Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 268
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Процедурата,която ми предложиха е Инвитро на ЕЦ! А цената е 300лв. -пункция,650лв.-трансфер(поне така ми казаха в клиниката)
Много странно, че пункцията е двойно по-евтино от трансфера  smile3506 Обикновено е обратното ...

# 121
  • София
Беласица, в Малинов.

И има логика ЕТ да е по-скъп от пункцията - за да се стигне до ЕТ, имат сериозна работа ембриолозите и "всичките им епруветки" Laughing Laughing Laughing...

# 122
Процедурата,която ми предложиха е Инвитро на ЕЦ! А цената е 300лв. -пункция,650лв.-трансфер(поне така ми казаха в клиниката)
Това е в Надежда, така ли?
Може би понеже при естествен цикъл има по-малко яйцеклетки и понякога за съжаление не се стига до трансфер newsm78, ако не друго, то поне няма да е много скъпо Thinking. В Щерев май е доста по-скъпо Confused
 Каква е разликата между спонтанен и лимитиран цикъл?

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 23:22 от Беласица

# 123
Момичета,

има ли някой координати на д-р Персенска.  Моля, пишете ми на лични ако имате, мобилен или някакъв друг. Благодаря ви  Hug

# 124
Благодаря ви момичета за подкрепата!Последните дни ми бяха доста тежки,предвид очакваното,което няма да се случи сега и новото предложение,което пък ме вкара в такава финансова схема за откриване на 1000лв за отрицателно време.Но явно няма случайни неща!Намерихме парите и сега ще чакам цикъла да ми дойде и 9 дена след това на преглед.Пък дано...!
desita_d,обади се на спешния в клиниката!Ще отговорят на въпросите ти!

# 125
  • София

Каква е разликата между спонтанен и лимитиран цикъл?
При първия не се използват никакви лекарства за стимулация, при втория съвсем малко.

Shalona , теб са те върнали защото излизат в почивка от 3 декември и няма да има време да направите стимулиран опит. Не съм съвсем сигурна и за ЕЦ дали ще се вместиш  Rolling Eyes

# 126
Беласица, в Малинов.

И има логика ЕТ да е по-скъп от пункцията - за да се стигне до ЕТ, имат сериозна работа ембриолозите и "всичките им епруветки" Laughing Laughing Laughing...

Аха, ясно, явно в ЕТ се включва и цената на лабораторната работа.  Peace При мен тя винаги е била фактурирана отделно и в действителност си е височка.

# 127
Здравейте и от мен.
Днес ми е 12 ден от ЕТ и от вчера имам и кървене, което много ме плаши, още не се е засилило но все пак го има. Най-лошото е че в нашия град не мога да пусна кръвен защото не правят и това направо ме побърква.
Shalona, може пък там да ти е късметът, ще стискам палци.

# 128
  • София
Пепа, на мен уринарните тестове ми показаха на осми и на десети ден....мнооого бледи чертички,наистина,но си бяха там. Ако искаш,пробвай с такъв,за да не полудееш напълно,но все пак,имай предвид,че при стойности под 50 или 25/зависи какъв си вземеш/, е възможно да е лъжливо отрицателен.

# 129
Хриси, аз пробвах вчера, но беше отрицателен. Мисля да изчакам до вторник да направя още един за всеки случай,  защото при двете ми кратки бременности ми показаха тестовете чак на 17 ден едва бледа втора черта, но незнам дали да се надявам.

# 130
  • София
Щом е било чак на 17-ти ден,явно хормонът при теб се покачва по-бавно,а,надежда,разбира се,че има,докато все още нямаш цикъл. Стискам ти палци да видиш отново втората чертичка,този път докрай. Praynig Hug

# 131
Пепа, стискам ти палци Praynig

# 132
Момичета този месец трябва да ходя на преглед за будещо иНВ.до третия ден на МЦ,докито ми даде бележка с назначени изсл-я (LH,estariol,prolakton,progesteron ) и ми каза ,че мога да ги направя и тук в наша лабор-я,но на бележката ми пише от 3-5 ден,което се засича с МЦ,кажете ми може ли да отида и едновременно да ги пусна в клиниката и да осъществя и прегледа  Rolling Eyes за колко време стават и за тях само кръв ли се дава ?  newsm78

# 133
Да, Силвана, можеш да ги съ4етаеш Peace Ако не са готови в същият ден, можеш след това да ги покажеш на доки. Взима се само кръв. Успех Peace

# 134
Ами този преглед ще е нещо за яйчниците..и евентуално дали ще ми назначи медикаменти за пиене..в смисъл,че ако започна пък нещо с тези изследвания не е както трябва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт