? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 892
  • 836
  •   1
Отговори
# 90
Да станали са малко по изнервени, може би в следствие многото ремонти и стеснения. Изживявам, същото като теб да ме натискат и минават на една боя разстояние на Сливница и Мария Луиза преди светофара двете десни платна в ремонт(строеж метро) от спирката трябва да се включат в ляво и винаги са 2-3 автобуса, тролей + няколко маршрутки и става лудница.

# 91
Благодаря ви, момичета, за инфото   bouquet
И аз знам, че не е нищо особено, но съм целево там с една приятелка и затова  Wink

По отношение на автобустите, аз пък се бъркам кога искат да влязат в моето платно и кога просто излизат от спирката..защото с мигач те се включват и в движението, независимо дали дирекно продължават направо или минават вляво - та, уж знам маршрутите на градския транспорт и все не знам тея аджеба къде искат да отидат  Crazy

# 92
Да се похваля, че най-сетне излязох извън града сама. Даже и с двете деца. Голям кеф ми беше!
Всичко беше ОК, само дето един автовоз, излизайки от бензиностанция, позабрави да погледне и наляво като правеше ляв завой, та малко кривнах в съседната лента. Не видях да е дал мигач. Добре че ми се размина. Praynig

# 93
Браво,Стики! Скоро да се похвалиш,че и до други държави си ходила с колата. Mr. Green

# 94
Браво,Стики! Скоро да се похвалиш,че и до други държави си ходила с колата. Mr. Green

Благодаря! Надявам се!   bouquet

# 95
Момичета, да знаете дали има камери на Яворов и Тв кулата?  Rolling Eyes

# 96
http://ljube.com/694/
Трейси,мисля,че няма там,аз минавам често това кръстовище,не съм видяла.

# 97

Щооо? К'во се каниш да правиш  Laughing

# 98

Точно, там няма 99% съм сигурна, има на София ленд при светофара за Токуда.

# 99

Щооо? К'во се каниш да правиш  Laughing

Не се каня, аз го направих вече  Mr. Green

Точно, там няма 99% съм сигурна, има на София ленд при светофара за Токуда.

Да, тази я знам  Peace
Мрси minie mouse, аз също минавам почти ежедневно оттам и не съм видяла, пък и има пост на КАТ, които не ми реагираха никак, едните само почнаха по-чевръсто да си люпят семките. Та се замислих защо... Надявам се да няма и повече няма да правя така, т.е. няма да има трети път, обещавам  Crossing Arms

# 100
На тв кулата няма на 100%.
А да знаете на Сточна гара дали има когато идваш от Козлодуй,говоря за светофара който е за вкл. в колелото   ooooh!

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 18:12 от miss

# 101
Йей, минавам между капките  Flutter Mr. Green Не за друго, ама радар пищи за камера там, ама аз на тоя радар не вярвам (не е н моята кола  Peace).

За Козлодуй и Ст. гара мисля, че няма камера. Има Сливница - Сточна гара, но за Козлодуй не съм чувала и не съм виждала  Sunglasses

# 102
На тв кулата няма на 100%.
А да знаете на Сточна гара дали има когато идваш от Козлудуй,говоря за светофара който е за вкл. в колелото   ooooh!

На всички светофари на колелото има. Доколкото разбирам идваш от към Козлодуй, където върви тролей 9 и има спирка преди светофара и се вкючваш в колелото.

# 103
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
момичета вие тези камери не ги ли виждате нали са видими аз эа невидими не съм чувала при нас във Варна по кръстовищата са от тези продълговатите има и едни обли които обхващат 360градуса и третите които съм виждала извън града но не около Варна в едни като пощенски кутии какво толкова се чудите

# 104
Ако всички бяха видими, дали щях да се чудя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт