Паническо разстройство - част 6

• 98 109
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Amira_BG съжалявам  Cry
Прегръщам те силно Hug Hug Hug Hug, поплачи си, не скривай болката и мъката си.
Ти си борбена жена, силна си, не се предавай  Hug Hug Hug

# 346
  • Габрово
Амира, много съжалявам. Моят съвет е да не се затваряш и да игнорираш мъката и тъгата си. Изживея си  ги. Ако не искаш да говориш с близките си за това върви на психолог или психотерапевт. Понякога разговорите със страничен човек помагат повече, поне при мен е така. 

# 347
амира, много съжалявам  Sad знам, че сега никакви думи няма да могат да те успокоят, просто ще ти трябва време. но ние сме тук, ако имаш нужда да споделяш. х

# 348
Amira_BG И от мен имаш една голяма Hug Много е гадно това което ти се случва, но трябва да си силна и да вярваш, когато човек иска нещо много силно, рано или късно то става

# 349
Здравейте момичета,
от много време следя темата, но до сега не съм се престрашавала да пиша...
Проблемите ми с ПР започнаха преди около 2 години от "нищото"- отивах на лекции и по пътя до университета ми се зави свят, получих сърцебиене, не можех да дишам.. и така тръгнах по изследвания. След ходене по мъките в продължение на половин година ме изпратиха на психиатър, които ми изписа ципралекс. От начало всичко беше ок, симптомите отшумяха, започнах да си възвръщам предишния живот, до един "прекрасен" момент в който всичко се появи отначало...
Пак тръгнах по псхиатри, изписаха ми золофт- за съжаление не ми помогна.. след това ме върнаха на ципралекс с флуанксол, но резултата е 0.Единственото което постигнах с АД е, че качих 30 кг
Вече не знам къде да отида и какво да направя за да се подобрят малко нещата Sad
Мислех си да пробвам с хомеопатия или билки, алтернативна медицина...Моля дайте ми съвет

# 350
Amira_BG , съжалявам, за това , което си преживяла!

Не се предавай и вдигни глава, първо да оправиш физическите проблеми/ПА/ и после всичко ще се нареди.
Пожелавам ти го от сърце! Peace

Леле flowerrr , от АД 30кг нагоре #Crazy.

Момичета при вас има ли го този проблем, качвате ли кг?
На мен това ми болна тема/кг/, но как ще карам без АД?

# 351
нека споделя и аз от доста време да не чува дявола нямам ПА но страха да не би да ми се случи нещо не ме оставя на мира и то не ме е страх за мен а да не би да се изложа пред хората ooooh!

# 352
Нели,намерила съм му начина,ако ме затресе,започвам да кашлям,да се правя че търся нещо в чантата си,така прикривам нервността си,а и си отвличам вниманието и отминава.Колко съм изобретателна,неволята учи Laughing

# 353
ух, аз днес нещо усещам дискомфорт, май съм се сдобила с цистит и наруших правилото си да не чета из здравните форуми....сега не можете да си представите какви диагнози ми се въртят в главата  Cry ужас, защо ми трябваше....

# 354
  • Пловдив
А аз днес съм ядосана на себе си #Cussing out Имам една приятелка с която много обикаляме магазините, но тя пък много дърдори, дори прекалено бих казала. Та това нейно качество ме натоварва доста, тъй като и знам цялото житие и битие и нищо ново не чувам. Та вече с нея се виждаме по-рядко, тъй като тя смени местоживеенето си. Но днес си имахме уговорка да излезем! Отиваме да пазаруваме и не знам дали аз се настройвам предварително или просто така се получи, но ПА ме хвана още на 15мин. Не го показвам, стремя се да се владея, да не я чувам ....но не би! Дразнех се дори на себе си! Отвратително! Не искам да е така, а явно сама се настройвам...
Естествено кризата отмина като си харесах една рокличка, вниманието ми се обърна към нея и така всичко се промени. Но защо така се получавааааа... #Cussing out

# 355
Благодаря ви за милите думи !  HugЗная, че се опитвате да ми дадете кураж, за което ви обичам, нооо аз съм много уморена момичета. Свърши тая, повече няма да опитвам да имам бебе. На 38 г. съм, не искам повече да преживявам това 3 пъти ми стига. Тъжно ми е за моето момче, че аз детенце си имам - той не. А е роден за баща.
Юка я не се заглеждай из тези форуми...че наистина ще се видиш в диагнози...Цистита е гадна работа, но поне е чисто физически, само споко , ако си в началото давай с Цистон на мен ми е помагал. И много вода и бира:) Наздраве!
Feis ти си жив пример, че всичката, тази гадост се случва само в мозъка ни...ти си тръгнала негативно настроена, но щом една рокличка може да те разсее и да прогони ПА, значи всичко друго може...само трябва да се научим да се разсейваме...да лесно е да го напиша, но за сега не мога да го изпълня. Въпреки, че много ясно зная какво трябва да направя.Не ми се получава.

# 356
lina ти с тази професия...Отдавна се канех да те питам, но не ми се пишеше... Ти се справяш с истински страшни неща...защо тези ПА ? Как ти се отключиха, защото при мен стана в момент на стрес...с твоята професия си го имаш постоянно. И факта, че се стягаш в работно време само показва, колко си силна. Обичаш ли работата си ? Мислила ли си за друга ?

# 357
lasi ти пък си толкова положителен човек,че още се чудя, защо това ти се е случило, обикновено става при интроверти, като мен.

# 358
ivap няколко пъти се хващам, че мисля, като теб  HugНо не ставам за психолог... магаре на мост съм ) С помощ от прятел вече кръстосвам софийските улици безцелно, защото ни в магазин , ни в кафене за момента не мога да вляза.

# 359
djona  30 кг. ми се виждат множко....Не можеш ли да ги зарежеш Ад и яко спорт...Наистина не е нормално да качиш толкова, освен ако само не ядеш и спиш....АД ще ти изиграят много лош номер...

Общи условия

Активация на акаунт