Мони се е разминала без шевове,всичко е станало много бързо,нямяло е време даже за и упойка
Мама Цоци, честит ти рожденик! да е жив и здрав и да преследва мечтите си!
Мерси за почерпката, добре ще ми дойде със сутрешното кафе
Мерси за почерпката, добре ще ми дойде със сутрешното кафе

- труден избор - бих се колебала много между Изабела и Амелия. 
Наистина браво - аз не мога да си намеря волята, ако някой ми я намери да ми я върне (никога не съм била толкова много килограми през живота си и въпреки, че ми тежи не успявам да се мобилизирам качествено, а спонтанните опити не вършат работа

..... Опит за обида ли е, комплексарщина ли е или просто простотия?????????? 

.........

......Тъй като рожденника сега с 1 смяна, тръгва най-рано за училище, сутринта му казах, че днес може и аз да му оправя леглото, нали е рожденник, да го поглезя......Та отивам да го оправям и виждам картичка върху леглото му от Рая. Собственоръчно направена от нея, двойна, а вътре....5лв. подарък от нейните лични спестявания.....Стана ми толкоооооооова мило..........
Явно добре се справя ,щом получава такива мили подаръци 

!

Весело прекарване! Сподели, моля, как ще го отбележите, защото моята дъщеря става на 13 след две седмици и от месец ми повтаря, че искала по- различен празник от обичайното /досега все сме канили деца и парти вкъщи/!
! Хич не съм по диетите, започвам да се ограничавам, и като съм по- уморена или изнервена, се успокоявам с храна, и така доникъде
! Ще съм благодарна да ни разкажеш как го постигаш! То по снимките ти преди време още пролича, но ми беше неудобно да попитам!!!

Препоръчани теми