ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • КиТ
...но ставаш за адвокат, то е ясно Simple Smile щом има толкова вече, как да кажа...симпатизиращи на Хам покрай теб Simple Smile
Анелка почвай тука да ги убеждаваш за Дино,да му симпатизират и другите Joy Joy Joy Joy

Лана що да нИ гу целева би Rolling Eyes newsm78 по тоя повод сънувах един сън тая вечер Blush Познайте кой бяха действащи лица Crazy Whistling Whistling Whistling

Започвам с разказа: Тъй аз съм на ГП някъде newsm78 и бях написала един голям плакат и пишеше DINO на него и те ме дадоха на екраните,аз бях облечена цялата в червено със знамето на България и вече се радвам че ме показват,соча плаката и чувам как другите се чудят кой пък тоя Дино newsm78 Joy Joy Joy Joy След като свърши състезанието ме извикаха да ме интервюират Shocked Crazy И аз почнах да им обяснявам,защо Дино... след туй идва Маса-Дино и аз му се мятам на връта,без да ми пука Crazy Joy Joy Joy,обаче виждам Рафаела с Дино бейби на ръце Mr. Green как се приближава hahaha Като дойде я питам на ухо дали мога да го целуна по бузата и тя ми каза: Няма проблем и като го почнах Crazy Joy Joy Joy Joy Горкия Blush После Дино бейби него нападнах Mr. Green Joy Joy Joy Joy А Дино си седи и си вика:Кво стана Crazy Joy Joy Joy Гледайте ся ква развъзка: Дино дава интервю и той,и ме вика да ме врътне на едно кръгче с болида Party Party Party Party Обаче аз се оказвам по-висока от него Mr. Green и като седна у скута му само аз стигам педалите Crazy Та той постоянно ми викаше да натисна спирачката hahaha hahaha hahaha hahaha Mr. Green Joy Joy Joy Joy (е това беше,страшен сън Sunglasses)/Не ми се смейте  Praynig Crazy Joy Joy Joy Joy/

Thinking Кимчо пак има шансове Crazy

# 196
  • София
...но ставаш за адвокат, то е ясно Simple Smile щом има толкова вече, как да кажа...симпатизиращи на Хам покрай теб Simple Smile
Анелка почвай тука да ги убеждаваш за Дино,да му симпатизират и другите Joy Joy Joy Joy

Лана що да нИ гу целева би Rolling Eyes newsm78 по тоя повод сънувах един сън тая вечер Blush Познайте кой бяха действащи лица Crazy Whistling Whistling Whistling

Започвам с разказа: Тъй аз съм на ГП някъде newsm78 и бях написала един голям плакат и пишеше DINO на него и те ме дадоха на екраните,аз бях облечена цялата в червено със знамето на България и вече се радвам че ме показват,соча плаката и чувам как другите се чудят кой пък тоя Дино newsm78 Joy Joy Joy Joy След като свърши състезанието ме извикаха да ме интервюират Shocked Crazy И аз почнах да им обяснявам,защо Дино... след туй идва Маса-Дино и аз му се мятам на връта,без да ми пука Crazy Joy Joy Joy,обаче виждам Рафаела с Дино бейби на ръце Mr. Green как се приближава hahaha Като дойде я питам на ухо дали мога да го целуна по бузата и тя ми каза: Няма проблем и като го почнах Crazy Joy Joy Joy Joy Горкия Blush После Дино бейби него нападнах Mr. Green Joy Joy Joy Joy А Дино си седи и си вика:Кво стана Crazy Joy Joy Joy Гледайте ся ква развъзка: Дино дава интервю и той,и ме вика да ме врътне на едно кръгче с болида Party Party Party Party Обаче аз се оказвам по-висока от него Mr. Green и като седна у скута му само аз стигам педалите Crazy Та той постоянно ми викаше да натисна спирачката hahaha hahaha hahaha hahaha Mr. Green Joy Joy Joy Joy (е това беше,страшен сън Sunglasses)/Не ми се смейте  Praynig Crazy Joy Joy Joy Joy/

Thinking Кимчо пак има шансове Crazy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 197
  • КиТ
smile3516 казах да не се смеетеееееееееееееееее Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
То аз като го чета ми става смешно,ама туй друг въпрос Joy Joy Joy Joy Joy

# 198
  • София
smile3516 казах да не се смеетеееееееееееееееее Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
То аз като го чета ми става смешно,ама туй друг въпрос Joy Joy Joy Joy Joy

Не се смея...търкалям се от смях  Joy

# 199
Анелка  Hug хайде бе . Най накрая се появи . Липсваш на темата , определено .

Плами - толкова не съм се смяла отдавна  rotfImbo
Особено с това , че не му стигали крачката до педалите  tooth tooth tooth

Това е вследствие на констатацията на кака ти Бени , че Филъо е лилипут  Laughing Затова така си го сънувала .

# 200
  • КиТ
Плами - толкова не съм се смяла отдавна  rotfImbo
Особено с това , че не му стигали крачката до педалите  tooth tooth tooth

Това е вследствие на констатацията на кака ти Бени , че Филъо е лилипут  Laughing Затова така си го сънувала .

Радвам с че ви е харесал съня Crazy Joy Joy,еми по принцип аз ако застана до него ще съм по висока,като го гледамна пикчърите Mr. Green,пък може и от канстатацията на бени да е Flutter Flutter Peace

# 201
  • BG

Фелипе Маса - Ръст: 1,66 м Тегло: 59 кг
Ник Хайдфелд - Ръст: 1,64 м  Тегло: 59 кг
Роберт Кубица - Ръст: 1,84 м Тегло: 73 кг
Фернандо Алонсо - Ръст: 1,71 м Тегло: 68 кг

Намерих тука инфо за някои юнаци - Фелипеско ще да ми е до носа,

виж - Роберт е друга работа, а с бат'Нандо сме си баш.....

Hug

# 202
Себастиан Фетел - 178 см. 74 кг.  Heart Eyes

Плами цял ден се хиля като си представя Дино как не му стигат краката до спирачката  hahaha

# 203

Фернандо Алонсо - Ръст: 1,71 м Тегло: 68 кг

виж - Роберт е друга работа, а с бат'Нандо сме си баш.....

Hug

А-а-а, Бени,  Naughty , на мен ще ми е тамън Алонсо. Бях се притеснила и прочетох с нетърпение данните до неговия ред. И с височина ме минал с 1 см. и с килограми 4-5. И-и-идеално...

Чакайте и аз да се потъркалям  Joy на съня на Плами. Много цветно и разнообразно...
Спас, страхотно да си прекараш и да си дойдеш повече и от доволна. Надявам се разбираш какво имам в предвид  Rolling Eyes

# 204
  • София
Малееее, девойки, много сте високи, бре! Тия между 1,60 и 1,65 са ми идеални, само за Алонсиньо ще се прежаля, че ми иде малко висок  Crossing Arms

# 205
  • BG

Гери, зимай го, мацка, само нинам как ще се разберете с Лануня... Twisted Evil

На мен Едеално ми пасва Бастю на ръста. Много не на годините ( в момента не и на състоянието, ама то временно, иначе съм 50 кила наакана), ама за справка ще гледам кака Юлияна Д.....Пипче, ко ши кажиш в твоя защита ?????  Heart Eyes

# 206
  • КиТ
Плами цял ден се хиля като си представя Дино как не му стигат краката до спирачката  hahaha

Хихих и аз така Mr. Green Joy Joy Joy Joy,показах да го прочете една фредка,която си няма хал хабер от ф1,щом тя се хилеше като лудаааааааааа Crazy Joy Joy Joy Joy Викам малееее Whistling

Лана ти си нисичка би Crazy(не ти давам Дино избери си друг Crossing Arms Joy Joy Joy Joy) На мен по тея дани Кубица и Себ са ми идеални другите са нисички Sunglasses,дори двукратния с 2 сантиметра по нисък,нИ става Naughty Joy Joy Joy Joy Joy  За Дино да не говорим той ще ми до рамото сигурно hahaha hahaha hahaha и туй с равни обувки говорим Crazy

# 207
  • BG

Лана ти си нисичка би Crazy(не ти давам Дино избери си друг Crossing Arms Joy Joy Joy Joy)

Joy Joy Joy

Ауууу, какво чух току-що случайно по спортната емисия на Тв 7:

Люис пожелал титлата на Вебер,

защото онзи успял да се пребори с фаворизирането на своя съотборник.....

Хм, тъкмо бях започнала да го харесвам.... Crossing Arms

Само не ми го защитавайте Вебер, щото помня, че като се вписах в началото в темата
 и казах 2-3 добри думи за него, ме поступахте набрже..... Crossing Arms Сърда съ!

# 208
На мен Едеално ми пасва Бастю на ръста. Много не на годините ( в момента не и на състоянието, ама то временно, иначе съм 50 кила наакана), ама за справка ще гледам кака Юлияна Д.....Пипче, ко ши кажиш в твоя защита ?????  Heart Eyes
Бени , хайде отстъпи Басто за временно ползване  Laughing докато състоянието ти не позволява  Mr. Green
В защита излизам с ръст 162 см. и 46 кг . Мисля , че шъ мъ вземи ... ако мъ види  Joy

п.п. Тези пилоти големи двуличници се извъдиха бе  Crossing Arms Точно Луис да не одобрява фаворизирането  Crazy Crazy Crazy

# 209
  • София
Плами, не ти го ща Дино и да ми го даваш, верно габаритно ми е идеален (аз харесавам ниски мъже), ама нещо не ме влече...иначе е сладурче.
С Гери и Спас ще си разделим Нандо, съвсем по братски, вие се оправяйте с останалите!

п.п. Тези пилоти големи двуличници се извъдиха бе  Crossing Arms Точно Луис да не одобрява фаворизирането  Crazy Crazy Crazy

Ееее, сега, той къде е казал, че не го одобрява - казва, че му пожелава да спечели, щото е успял да се пребори с фаворизирането, а не че по принцип не одобрява  Joy сладури са бе ей, сега всички ще се изредят да си споделят гледните точки...ама днес вече трябва да има снимки, новини, та да не е скучно

Общи условия

Активация на акаунт