Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 253
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Предварително се извинявам че пиша тук,но ако не споделя с някои ще се пръсна.След 7г. неизяснен стерилитет(3-инсета,1-инвитро на ЕЦ,1-икси на ЕЦ) никога несъм забременявала.Чакайки фонда(междо другото са стигнали почти до моя номер) вчера ей така за майтап(закасняваше ми 2-3дена)си препишках едно тестче и познаите EFP ,толкова се шашнах и направих още един и пак  EFPСън не ме хвана снощи и тази сутрин си направих кръвен HCG-436,40.Немога да повярвам че ми се случва това.Направо съм в шок.Толкова години ви чета и се радвам и плача с вашите проблеми че много ми се преиска да кажа първо на вас.Пожелавам  на всички ви такова чудо Hug

# 301
  • София
gerito b-s. , тръпки ме побиха докато те четях. Желая ти лека бременност, много здраве и щастливи моменти. Моля се на всички, които чакат чудото като мен да им се случи  Praynig.Честито още веднъж. Hug

# 302
  • София
Леле, Гери, и мен ме побиха тръпки. Скачай, пей newsm44 newsm44 newsm44, радвай се на чудото, и ние се радваме с теб. Стискаме ти палци за лека бременност слеващите 8 месеца.
...
Нареждам се под дъжда от бременелски прах.

# 303
  • София
Гери, честито чудо, грижи се добре за него и за себе си. Лека и безпроблемна бременност до термин ти пожелавам newsm51

# 304
Ех какви новини тези дни Party Гери, прекрасна новина, ех чудеса се случват. Представям си колко си щастлива и така трява да бъде Peace Лека бременност и много щастлива  bouquet

# 305
Гери,имах чувството,че чета някаква Коледна приказка.В кято се разказва за поредното чудо на земята.Ех,че хубав край имат тези приказки.Едни такива....бебешки.Безпроблемна и красива бременност ти пожелавам Hug.

# 306
  • София
Гери, от сърце се радвам за теб! Честито, лека бременност и нека занапред само прекрасни емоции и усмивки да изпълват дните ти!  Heart Eyes

# 307
  • The QC to be!!!
gerito b-s. мерси за хубавата "бомба" новина, лека и безпроблемна  Praynig и да наминеш с цвета на шортичките  Peace

# 308
  • София
Лелее,Гери,настръхнах  като прочетох Hug Hug Hug Страшно се радвам за теб и чудото,което ти се случва  Heart Eyes Пожелавам ти успешна бременност  и много хубави емоции след всеки преглед  Praynig

# 309
  • Варна
Гери, честито! Такова щастие ... дай Боже всекиму, вълнението е огромно, радвайте се с таткото Hug.

# 310
От сърце ви благодаря за хубавите пожелания!!! Наистина това е моето коледно чудо. Толкова съм развалнувана че през час си поглеждам тестовете да не би да сънувам.Само се моля всичко да наред до края. Много ви обичам и няма да спра да ви чета.
И едно можеби тъпичко вапросче, кога според вас наи-рано да посетя лекар.

# 311
gerito b-s. Честито. Толкова се развълнувах, че още си плача. И аз съм в подобна ситуация, но още чакам чудото. Иначе историята ми е същата, само в края е различна. Моля се на Господ да ми се случи и на мен чудото. Лека бременност на теб. Успех.

# 312
Exaaa, че прекрасни новини  Grinning Илянка, Гери, честита бременност момичета. Лека и безпроблемна до финала   bouquet Hug
Бибка, късмет ! Дано това е твоя успешен опит. Стискам ти палци и се пази, и си почивай сега !

# 313
  • София
Гери,точица се вижда,когато ЧХГ е около 1000,ако днес си 430 и се удвоява правилно Praynig,другата седмица-понеделник,вторник,трябва и да се види нещо  Thinking

# 314
Гери мила честито и от мен желаяти лека бременост в тос момент си пожелавам и моя тест да баде като твоя EFP

Общи условия

Активация на акаунт