериозно на какво е изградено това семейство.

# 278
Цитат
Не вярвам някое семейство да се е развалило заради някоя и друга крайкотрайна забежка. Иначе трябва да се замислят сериозно на какво е изградено това семейство.
Интересно,ако го няма доверието в другия и съпричастността към семейството,и аз се чудя на какво е изградено подобно семейство?!    Thinking

# 279
доверието и съпричастността да не би да са само по отношение на изневярата ?

# 280
Не са.Но определено липсват ,когато изневярата е факт!
Тогава какво остава?
Общата спалня?Или децата?    Thinking

За мен лично,ако го няма доверието,взаимността и обичта в едно семейство,хич не ми пука на какво друго е изградено...ако изобщо има нещо друго общо...

# 281
Хах...доверието с вярност в секса ли само се измерва Mr. Green
И съпричасността е отново креватно нЯщо Thinking Thinking
Някой нещо се заплете
и в думи се оплетее Laughing Laughing

# 282
Понякога сексът е просто секс и не означава, че хората не се обичат Thinking
Изключвам случаите, когато изневярата е осъзнат, повтарящ се факт.
Но има случаи и ситуации, когато просто се случва като еднократен акт, без непременно в семейството нещо да куца  Rolling Eyes

# 283
Пууу, час и нещо да изчета темата и не остана време да пиша, ама ще дойде и този момент. Wink

# 284
Не са.Но определено липсват , когато изневярата е факт!
Тогава какво остава?
Общата спалня?Или децата?    Thinking

За мен лично,ако го няма доверието,взаимността и обичта в едно семейство,хич не ми пука на какво друго е изградено...ако изобщо има нещо друго общо...

Деца, секс, общ живот ... какъв е проблемът ? За какво по-точно ти е това доверие ? Къде си го слагаш в живота ?
Съпричастността как я свързваш с изневярата ? Съпричастността не е ли по отношение на съвместните ви ангажименти - съвместни решения свързани с деца, финансии, къща, роднини, свободно прекарване на времето ? Взаимността - изразена в сексът, общото прекарване на времето, внимание. Къде има проблем с липсата на тези неща при еднократна изневяра или кратка връзка ?

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 18:50 от greendream

Общи условия

Активация на акаунт