Мамо Цоци, не знам в какво се изразява алергията при теб и Рая, но Зорница от миналата есен е с атопичен дерматит, който се изразява в изсушаване на кожата, силен сърбеж и съответно разраняване от чесането, най-вече на свивките на ръцете и краката. Ходихме при една кожна лекарка, която ми бяха похвалили, че не изписва кортикостероиди, и наистина, жената даде рецепта за кремчета с безвредни съставки, но те не решиха проблема, само тушираха разраняванията. Освен това тя смяташе, че не може в момента нищо да се направи срещу самия сърбеж и че може да се провежда само поддържаща терапия, докато организмът го израсте, но това за мен не е приемливо, защото детето се мъчи много. Преди две седмици ходихме на преглед при хомеопат и започнахме хомеопатично лечение. Засега съм обнадеждена. Тестове не сме правили- според двете лекарки няма смисъл, а и аз подозирам от какво е, само дето нищо не може да се направи- от спадането на температурите+ покриването на тялото с дрехи+ напрежението от училището.

(Не че много ти помогнах по конкретното питане, но да споделя при нас как е.....

За РД-то на Сами- и аз така нямах търпение Галя да стане на годинка.

Поздравления за коледното почистване, а секцията ще чакаме да я покажеш в истински вид!

Сузи, със закъснение- честита годишнина!