Математически турнири - 5

• 64 583
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета дали някъде ги има качени резултатите от СМТ от 23.10?Може би някъде сте го коментирали,но не открих нищо.
Благодаря!

# 121
  • София
само да споделя, резултатите от ЧХ за децата, явили се в СМГ ще бъдат изнесени на таблото в училището до събота, на сайта на СМГ няма да ги качват.

# 122
Ali&Meli, обобщените резултати от СМТ ще бъдат качени на сайта на РИО - София (www.rio-sofia-grad.com) - 3-4 седмици след провеждане на състезанието. Някои училища, публикуват на сайтовете си резултатите на децата, явили се там.

# 123
тю, изгоряхме с тези крака (добре де, запис)

# 124
Класната е писала 6-ци на децата с повече от 68 точки, моето гарже е с 87 - 3 клас, но мисля че е нисък резултат...

# 125
Ali&Meli, обобщените резултати от СМТ ще бъдат качени на сайта на РИО - София (www.rio-sofia-grad.com) - 3-4 седмици след провеждане на състезанието. Някои училища, публикуват на сайтовете си резултатите на децата, явили се там.

В 22СОУ класната им е казала резултатите, но никъде не видях да са разлепени!

Салабашев на коя дата се провежда?
Учителката им е казала, че през ноември ще има друго математическо състезание, но синът ми не е разбрал.
Аз се сетих за Коледното/04 декември май ще е тази година/, но той твърди, че ще е ноември.Дали става въпрос за Салабашев? По училищата ли пак ще се записват и провежда или само в 1-2 училища!?

# 126
Вместо запис в новата тема: моят хубавец се е изложил на СМТ - 52т, а на Черноризец Храбър не му е стигнало времето за 5 задачи, а на две е сгрешил и има 106т

# 127

В 22СОУ класната им е казала резултатите, но никъде не видях да са разлепени!

Салабашев на коя дата се провежда?

Учителката им е казала, че през ноември ще има друго математическо състезание, но синът ми не е разбрал.
Аз се сетих за Коледното/04 декември май ще е тази година/, но той твърди, че ще е ноември.Дали става въпрос за Салабашев? По училищата ли пак ще се записват и провежда или само в 1-2 училища!?

Салабашев ще е на 04.12, а Коледното – на 11.12.

# 128
  • София
Благодаря Ви!Резултата на сина ми от СМТ го научих 3 дни след състезанието.Исках да го съпоставя с останалите седмокласни резултати.Да видя какво е нивото и къде реално се намира.

# 129
Може и да сте го дискутирали по-рано, извинете ме, ако се повтарям -  Салабашев само в Стара Загора ли е? Благодаря предварително.

# 130
Смолян
http://pmg-smolyan.org/images/ChHr_2010-results.pdf
Силистра
http://pmg.silistra.eu/
Нарцис, не съм се и съмнявала в Раличка!

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 19:44 от Анонимен

# 131
Мале, мале, навсякъде много ниски резултати newsm78 Толкова ли е било трудно? Или само в София се учи на ниво? Не, че сме видели софийските, ама някакси не мисля, че ще са толкова ниски. Да видим.

# 132
Здравейте
Аз съм ученичка от пети клас и участвах в СМТ. Искам да Ви покажа как съм написала 13 задача.
х=книги на 3 рафт
 х+18=книги на 2 рафт
у=книги на 1 рафт
у+х+х+18=159
у+2х+18=159
у+2х=159-18
у+2х=141
у+45=х+х+18
у+45=2х+18
у+27=2х
книгите на първия рафт=на два пъти книгите на 3рафт
Според Вас това вярно ли е? За по-нататък не ми остана време.
Чао, че мама идва.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 21:52 от mary cherry

# 133
Учудващо ниски резултати наистина.

# 134
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Според мен резултатите са ниски, понеже това състезание не е много масово.
 В последните линкове се вижда, че са участвали едва няколко деца от клас.

Диди, аз последно време доста се съмнявах в Раличка. Станала е ужасно разсеяна. Принципа й е: Важното е да съм красива.
Дано да и се услади победата и малко да се вземе в ръце.
А вие в Кърджали ще ходите ли?

Общи условия

Активация на акаунт