? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 892
  • 836
  •   1
Отговори
# 495
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това ми беше и на мене мисълта.Ама на който му се рискува проблеми няма.Поливайте обилно.Предните стъкла са от 100лв. нагоре така че........

# 496
Мда моето е 140лв  Crazy
Аз засега си карам в неделя само , но трябва и през седмицата да започна  Rolling Eyes

# 497
Какво ви става? ShockedПолях с топла вода,не гореща,а и става въпрос за единичен случай,не е ежедневно Tired

Jizzlobber,като гледам мола на "Черни връх" скоро няма да бъде построен.Освен този строеж,движението е затруднено и заради разкопките за метрото.За "Сребърна"-тя сега е стеснена и не вярвам да я затворят.Не се притеснявай има малки улички през които да минаваш.
На светофара преди кръстовището с "Черни връх" имаш опция за ляв завой-караш направо и излизаш малко преди Американското посолство.Влизаш в уличката и излизаш на "Кошарите" Peace

# 498
На нас нищо не ни става.Казваме си мнението.Всеки сам решава за себе си.

# 499
emili,  аз ги знам всичките улички, ама не ме устройват, много заобиколко ми става, много, сети се на баира в лозенец колоната каква ще е.Аз продължавам към красно село, от там взимам едното дете, другото-от друго място... Crazyдочух, че ще се затваря именно по дъгата около парка-в продължение на разкопките заради канализацията.лятото. Tiredа аз точно от там минавам.Друг вариант е през околоМръстното, но по Бъкстон един час и по Ч. връх още един час в колоните е абсурдно...
не се шашкай за стъклото, казвам ти-всички навремето така лисваха вода на стъклата сутрин. Mr. Green

# 500
Jizzlobber,не знам какво ти е разписанието,но моето е Овча купел-Лозенец-при болница Токуда.
Какви ли не маршрути пробвах и най-бързия и удобен се оказа през ОколоМръсното Peace
Изилзам от офиса в 17:20 и 17:55 съм квартала(бързам да прибирам дребния от детската градина)
Ако мина през Красно село в най-добрия случай съм 18:20 пред ОДЗ-то ooooh!
Номера е да тръгнеш 10-ина минути преди големия отлив на приключващите работа в 17:30ч.
Тръгнеш ли в 17:30ч. задръстването те хваща. Sick

Лелеее...няма ли да им дойдат в повече разкопките там-Мол,метро и канализация ooooh! ooooh!Sick :
Ще трябва да разпродават имотите на безценица там Mr. Green

# 501
Знам, емили, всичко ми е изчислено до секунда.Аз тръгвам и по-рано, защото водя голямата на тренировки...

# 502
Emely, баш около Черни връх и Сребърна имах път миналия понеделник.Въртях се 30 мин из  уличките,а накрая с пот и сълзи като стигнах до Хладилника-е  там имаше асфалт едно време Laughing,сега беше ...нива.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:25 от minie mouse

# 503
Какво ви става? ShockedПолях с топла вода,не гореща,а и става въпрос за единичен случай,не е ежедневно Tired
И ежедневно да размразяваш с топла вода, нищо няма да му стане на стъклото.  Peace  Авто стъклата не са обикновена стъклена чаша, за да се спукат от топла вода.  Проблема е къде се оттича водата и къде замръзва.

# 504
Бориславе, не става въпрос дали е ежедневно или един път. Белята става веднъж. Вярно че стъклото е подсилено против челен удар но голямата температурна разлика не прощава. Аз не бих рискувал стъкло за 150 лева като при минус 10 примерно го полея с топла вода от чешмата. А дори и с хлатка вода няма смисъл, тя после пак замръзва. Една стъргалка е 3 лева, просто не си заслужава експериментите  Confused
И водата при повечето коли се оттича в подкалниците или някъде долу между калника и вратата Simple Smile
И да попитам някои има ли инфо как магистралата от Варна към Бургас?

# 505
е хубаво де, разбрахме вече.
аз съм родена с кола, цял живот баща ми е поливал мОсквича, после опела, и съседа-и той-и волга и трабант са поливани-почти нямаше сутрин зимата съсед, който да не си полива стъклото.Може и да се е спукало на някой, но аз просто да не знам.Факт е, че шансът да се случи е минимален, т.е.-всъщност-не го знам даже какъв е, защото аз никога не съм чула за наистина счупено стъкло при поливане, не отричам, че може и да има някъде.Всеки си знае за себе си каква сума би рискувал. Laughing

# 506
КРОКИФЕНА имаш в предвид пътя Варна-Бургас ли?

# 507
да него имах предви, и по конкретно частта към Варна
Ама до колкото разбрах минавали да хвърлят и пътя общо взето е проходим, въпреки че на места има навявания. Инфото ми е от преди 2-3 часа

# 508
Естественно,че ще е проходим.Никога не са затваряли пътя,като изключим някакви си виелици ама тука няма такива екстри до този момент.По принцип прохода е проблем,но хората се грижат за него.Със  зимни гуми няма да имаш проблем.Пали и тръгвай.

# 509
А...чакайте и аз да се разпиша,ама не с моя случка.Една позната чула,че полицаите ще глобяват за лепенки и решила да отлепи всичко,ама буквално всичко!!! JoyМахнала си и гражданската,и техническия,абе всичко.И разбира се полицаите я спряли и се видели в чудо.Звъняли на човека,при който си е правила технически преглед и той потвърдил,и им казал да я оставят така да кара hahaha Направо щях да припадна от смях.А мъжът й като разбере... Laughing човека е в чужбина и идея си няма какво се случва тук.Познатата пък откакто са я спряли не се е качвала повече...Ще видим докога.Не съм вярвала,че някой може да направи такава изцепка

Общи условия

Активация на акаунт