Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 555
  • 171
  •   1
Отговори
# 60
jarence,и аз стискам палци.А и си във вълшебния списък,няма как да не стане Hug

# 61
Честит рожден ден, Зори. Нека животът ти е низ от прекрасни моменти, които да те запазят все така лъчезарна.Весел празник

# 62
  • Варна
Честит рожден ден, Зори! Желая ти много здраве, щастие и късмет!

# 63
Честит празник, Зоренце! Жива и здрава да си! Двамата ти мъже и те покрай теб! Само хубавини да ви застигат и тримата!   bouquet  bouquet  bouquet

П.С. И да се разписваш от време на време! Heart Eyes

# 64
 Честит Рожден Ден ,Зори!
 newsm59
На теб и милото ти семейство от сърце желая здраве,щастие и усмивки!  bouquet

# 65
Честит рожден ден Зори!Пожелавам ти да бъдеш все така лъчезарна,здрава и много щастлива!

Вече сме добре Силве,аз имах някакво възпаление тръгнало към ларинкса,но с малко хомеопатия се оправих.
Хриси ходи на градина,а тати му е подложен на строга диета Mr. Green
Чудя се вече какво да му приготвям............,много е сложно при положение,че може да яде предимно ориз и картофи.
На моето майче резултатите са добри и сега съм спокойна вече Grinning

jarence, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 66
Зори, бъди щастлива!    bouquet
Ритко, да ти е живо и здраво прекрасното мъниче! ДА му е живо и здраво името! Да ти бъде много късметлийче!   bouquet
Честит имен ден и на Вики - нашият любим класен син!   Heart Eyes
Честит имен ден, мило ангелче на мама Глори!

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 11:16 от рони

# 67
С малко закъснение: Зори, бъди жива и здрава! Пожелавам ти семейно щастие и успех във всяко начинание!
Днес църквата почита празника на св. Мина .[
Да е жива и здрава малката Мина на Рита! Да расте  и хубавее!

# 68
  • Варна
Честит имен ден на всички празнуващи днес именници! Желая им много здраве и късмет!

# 69
 Честит Имен ден на всички празнуващи днес-да сте здрави,усмихнати и щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 70
Всички именници да са живи и здрави ! smile3525 И дано Свети Мина сбъдне  желанията ни. Praynig

# 71
Честит празник и от мен! Нека Св. Мина закриля всички ни и семействата ни! Praynig

# 72
Честит празник и от мен! Нека Св. Мина закриля всички ни и семействата ни! Praynig
  Peace
Зори, всичко най хубаво!
На всички бременни момичета се радвам от сърце! Дано Бог е вас и си родите хубави здрави бебенца като му дойде времето!
Исе, ти яко си зациклила. Тъкмо излезете от някой проблем и веднага ви връхлита друг. ....Дано малкия е здравичък!

# 73
Шерче,  Embarassed Embarassed Embarassed. Така е, когато твоето Вики е по-известно под името Шоколадка и склери изтървава важните работи.
Много целувки!!!  Heart Eyes
Исе, не го мисли мъж ти какво ще яде, защото на тези мъжките хора им увира акъла какво трябва да ядат едва като ги нагази чорбаджийската радост.
Има едни кристали, които преди бяха под търговското име Солуран, а сега се казват по друг начин - Алка-не-знам-си какво. Служат за изчистване на кристалите от организма. От цялата гама ужасно увреждащи лекарства срещу подагра, това май е най-безобидното. Но си питайте фармацевт или лекаря все пак. (като си спомня преди няколко години как беше изчезнало от аптеките ни най-добре действащото люкарство Колхицин за болежката на баща ми и какви матрици бяха, за да го набавя от Турция, но пък така добре го презапасих тогава, че то все че му мина за доста дълго)  Laughing Ще трябва да го питам къде го беше пратил неговия личен лекар, за да му бият една серия от инжекции и да ти пиша, за да го пратиш твоето мило на малко любима за мъжете иглотерапия.  Mr. Green

# 74
Цитат
на тези мъжките хора им увира акъла какво трябва да ядат едва като ги нагази чорбаджийската радост

Абсолютно вярно Рони Peace
Вчера се видяхме с една професорка,която се занимава само с тази болест,та тя е направила едно лекарство изцяло от билки и гарантира,че взимайки го ще му свали киселината.Дано има ефект Praynig

Сега да ви кажа,че от вчера сутринта незнам къде съм Sad
Ставам вчера правя си кафе и сядам на компютъра,влизам в фейсбук и виждам,че съм получила едно съобщение.Отварям го аз иииииииииииииии онемявам:
копирам го
groznice balgarska ,dano da ti umre izchadieto koeto si rodila.
 Shocked #Cussing out
Аз просто незнам какво да кажа,не познавам "човека",т.е.изрода
Как е попаднал на моя профил,идея си нямам и въобще как е възможно подобно нещо,КАК,КАК
Побърках се от притеснение Cry Sad,започнах да мисля дали няма да ни направи някоя магия...............,оф ужасссссссс
Луди по тоя свят всякакви...........
Извинявам се,че ви занимавам Hug
Лека вечер Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт