Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 236
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Леле, Вали, честито двойна радост...Ти да не би да си карала стимулациите едновременно с мен и да си си траела?

# 541
Може Laughing.
Аз бях към средата на октомври там и определено мога да кажа,4е групата има доста високата успеваемост. Wink

# 542
  • София
Иринка, Вали честито newsm44 newsm44 newsm44 , лека и безпроблемна бременност до срещата с малките бебчета  Hug

# 543
  • София
Може Laughing.
Аз бях към средата на октомври там и определено мога да кажа,4е групата има доста високата успеваемост. Wink

Честито!
От мен пожелание за панделки  Mr. Green
Понеже чух че това искаш  Mr. Green

# 544
леле леле, какви прекрасни лентички, какво чудо  Grinning Grinning Grinning
Вали и Иринка, честито и на двете ви и много леки бремености ви желая  Hug

# 545
Леле какви положителни новини   Laughing браво момичета  Hug честито и успешен финал  Simple Smile

# 546
Може Laughing.

Много се радвам мила. Аз за съжаление съм една неуспяла от групата, но нали ми каза:"изгубила си битката, а не войната". Продължавам да воювам:))

# 547
Браво Валииии , супер новникни се заредиха  Grinning Grinning Grinning
Много ми стана празнично и весело и обнадеждено така  Grinning

# 548
Вали, ах ти хитруша,честито и лека бременност до края  bouquet
Ей такива новини, ме правят още по щастлива.

# 549
Може Laughing.

Много се радвам мила. Аз за съжаление съм една неуспяла от групата, но нали ми каза:"изгубила си битката, а не войната". Продължавам да воювам:))
и аз съм от тази октомврийска група, но неуспяла  Confused

# 550
Вси4ки ще успеете Hug  bouquet

# 551
Може Laughing.

С теб сме се разбрали Wink
Сега загуби,после двойна победа  bouquet

# 552
Честито момичета Hug. Лека и безпроблемна бременност preggo

# 553
Ей Vali:) успя да ме разплачеш. Дай боже всеки му двойна победа. Както казва една моя приятелка:"Понякога мечтите се сбъдват двойно" Hug
На теб леко бременеене и целувки на ГогоSimple Smile
Бонбонче с теб ще продължим налиSimple Smile

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 16:08 от Nadejda_za_dete

# 554
Момичета днес ми е 4ти ден стед ЕТ,но ме наболява корема като менстр.болки така беше и вчера,пия си Ношпато,но..след извесно време пак така...а за кръста той си е от самото начало,притеснявам се  ooooh! нормално ли е и през цялото време до теста така ли трябва да е  newsm78

Вали честито мила  Hug  bouquet дай БОЖЕ всекиму твоето щастие  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт