МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Намерих боя за сладки в Карфура - не си спомням с кого говорихме за това. Не съм я изпробвала още, но смятам, че е добра Simple Smile
Хубава седмица на всички Simple Smile
ММммм супер!От кога си търся причина да отида да го видя, що за "животно" е тоя мол( в който има Карфур де).

Свиркай ако идваш насам (аз живея наблизо), може да разходим бебетата и напазаруваме по женски  Wink

# 151
# 152
# 153
  • София
Надъхваме ли се, надъхваме ли се, а? hahaha Laughing
След такава статия всички тука сме потресаващо малодетни. Хайде, понеже и аз съм на Коледно-новогодишна вълна вече да си пожелаем догодина по едно...малко! А както знаете "младите питиета" са силни, хващат бързо и боли глава, ама ние сме стабилни пиячки - "едно малко" няма да ни уплаши!
Наздраве, компанията!

# 154
Здравейте отновооооо
Лили 7 благодаря за милото предложение Hug Май горкото яйчице ще го сполети тази тъжна за него участ, за нас вкусна разбира се -изпържването Grinning. Днес моята средна принцеска ми обясяваше сутринта разпалено как като го държи в ръчички то се стопляло много, ама много.И само 20 дена му трябвали Grinning Обясних и че няма как да стане, но честно и аз се разочаровах мъничко.Е на нея и обещах да вземем някой път (не уточних кога разбира се) пиленце да го подържи и да го дадем на село да и го гледат. Тя бързо се съгласи smile3521
Мишелаа плачат, плачат за домашни любимци, ама ако вземем сега-аз ще плача Grinning С това търчане на пред назад. Ще правиш корабийки и гевречета smile3501 Ех защо не съм по наблизко Embarassed Joy
Ох Маминкаваня какви снимчици, сладички.Ама да ви кажа честно, аз и без надъхване съм готова за още едно малко сладко , пухкаво, нежно ,ухаещо бебенце. Joy
Е милички верно е, коледната вълна май достига всички ни.Настроението се качва и сега както захладня съвсем ми идва празничното настроение.
Ох, стига съм приказвала, че ме чака много работа. Уж днес основно влязох да се похваля Grinning
 txtloves Нашето семейство става днес на 12 годинки txtloves
Тези дванадесет години бяха изпълнени с много трудности и тежки моменти. Но и с много, ама много повече нежност, любов, радост, усмивки и щастие! Бог ни подари трите ни принцески-нашите слънчица sun, които топлят сърцата ни. Днес си пожелавам , сама на себе си, Бог да ни помогне да имаме още много по 12 години. И все по хубави и хубави!
 Хубав ден на всички вас мили майчета. Бог да ви дава здраве и радост!

# 155
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, Мама Сузи! Много любов, разбирателство и топлина помежду ви!   bouquet
Весело да си отпразнувате повода!

# 156
Сузи честита годишнина и от мен ! Hug

Ние след 1 седмица с мъжа ми правим 20 години откакто се познаваме Laughing Аз даже и тях броя  Laughing

Аз се бях поизгубила момичета,защото Алекс получи първия си спазам,сега разбрах на майка ми какво и е било. Много се надявах да не е наследил мойте алергии и спазми,но за съжеление ги е . Изкарах си акъла. Незнаех къде се намирах,добре че мъжа ми беше с мен че...  Но сега всичко се оправи,малкия е добре. Дано повече не ни се случва.

# 157
ХИ хи, и ние си мислим, чед сме многодетни, я вижте хората какво правят!

Мама Сузи, честита годишнина. Още много пъти по толкова  Heart Eyes

Flicka01 много кофти това с алергиите... Големия ми син се изрива от досег с трева! Много тъпо. Вече като че ли по-рядко става, но редовно лятото е с големи плюски по краката и слабините.

# 158
Мамо Сузи, честита 12-та годишнина.  Peace
Ей те тия хора не са си оставчли време за размисъл: "искаме ли още едно дете -не искаме ли". Нправо са действали  Laughing . Вземайте пример!
Flicka01, данио не се повтаря. Теси проблеми се израстват от децата бързо. Praynig

# 159
  • София
Надъхваме ли се, надъхваме ли се, а? hahaha Laughing
След такава статия всички тука сме потресаващо малодетни.
И бедни...  Но нали "Не всичко е пари, приятелю"  Hug

Сузи ЧЕСТИТО! Бъдете много щастливи всеки миг заедно!

# 160
Сузи, честита годишнина!!!!! Много любов дълги години заедно да имате!!!!!!

И какво стана в крайна сметка с яйцето??? Спомням си едно време най-обичах пухкавите жълти пиленца....Баба ги държеше в един кашон на топло в стаята, в която бяхме и беше голям кеф да си играя с тях...Честно казано към този момент въобще не се виждам напр. с домашен любимец в къщи....Независимо,че аз като дете бях сърдита на моите,че не ми взеха кученце - булонка......Сега Рая ме врънка от 1 год. за рибки.....Но аз не давам и да се каже нещо в тази насока.......В последно време си пресуших цветята и нямам време да ги полея(пък са само 10-ина саксии и няколко сандъчета), пък какво остана за друго живо същество.....Децата ще са ден до пладне и после пак на мене.......Адмирации за всички, които се справят и с деца, и с животинче......В друг живот може и аз да успея.......Мише, мен също много ме е страх от пернати......И от щъркели....вече.......

По въпроса за алергиите......Рая и аз имаме някаква алергия, но каква не знам.....Моля, ако някой знае за кръвен тест за алергии в София - да ми обясни повече на ЛС, такъв искам да направя на Рая......

Flicka01 много неприятно това, дано по-бързо се справите със ситуацията.....

Лили, то да вземем пример.....Ама това тяхното къща ли е? То цяла прогимназия.......Признавам си, дали е от възрастта, дали от нещо друго.....Но....се питам....само се питам......Как се отразяват всички тези бремености и раждания на тази жена - здравословно? Не може да не се отразят.....За около 20 години - 18 деца.....Размисли, размисли........Да са и живи и здрави, четейки статията - ще има и други подобни новини за тях друг път......

Ванчето няма никаква фобия от щъркели гледам......Че у тях чета има много благоприятни условия за свиване на щъркелово гнездо......Ванче, моля те не бъди златното момиче......Споделяй, споделяй......

Танче, Есма, ходихте ли до Карфур...Направо в четвъртък на Лидл идете....ПрИмоциите били един път - такива са ми поне отзивите.....Може и мляко за 9ст. да има пак.....

Признавам си,че ние още се чудим за празника.....Не ме питайте защо, просто се чудим.......Не ни мислете нас обаче......

Тук времето се смени 100 пъти за 2 часа......Беше слънчево, приятно, приготвихме се за разходка, стана обаче тъмно, мрачно и черно - прибрахме се...Сами заспа и отново стана лято навън.....Така ме е яд......

Признавам си,че вече чакам с нетърпение рожденния ден на Сами.........Направо тръпна в очакване........Нямам търпение вече......Като се сетя и настроението ми се вдига! Възползвам се максимално от случая да го целувам и мачкам, да го мириша и да го щипя, защото все още мирише на бебе......Наркотично ми въздейства......Не се отлепям от него, а и не искам.......С риск кърмачките - ветеранки в темата да ме линчуват, но на моменти много ми тежи кърменето, особено нощно време......Само от това вече се оплаквам - недоспиването. С другото свикнах и не ми прави впечатление.....А и вече не ми е нон-стоп в ръцете, пълзи и ходи хванат за леглото, обикаля от стая в стая, направо мога да кажа,че е домашен любимец в най-добрия смисъл на тази дума......Кой от къде мине - замине го целува, мачка, носи на ръце......Голям батко не спира да го целува, въобще......твърдя, че Сами е късметлия да има толкова много любов около себе си.......

В неделя си направихме новогодишното почистване - прозорци, пердета, килими, всичко изчистихме в къщи....и сега ми е едно приятно, уютно, хубаво.......Доста зор видяхме с татито в неделя, но резултата си заслужаваше......И да се похваля....сигурно най-късно в понеделник ще е готова секцията на момчетата, от утре девера и мъж ми я започват и когато стане готова - ще се похваля с реален снимков материал. Ето я в груб вид - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/la4o_1.jpg

Извинете за дългия пост.....

Пиги, да озравяваш бързо, този крак много те мъчи вече толкова време......

Поздрави и прегръдки на всички ви!!!!!! Hug Heart Eyes

# 161
  • София
  За това семйство с многото деца съм засичала статия и друг път. Беше нещо в стил, че са набожни и затова не взимат предпазни средства. Аз като един "лош" консултант по кърмене само си мислех тогава, че природата донякъде е измислила и начин за отрасване на едното преди да забременее с другото. Не при всички, но при голяма част от жените, ако кърмят често, без големи паузи, което се получава естествено при спане заедно, овулацията се възстановява по-късно. Лично при мен и двата пъти след годинка, така че дори да искам не мога да имам друго дете, преди първото да е поне на две годинки някъде, което очевидно при тях не е така...

# 162
  • През девет земи в десета
Цоц,доколкото знам в Цибалаб правеха такива изследвания преди Peace Защо не звъннеш да попиташ? На сайта не са качени всички тестове които правят.Резултата след това си го получаваш на сайта им с парола и ID. В Сана също правят такива кръвни тестове,тя се намира в пресечка между Одрин и Опълченска,в близост до МОЛ София.Общо взето и двете лаборатории са в един район. Не ги смятам обаче за обективни(тестовете) ,нито пък другите,обикновените.Аз съм с много силна алергия към котки,коне,пролетните полени,акарите в домашния прах,но това е установено защото когато съм в контакт с по-горе изброените получавам астматични пристъпи,очите ми сълзят и се зачервяват,тече ми носа и т.н.Правила съм си и от двата вида тестове,е вярвай ми или съм алергична към милион други неща,а към тези точно не или показват много слаба степен на алергизиране Laughing

Ванче Hugблагодаря Hug

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 00:16 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 163
Мамо Цоци, моята сестра прави такива изследвания с направление от личния лекар в София в Александровска университетска болница:
http://www.alexandrovska.com/node/14

Аз да ви се оплача, напоследък трудно си сдържам нервите- сутринта се обажда майка ми, аз с една ръка готвя, с другата правя закуска на малките, опитвам се да разчистя съдомиялната, да простра прането междувременно  ooooh!! А тя започва с това как колежките й гледали в момента някакво си предаване по телевизията и за какво говорели там  Close! Аз й казвам да казва направо, че не мога да говоря много, имам работа, а тя като започна- как можело толкова да съм изнервена, един спокоен разговор не съм могла да проведа, какво правя, като са толкова добри децата и на какво се ядосвам, не можела да ме разбере?!? Много се ядосах, още ми е нервно!!!
Да добавя, че живеем в един град, майка ми живее сама, работата й не е натоварена, но все си има работа вкъщи, и ако успея на два месеца да заведа една от малките и да й я оставя за 3-4 часа да я гледа, си е голямо постижение за мен! Нося ядене за детето, приготвен багаж за разходка, играчки, всичко!!! Междувременно пак слушам как точно в този ден й е много натоварено и по- бързо да идвам да я взимам!!! Двете деца заедно никога не съм ги оставяла. А отстрани е много лесно, през ден ми се обажда да дава съвети, как да ходят децата облечени, че да не настинат, как да готвя два пъти седмично в огромна тенджера, и все в тоя ред на мисли  #Crazy.
Вие как се справяте с майки /или свекърви/ като моите?
Дано не съм ви досадила, но ми олекна като ви споделих!

# 164
  • През девет земи в десета
Славина,аз съм рекла и отсекла,че моите деца си ги гледам най-добре аз,защото все пак помощ доскоро не получавах,съответно,съвети не искам.Някой ако смята,че ще се справи по-добре, да заповяда,но не за час -два.Такива разговори ги прекъсвам на момента.Ако няма друга тема за разговор или нещо важно,което да искат да ми кажат,казвам чао и затварям Laughing Много съм гадна ейййййй Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт