МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Мони е родила малък мъж Борис  в 00:03 минути.Малкият красавец тежи точно 2,000 кг. и е цели 44 см.Господинът си показва овенските рогца,нищо че се роди в друга зодия и се бори,диша самичък и е извадил голяям глас!
Мони се е разминала без шевове,всичко е станало много бързо,нямяло е време даже за и упойка

Мама Цоци, честит ти рожденик! да е жив и здрав и да преследва мечтите си!    party023  Мерси за почерпката, добре ще ми дойде със сутрешното кафе Simple Smile

# 631
  • Варна
Маме,да ти е живо и здраво порастналото момче!

Добре дошъл на малкия Борис!

sweetkids_mama , ще споделиш ли тайната за кг Embarassed?

# 632
  • София
  Честито бебче   bouquet
  Честит Рожденник също така  Simple Smile

# 633
  • София
Да е здрав и щастлив големия ти син, Цоци! Весело празнуване!  newsm59  Gift

Честито бебче на Мони! Само да е здрав и майка му да е спокойна!  Praynig Praynig Praynig Hug  bouquet

Мишела, много хубави имена за момиченце  Heart Eyes - труден избор - бих се колебала много между Изабела и Амелия. Wink

Суиткидс мама, браво за килограмите!   bouquet Наистина браво - аз не мога да си намеря волята, ако някой ми я намери да ми я върне (никога не съм била толкова много килограми през живота си и въпреки, че ми тежи не успявам да се мобилизирам качествено, а спонтанните опити не вършат работа Embarassed).

Цоци, безсъниците ми са от приятните - тишина, спокойствие и четене почти до сутринта. Wink

Тази сутрин само глътка кафе и беж по задачки! Grinning

# 634

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛОТО МОМЧЕ НА МАМА ЦЕ!!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, УЧЕНОЛЮБИВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА С УСПЕХИТЕ СИ!!! МНОГО КЪСМЕТ!!! 

ЧЕСТИТО НА МАМА МОНИ!!! ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И ПОСЛУШНО ДА Е БЕБЧЕТО ТИ!!! ДА ИЗПЪЛВА С РАДОСТ ДУШАТА И ДОМЪТ ТИ!!![/b] [/size]

Аз това с машинките много не го схванах  newsm78..... Опит за обида ли е, комплексарщина ли е или просто простотия??????????

# 635
  • София
Мони, честито ти момченце! Да расте здрав и да слуша  Hug

Цоци, честит пораснал Вили! Да ти е опора в живота и да расте за гордост на мама и тате!   bouquet

Сладка, сподели как постигна това нещо, моля.

Много се  радвам да видя Щурчо, Пешеходка, Пикасо, Зла Гад  Hug Hug Hug

Наде, успех в изучаването на този така сложен ( за мен ) език  Wink

Прегръдки за всички ви  Hug Hug Hug Hug

# 636

Опит за обида ли е, комплексарщина ли е или просто простотия??????????

Или всичко заедно Wink.........

Мониииии, честит ви Борис!!!!!! Жив и здрав да е, бързо да наддава и скоро да сте си вкъщи заедно!!!! Много щастие и безгрижно детство му желая!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за поздравите към Вили Hug......Тъй като рожденника сега с 1 смяна, тръгва най-рано за училище, сутринта му казах, че днес може и аз да му оправя леглото, нали е рожденник, да го поглезя......Та отивам да го оправям и виждам картичка върху леглото му от Рая. Собственоръчно направена от нея, двойна, а вътре....5лв. подарък от нейните лични спестявания.....Стана ми толкоооооооова мило..........

# 637
  • София
Цоциии, да ти е жив и здрав и все така добър батко! smile3525 Явно добре се справя ,щом получава такива мили подаръци  Heart Eyes

Мони честита ти радост! Той много се е разбързал малкия юнак, да жив и здрав! Hug  bouquet

вие сте като едни машинки,направо ще вдигнете популацията в РБългария,да са живи и здрави татковците Peace
Мдааа,  те са си живи и здрави и много ЩАСТЛИВИ  Peace

# 638
  • София - Дианабад
Мамо Це, честит ти рожденик!!! Да бъде здрав и да му върви във всичко!!! Евала за децата ти, щом такива жестове си правят...!  Hug

Добре дошъл на Борис!!! Да расте здрав и спокоен!!!   Heart Eyes

Наде, как ти се вижда френският?  Peace

Суиткидс мама, браво за килограмите! Такива успехи на всяко поприще да жънеш!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 11:35 от goris

# 639
Чести на момчето  на Цоци,здрав и усмихнат да расте,
На Мони спокойствие и сили желая,малкият Борис да има сили и да расте на грамчета бързо,

Усмихнат ден,момичета....

# 640
Честит син на Мони. Да бъде спокойно, усмихнато и прекрасно бебе, да навакса бързо това, което не му достига и много скоро да си бъде в къщи с цялото семейство.
Избързал е младежът, но пък хубава дата си е избрал - 1-ви. Дано е първи навсякъде в живота.
Мони, бързо възстановяване.

Цоци, да ти е жив и здрав Вили. Много радост и успехи му пожелавам.

И аз копнея за "моя" сезон. По много причини. Но с всеки изминал ден се приближаваме към него, нали?

# 641
Здравейте!
 Мони, честита ти рожбичка! Да ти е жив и здрав, да расте послушен и щастлив! Бързо възстановяване на теб желая, а на малкото прекрасно човече бързичко да порасне на сантиметри и килограми Simple Smile !
Мама Цоцоланка, честит ти рожденик   Hug
И моята муза за писане е изчезнала нещо. Не че нямам време, имам даже в излишък, но нищо не ми се прави Embarassed
Хубав ден на всички ви!

# 642
Честит син на Мони! Много здрав и силен да расте!  ylinfant
Честит празник на Вили, мамо Цоци! Много да ви радва и слуша!!!  newsm59
Весело прекарване! Сподели, моля, как ще го отбележите, защото моята дъщеря става на 13 след две седмици и от месец ми повтаря, че искала по- различен празник от обичайното /досега все сме канили деца и парти вкъщи/!

Суиткидс, много се радвам за теб, засегна моя болна тема и аз никога не съм била толкова кг колкото съм в момента, но не мога да се мобилизирам нещо  ooooh!! Хич не съм по диетите, започвам да се ограничавам, и като съм по- уморена или изнервена, се успокоявам с храна, и така доникъде  #Cussing out! Ще съм благодарна да ни разкажеш как го постигаш! То по снимките ти преди време още пролича, но ми беше неудобно да попитам!!!

# 643
Благодаря ви, момичета!

Славина, ние ще го празнуваме без да искаме......Плановете ни бяха други......Бяхме обещали,че една неделя ще отидем в София, в Арена Младост и там ще гледаме кино, ще хапнем здравословно в КФЧ и въобще ще си изкараме по малко по-различен начин този рожден ден. Но.....животът не е нашите планове, бяхме решили през грипната ваканция да стане това и точно цяла ваканция колата ни бе в ремонт. Т.е. бяхме като без крака....Не можем да мръднем никъде. Снощи ни я докараха оправена вече........Та така...Но все пак това все още стои като план пред нас и не сме се отказали.......Мъж ми обаче снощи поканил едно наше приятелско семейство, сина им е малко по-голям от Вили, та така се обзаведох с гости. И сега съм в трескава подготовка. Предлагах на Вили да покани приятелчета на пица, но той не поиска. Та в момента ще имаме един неплануван рожден ден, за който обаче въжбще не се притеснявам, защото знам,че каквото и да сложа на масата все ще си изкараме хубаво.........

Дано съм ти била полезна.....

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 17:24 от Мама Цоцоланка

# 644
  • София
slavina_S, моите синове казаха тая година рожден ден на боулинг (тука при нас правят такива - почерпка, игра), даже трябва да се обадя тия дни да резервирам дата и час, нищо, че има месец и половина до събитието. Те, двамата пак ще го правят общ рожден ден. Малката пък иска парти вкъщи  с балони и приятелки  Laughing - затормозила ме е от сега, кани баба си и дядо си, почти всеки ден се сеща и даже плаче да е сега и веднага. Може и твоята дъщеря да има някакво  по-специално желание.  Peace

Феичке, липсваше ми твоето зеленичко присъствие!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт