Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 242
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Деси, при мен след първия неуспешен опит цикълът ми дойде на 19 ден. Нормално МЦ ми идва през 26 дена. Док ми каза, че е нормално да се "разбута" малко цикъла след опит.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 14:18 от roslem

# 106
Деси и на мен следващия месец след стимулацията  ми дойде много по рано Hug

# 107
Вчера ме попариха с "вряла вода".От клиниката ми казаха ,че са спрели процедурите от фонда и аз #Crazyа на мен този месец ми е крайния.Написаха ми становище за удължаване на срока,което днес занесох при "една много любезна госпожа".В големи въпросителни съм дали да пробвам този месец на естествен цикъл поне да не губя месеца,че аз така или иначе се настроих  за  процедура. newsm78 newsm78

# 108
  • София
tranka, samanta78, благодаря много  Hug И аз подозирам нещо подобно, затова не се притеснявам особено много, но все пак исках да съм спокойна. Щом се е случвало, значи всичко трябва да е наред  Hug

roslem, при мен нормално цикълът е на 30-32 дена, сега ми идва на 13-ти ден, затова съм озадачена. Ще изчакам и ще видя  newsm78  

Shalona, в коя клиника са ти го казали? Мен ако ме питаш, бих заложила на по-сигурното, още повече, че ти удължават срока. Това с ЕЦ за мен е малко несигурно. Ако действаш на ЕЦ, брои ли ти се за опит по Фонда или си го плащаш? newsm78

# 109
  • София
Май е ЕЦ не е по-фонда (ама аз нали не съм, говоря от това, което съм прочела тук).

Шалона, ако можеш да си го позволиш финансово, цената е от 450 до 1000, действай, по принцип се смята, че яйцеклетките на ЕЦ са по-качествени...

# 110
В "Надежда" съм.На ЕЦ не се поема от фонда и точно затова беше предложението на Шефкетова,докато чакаме удължаването на заповедта и евентуално в този период фонда се разплати с тях,да опитаме ЕЦ.Аргументацията беше,че ако е неуспешна ,поне ще имат повече отговори за следващия стимулиран опит.Макар че там вече имам две стимулирани инсеминации, като при втората развих хиперстимулация.Още колко ли отговора ще трябват.....? ooooh!

# 111
  • София
Макар че там вече имам две стимулирани инсеминации, като при втората развих хиперстимулация.Още колко ли отговора ще трябват.....? ooooh!

Има ли причина да продължавате с инсеминациите при това положение? Защо не ИКСИ?

Аз се интересувам за ЕЦ, защото това ще ми предложат сега, Sharky43, мерси за информацията за цените  Hug

# 112
Процедурата,която ми предложиха е Инвитро на ЕЦ! А цената е 300лв. -пункция,650лв.-трансфер(поне така ми казаха в клиниката)

# 113
Имам едно бързо въпросче имам- на 29.10 ми сложиха лукрин депо и тази сряда ми беше последното хапче марвелон казаха да си ги доизпия, но дали отново след два или три дни след като съм спряла противозачатачните ще ми дойде цикалът или от лукрина се забавя. Трябва на втори ден да си пусна LH, но дали ще е в неделя или понеделник newsm78?

# 114
  • София
Шалона,ти реагираш много добре на стимулация /доколкото помня от инсето ти/,явно,имаш  и хубави яйцеклетки, защо,наистина не го пробваш,ако,не те притесняват финасите. На мен този ми беше,реално,най-успешният опит. Може пък,да не ти трябва после изобщо финансиране от Фонда  newsm78

# 115
да споделя и аз , при мен нещата със стимулацията не вървят/не че се очакваше друго, но нали надеждата ни крепи/
тази сутрин- след 3 дни стимулация с мерионал- само едно фоликулче.../то май трябва вече да се радвам че и него го има/.
днес и утре пак мерионал и цитро...нещо си  и в неделя  изследвания на LH че при мен е с драстични стойности обикновено. и ако горе долу стават лекарката обеща че ще направим пункция.
решила съм да пробвам пък каквото стане

# 116
  • София
vanass ,едно,едно,правилно си решила да не спираш. И аз съм непрекъснато на цитртид,заради безумно LH,но успяваме да го удържим и да спасим яйчицата.

# 117
правилно, vanass! стискам палци!

# 118
благодаря ви за подкрепата
иска ми се да извадим фоликулчето да видим има ли няма ли яйцеклетка, че тези инсеминации ми омръзнаха вече ..при тях направо имам чувството че си губя времето.

# 119
Май е ЕЦ не е по-фонда (ама аз нали не съм, говоря от това, което съм прочела тук).

Шалона, ако можеш да си го позволиш финансово, цената е от 450 до 1000, действай, по принцип се смята, че яйцеклетките на ЕЦ са по-качествени...
Sharky43, тази цена какво включва и в коя клиника е?

Общи условия

Активация на акаунт