? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 887
  • 836
  •   1
Отговори
# 810
Хахаха, "по слух" до сега не съм паркирала...)

стела2008, честито. )
Ама то това е най-лесното....сега идва трудната част, шофирането сам. )

# 811
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Минавам да се похваля!  Grinning
Днес за първи път карах сама, без чужда помощ! Фръц, фръц!  bowuu При това с 2те деца, закарах ги до поликлиниката без никакъв проблем.  Heart Eyes До преди да се кача в колата ми беше много спечено и стомахът ми беше на топка, ама както отворих вратата да сложа столчето се успокоих и си потеглих съвсем нормално, даже горе-долу добре паркирах близо до болницата! Малко ми беше притеснено, но много по-притеснено ми е било когато съм карала с мъжа ми към центъра.

Та така, доволна съм и горда от себе си, може да е много лесен маршрута, ама важното е, че се престраших!  Party

# 812
точно така - Мечка страх, мен - не страх!  Sunglasses

Сега разбирам защо казват, че жените паркират "по слух" Joy

според брат ми не е важно да се вижда, а да се чува, затова и си пести чистачките  Joy

# 813
Аз си взех успешно изпита по кормуване вчера!

Честито!Леко и безаварийно шофиране!   bouquet

# 814
  • sofia
Моля Ви, момичета, не оставяйте тази страхотна тема да потъне в забвение! Искам да ви благодаря с цялото си сърце, ако не бяхте вие едва ли щях да намеря смелост да започна да шофирам сама! Изчетох и по-голямата част от старите теми, научих много от тях и ми се иска темата да продължи да се развива, защото е безценна за неуверени шофъорки току-що получили книжка-няма голяма полза от книжката, аз например взех книжка, веднага си купих кола/точно каквато си мечтаех/ и толкоз! Мъжа ми ме подиграваше, че съм си купила паметник пред блока, а като седне до мен да покарам, уж да ми помогне, да ме научи ставаше страшно-разправии,скандали, сръдни, занаете добре за какво говоря и тогава благодарение на всичко което научих от вас започнах сама, стегнах се и вече нещата са коренно различни. Имам още много да уча, да се усъвършенствам, затова се надявам да се включите отново  bouquet

# 815
Започнеш ли да се ядосваш на този и онзи по пътя - на пряк път си Mr. Green
А , значи съм била на прав път още от първото ми качване  Mr. Green
Колата я използвам за ходене на работа 2 пъти месечно- в неделя рано сутрин и късно вечер  Laughing
Щото тогава просто трябва да се лангъркам с автобуса , който е на 30 мин  Rolling Eyes
Ами не мога да се престраша през седмицата - дано стане скоро ама  Whistling

# 816
Според майка ми обаче,не съм добър шофьор защото точно като баща ми съм се ядосвала зад волана Joy Joy hahaha

# 817
Е, то ако имаше зависимост между това дали се ядосва човек на волана и е добър шофьор....)))))

Вчера си взехме колата от сервиз, беше сринала съединител. ) Естествено ми се случи точно на мен, когато бях с детето. Ама май писах в темата за това...)
Още не съм се качвала да я пробвам...че идиотите само са сменили съединителя, ама не са го регулирали и сега отлепя по-нагоре...( гадна работа...

# 818
  • о`майна лунна нощ е
Когато смениха нашия в края на 2010 г. на мен отново се падна честта да закарам пежото до сервиза и после да го взема. Все едно не беше моята кола. За две кръстовища й свикнах, но първото което направих, беше да я изгася още с потеглянето. Така бях свикнала да отлепя по средата.
Няма да почвам да се оплаквам. Само ще измрънкам, че ако имах дори 2000 лева настрана, щях да си купя друга.

# 819
  • Варна
Ох, и на моята съединителя отлепя много високо. И предполагам затова и превключването на скоростите е толкова 'дървено' и ме дразни. Не, че не и свикнах ама събирам сили да я водя на сервиз по този случай. Колко струва горе-долу едно такова удоволствие? смяната...ако не се размина само с регулиране?

# 820
  • о`майна лунна нощ е
Ние се разминахме с 340 лева. Говоря за Пежо 306, 1995 г. Много зависи от марката и модела на колата. Нов съединител за нашата беше 240 лв., останалите 100 бяха за смяната.

# 821
Аз сменях януари съединител.Свикнах по-бързо отколкото очаквах.
Flash*,на мен това "удоволствие" ми излезе около 300 лв.Не съм експерт,но предполагам една регулация ще ти е достатъчна. Peace

# 822
  • Варна
Мдааа Crossing Arms ще се пробвам само с регулиране да стане работата.
Макар, че преди 3 месеца колата е минала преглед, а малко след това моя мъж я води в сервиза на Ситроен да я прегледат/преди да я купя/, и всичко си и било наред. Ама аз твърдя, че не е. Оплаках се на един колега шофьор, казвам му, че правя разлика с нова тойота /съединител, скорости/ и с моята и той само ми се изсмя  Embarassed нямало място за сравнение / употреби думите самолет и каруца Twisted Evil/. Crossing Arms
п.п. а най-нещастна съм, че снощи и светна лампичката за горивото Mr. Green Ей това едва го преглъщам, на 30.04 и напълних резервоара... какво иска! Money

# 823
То регулирането може човек и сам да си го направи (тоест визирам мъж, който поне малко разбира).
Нашият съединител излезе 350лв. Още ме боли сърцето.
Да не говорим, че днес пак ходихме до сервиза. Не ги знам какво са правили, но пак нещо са прецакали.
Колата буксува, не набира, оборотите играят като луди. Вдигаха рамене и цъкаха с език...идеше ми д ги ударя с някой клуч по главата, ама по-големшък...

# 824
  • София
Ето да се запиша и аз EmbarassedОтдавна ви чета, но все нямах време да драсна два три реда CrazyВзех книжка януари,но карам малко и то на определен маршрут TiredВсе още правя грешки и все още карам с мъжо Outta Jointиначе не дава колата(не съм била сигурна) Crossing ArmsЗа паркиране не питайте,мястото пред блока е нанагорно и кога го правя вода тече от гърба ми и ушите пищят от виковете на съпруга LaughingКогато искам колата за някъде ми се отговаря-ами добре,но къде ще паркираш,сигурно ще ми звъниш да дойда да ти я паркирам #2gunfireСлед това аз се вбесявам и тръгвам с трамвая Crossing ArmsКогато се прибирам,мъжо казва-Ето виждаш ли не е нужно да търся бояджия LaughingНоооооо,твърдо съм решила да не ми охлажда ентусиазма Peace

Общи условия

Активация на акаунт