? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 067
  • 836
  •   1
Отговори
# 750
благодаря много Hug

# 751
трябва на място да се отиде - плащаш и си записваш група
поне 2010г. беше така

# 752
Аз ходих септември,мъжа ми ме записа,но мисля,че става и по телефона.Номера обаче не знам. Peace

# 753
Момичета ,от коя застрахователна компания сте доволни?  bouquet

# 754
  • о`майна лунна нощ е
Зависи за какво. Каско не сме правили и за това не мога да кажа коя компания как изплаща обезщетенията, но преди година ме удари кола, застрахована по ГО в ДЗИ. За по-малко от 20 дена от катастрофата, парите бяха по сметката ми.

# 755
  • София
За Каско от Лев Инс сме доволни, но при кола, застрахована за над 5000лв, за да може да се прави в техен сервиз (защото ако поискаш да ти дадат пари по експертна оценка получаваш по-малко)

# 756
От къде в нета решавате листовки?

# 757

www.listovki.bg/листовки/категория-б/

Не, че ги решавам де...

# 758
Мелиса, мога да ти препоръчам Интерамерикан.
Няколко пъти изплащат щети, само последният път се дръпнаха, но то и ние сме си виновни.
Скочих в една дупка, изкривих джанта...а за това е можело да се обадя в КАТ, да си заведа там някакъв протокол и т.н. и да ги съдя за щети (не КАТ де, но не помня вече точно кой).

# 759

www.listovki.bg/листовки/категория-б/

Не, че ги решавам де...

Не се лъжете да ги решавате от тук!Грешни са!Аз така започнах тук да решавам и после като взех 'истинските' и бях тотално объркана от тези.10 лв. бяха преди половин година-по-добре ги вземете или пък от някой на заем.На мен ми ги даде един познат в книжарницата,дето отидох да си ги купя-човека ги ламинирал даже,жена му да ги учи,но тя се отказала и ми ги даде за 1 месец,научих ги и ги върнах.  Peace

Ние застраховаме в 'Армеец' -доволни сме. Simple Smile

# 760
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, да се запиша и аз тук, тамън в края на темата!   bouquet

Взех книжка мин година и почти изобщо не съм карала, не, че изобщо и на нещо са ме научили (имам свидетели колко съм зле, та не е просто аз да си въобразявам). Сега, обаче ще ми се наложи поне малко да се понауча, поне в квартала и поне елементарно да паркирам (т.е. да заемам макс 2 паркоместа, а не 4 и поне да не съм в средата на улицата). За мое щастие имаме 2 коли, а за мое още по-голямо щастие едната е автоматик, та нея ще карам (за нещастие на мъжо). Mr. Green

И сега след краткото представяне да си споделя мъките.  Flutter
Първо, няма кой да ме учи, освен мъжо, пък той смята, че трябва едва ли не да съм родена научена и само ми се кара за всичко (аз пък не мога да си трая и шофирането ми с него се превръща в един безкраен спор), което изнервя и двамата, ама няма как. Освен това ми прави кофти номера в последният момент да ми каже накъде съм, както си карам направо изведнъж ми казва, завий на ляво (споменах ли, че и това ми е проблем - руса съм, ляво и дясно за мен са широко понятие?  Crazy), ама на самата пряка вече и аз естествено я изпускам, та да питам - така ли трябва? Понеже като съм карала с инструктора винаги ми е казвал на следващата пряка на дясно или поне е било няколко метра преди пряката.
 Имам и още един много сериозен проблем - липсва ми всякаква ориентация, ама всякаква. Много съм зле, има ли други такива и как се справяте? Не запомням елементарни маршрути, които минаваме редовно, а се старая и пак не става! Ще дойде ли момент в който поне малко ще започна да се ориентирам в пространството?

Има и още, ама стана твърде много, та стига за сега.

# 761
  • София
Не съм, хващай колата в удобен момент, когато си сама и ти е спокойно, прави сама една-две обиколко из квартала (без да се загубиш) и ще посвикнеш. Започнеш ли да се ядосваш на този и онзи по пътя - на пряк път си Mr. Green

# 762
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз съм на мнение,че трябва да караш самичка,че те мъжете само врякат.Относно ориентацията сама трябва да се справиш,ние не можем да ти помогнем.Според мен не връткай само по една-две улици из квартала ами малко разшири обсега,ще ти е от полза и задължително гледай знаците,дори и да си пеша,ще ти стане навик.Относно колата автоматик не мога да кажа дали се кара по-лесно защото аз не съм карала такава,а пък другата изобщо не ми е създавала проблем.Даже аз харесвам да карам повече в града защото има динамика,сменяш предавките,а навън-скука,като превключиш на четвърта или пета и можеш да заспиш.Успех и аз съм блонди,няма нищо страшно.

# 763
(споменах ли, че и това ми е проблем - руса съм, ляво и дясно за мен са широко понятие?  Crazy),

Аз не съм много руса, но също имам подобен проблем като съм в колата. Често се случва да завия надясно, като ми кажат наляво и обратно. Имам някакво обяснение защо се получава, ама не ми се обяснява тук. Simple Smile

# 764
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Проблемът е, че няма как да съм сама в колата, при всички положения децата трябва да са с мен, а аз наистина съм зле с шофирането, затова и ме е толкова шубе.  Crazy
 А загубването мисля да го избягвам с GPS, ама ми се иска някой да ми каже, че някой ден ще мога да се ориентирам и без него.

Общи условия

Активация на акаунт