Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 202
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
  • Atlanta
E златни сте   bouquet  Разведрихте ме, благодаря ви момичета  Simple Smile

# 526
Purple мила не се шашкай. Аз също пъпчасвам с ПМСто и този път бях пъпчасала, амо то виж как се обърна...Вярвай в успеха си и ще стане!  Hug Praynig Peace
Ах да и още, обикновено с ПМСто си изпускам и нервите, та мъжа ми нещо ме беше изнервил за нищо та ми креснах на няколко пъти... и това  ме беше притеснило също, че ми идва 100%...

# 527
леле Ирина, каква новина! просто онемях! честито! лека ти бременност и се готви за двамката калпазани Simple Smile

и като чета как се грижиш да си на легло толкова време се почувствах много виновна... аз 3 дена след трансфера се навъртах около къщтата, но от днес тръгнах насам натам по задачки - цял ден съм била на крак из града и смятах да си почвам нормален живот отсега нататък... дано не съм оплескала работата... Sad

# 528
"Проблемът: лежане
Обяснение: и да се лежи, и да не се лежи, ембрионите няма да изпаднат по силата на гравитацията. Ако нямате изрично указание да "пазите леглото", не е нужно да правите нещо повече от обичайното. Ако обичайно сте с по-сериозна двигателна активност, лежането само излишно ще ви депресира.
Препоръка: не променяйте съществено дневния си режим."

Lena мила това е от зачатие.препоръки  от д-р Даскалова-http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=11445.0

# 529
marisil много добре ми подейтва твоя пост  Grinning мерси! утре няма да се чувствам гузно като излизам пак...

# 530
  • София
Момичета, радвам се много за хубавите новини, които прочитам! При мен ситуацията е следната: четири са оплодени от шест. В петък съм в клиниката за трансфера. Нещо ми е доста нервно, а и ме боли корема от тази пункция. Силно се надявам до петък нещата да не се променят в отрицателна посока.

# 531
angel5 мила не се безпокой нещата до петък ще се нормализират,ще ти върнат две  baby_neutral и две за фризера  Simple Smile хайде чаакаме те да се завърнеш  preggo Успех  Hug

# 532
  • София
marisil, благодаря ти, миличка   bouquet От твоята уста в Божиите уши!

# 533
Irina, бравооооо ! Прекрасен коледен подарък   bouquet Много се радвам за резултата. Щастлива и безпроблемна бременност ти пожелавам от сърце  Praynig Praynig

# 534
  • близо до Кресненското дефиле
Ирина,честито!Лека бременност! HugЕто,че получи своя коледен подарък! Wink

# 535
Ирина,4естито и лека и безпроблемна ти желая. Hug
За мен успехът се крие в полужителните мисли и вярата в успеха .

# 536
Вали честито и на теб,и си мълчиш ,сега видях лентичката , Hug Hug

# 537
Ирина честито   bouquet
Вали   bouquet  честита ти лентичка!
Ех.. че хубави новини  Hug

# 538
  • София
Ха,Вали, и аз не бях видяла лентичката  Crazy честито и на теб и леко бременеене до края  Hug
...Вали,ама те са и двечки  Shocked Ей,супер  Laughing

# 539
  • София
Вали, честито ти двойно щастие. Браво на теб, много много ти отива лентичката  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт