Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 251
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Страхотни новини!
Ирина, ЧЕСТИТО! Леки и безпроблемни 9 месеца! Много се радвам за теб! Hug Hug HugДано те последваме! Praynig
... така си мечтая за близнаци... И, разбира се, благодаря за успокоението на теб и на Лена... дано сте прави и да започнем стимулациите скоро... след няколко дни съм на преглед... Praynig

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 19:53 от fuego_

# 556
Благодаря момичета! От сърце пожелавам на всички тука да имат такова чудо в скоро време!

Lena аз в началото преди да прокървя бях по-активна, но и тогава кръвното ми беше ниско и дълго на карак неиздържах. По принцип живота ми преди ЕТ беше на луди обороти - никога не ми е било скучно...
След като прокървих просто ме поставиха на легло и все още докторите ги е страх да ме пуснат.  Crazy Но моето кръвно от Утрогестана е много ниско и особенно следобед ставам като зомбирана и трябва да лежа...Чесно казано това не ми се харесва много - искам да си ходя на работа както преди, но май лично аз трябва да забавя темпото за 9 месеца Thinking
Ти сама прецени как се чувстваш, но моите препоръки са  - без резки движения, без дигане на тежко и гимнастики на корема, поне за малко.
Вярвай в двете чертички и ще стане! Имаш моите стиснати палци.  Peace Praynig

Вали, честито и на тебе. То се оказа, че не само аз си мълча от суеверие... Wink

Nadejda_za_dete и *бонбонче* съжелявам много за загибената битка, но съм сигурна, че в скоро време ще ни зарадвате с хубави новини! Hug Peace Praynig

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 22:24 от IrinaB.

# 557
  • София
IrinaB., хич недей се чуди, ами си поспивай на макс цялата бременност, че после с двете слънца какво те чака Joy Joy, виж Селин Дион какви ги разправя...

# 558
IrinaB, благодаря за съветите. внимавам аз да не бързам като излизам, да ходя и да качвам стулби бавно Simple Smile всичко друго избягвам. приятно лежане за теб, и дано и ние скоро да репортуваме новини като твоите...  Praynig

# 559
  • Варна
Вали, честита ти нова двойна лентичка! Голям партизанин се била ти Grinning.

IrinaB. , ти се кървиш ли още? Аз лежах една седмица плътно на леглото, ставах само за тоалет и кървенето ми спря. Сега забелязвам, че от време на време утрогестана е с цвят "мляко с какао"  Laughing, но не кървя, явно някакви остатъци има все още. Относно работата - аз реших до края на третия да не ходя на работа, че този период е рисков и тогава завършва органогенезата на бебешоците, след това за два месеца ще се върна, ако естествено се чувствам добре.
Вчера се записах на ЖК и си видях отново мъниците - мамините мишки как силно им тупаха сърчицата Heart Eyes.

marisil , не се притеснявай и моя корем какви ли не клокочести звуци издаваше, само нещо да ме боцнеше и се чудех какво става, имах доста силно изразени менструални болки,  пий си но шпа и почивай.

Хубав ден на всички Hug.

# 560
Amalleira аз вече не кървя иза сега съм добре, но все ме е страх. Аз днес сутринта отскочих до офиса, че имаше ситуация и свърших и др неща, че като ме няма настъпва хаос...  ooooh! Чуствам се добре, но бавна.  Crazy Ако утре съм ок пак ще отскоча до офиса до обяд да поразчистя задачки. Следобед от Утрогестана ми пада кръвното и трябва да съм на легло. Е, няма всеки ден да съм в офиса, но ще се отбивам сутрин понякога. Simple Smile
Иначе и аз мисля да не рискувам до края на третия, ама ще трябва да се подсигуря с болничен. А и ако почне зимата хич не ми се рискува да падам...

# 561
Здравейте момичета!

Ето продължение на нашия инвитро опит -10 дена вече сам на Гонал по 225 единици на ден...нещо вече не се чувствам добре-плаче ми се, чувствам се подута, главоболие, безсъние,умора. При вас има ли такива симптоми? Следващия скан-утре. Няколко фоликула се развиват-даже ги видях на екрана -като грозде. Не съм се подготвила още за празниците !  newsm78

# 562
  • София
Ама как ви се радвам само  Heart Eyes Дано и занапред само хубави новини да се сипят в темата Praynig

edamianova, всичко това е нормално, от многото хормони е. Стискаме палци за качествени яйцеклетки. Пиши как се развиват нещата, късмет!  Hug

# 563
Amalleira аз вече не кървя иза сега съм добре, но все ме е страх. Аз днес сутринта отскочих до офиса, че имаше ситуация и свърших и др неща, че като ме няма настъпва хаос...  ooooh! Чуствам се добре, но бавна.  Crazy Ако утре съм ок пак ще отскоча до офиса до обяд да поразчистя задачки. Следобед от Утрогестана ми пада кръвното и трябва да съм на легло. Е, няма всеки ден да съм в офиса, но ще се отбивам сутрин понякога. Simple Smile
Иначе и аз мисля да не рискувам до края на третия, ама ще трябва да се подсигуря с болничен. А и ако почне зимата хич не ми се рискува да падам...
Благодаря момичета! От сърце пожелавам на всички тука да имат такова чудо в скоро време!

Lena аз в началото преди да прокървя бях по-активна, но и тогава кръвното ми беше ниско и дълго на карак неиздържах. По принцип живота ми преди ЕТ беше на луди обороти - никога не ми е било скучно...
След като прокървих просто ме поставиха на легло и все още докторите ги е страх да ме пуснат.  Crazy Но моето кръвно от Утрогестана е много ниско и особенно следобед ставам като зомбирана и трябва да лежа...Чесно казано това не ми се харесва много - искам да си ходя на работа както преди, но май лично аз трябва да забавя темпото за 9 месеца Thinking
Ти сама прецени как се чувстваш, но моите препоръки са  - без резки движения, без дигане на тежко и гимнастики на корема, поне за малко.
Вярвай в двете чертички и ще стане! Имаш моите стиснати палци.  Peace Praynig

Вали, честито и на тебе. То се оказа, че не само аз си мълча от суеверие... Wink

Nadejda_za_dete и *бонбонче* съжелявам много за загибената битка, но съм сигурна, че в скоро време ще ни зарадвате с хубави новини! Hug Peace Praynig
Поздравления от сърце и от мен !   bouquet

# 564
ZAZZY-мерси за подкрепата...помислих си че ,,полудявам,,...

# 565
С малко закъснение,но много доволна от новините тук,включвам се да честитя новите лентички.
Вале,направо ти завиждам благородно.Винаги съм мечтала да си имаме три деца.Без начение дали ще дойдат по две на куп или едно по едно.Чудесен резултат.Лека и безпроблемна бременност до термин.Ех,тоз батко Жорко,ще е много горд.Батко на две шушулки.

Ирина,ето,че написа твоята Коледна приказка.Срещите ви нека бъдат една приятна емоция и изживяване.Направи ни съпричасни със твоята радост.Сподели за сърчицето,после за ръчички и краченца,и за цвета на шортите разбира се Wink.

edamianova,почти всички сме така по време на стимулация.Хормоните се объркват и става хаос в главите ни.Потърпи още малко.Предполагам,че скоро ще си на финала.За празниците не знам дали си се приготвила или не,ама по важното е да си подготвена за бъдеща мама,като върнат перфектните ембрита Peace.

# 566
Eххх направо ми става коледно настроението, когато отворя темата  Grinning Вали IrinaB  bouquet  bouquet  bouquet Какъв невероятен коледен подарък си имате, като добавим Jael и Amalleira то си е бейби бум Grinning Party Надявам се да не пропускам никой Embarassed

Вивиан, браво, радвам се за добре свършената работа с лапарото, явно си е имало нужда от него. Дано да не се появяват повече спънки. Hug

# 567
tranka,и аз си  мисля,че това беше последното премеждие преди успешното забременяване.За такива приключения,нямам сили повече Tired.

# 568
  • Пловдив
И аз още не съм честитила на Вали за огромната радост, толкова е хубаво, това което се случва с теб   bouquet и аз винаги съм си мечтала за три дечица, още много преди да знам за проблема, ама сега и на едно се надявам! Честито Вали! Grinning

# 569
  • близо до Кресненското дефиле
Честито и от мен ,Вали!Лека бременност! Hug

Общи условия

Активация на акаунт