С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 927
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Такаааааааааааааа..........
четох, четох и.............. се хванах за главата............... ooooh!

Много весело ми става, когато някой начинаещ реши, че знае всичко и всичко му е ясно. То не че и аз не съм била такава, ама все пак съм се вслушвала отвреме-навреме в по-препатилите и съм си вадила изводи за себе си.

И понеже знам, че дългите постове тук отегчават и не се четат, ще се опитам да съм максимално кратка:
Видях, че тук съм спомената като една от успешно задържащите си килограмите, та да кажа - в четвърта фаза съм от 1 година и 8 месеца. Wink , свалих нищожните за фона на темата тук 13кг, нищо че за мен са си супер постижение, с което се гордея .
Задържането не става с магическа пръчица, колкото и да разочаровам някои от четящите тук. За мен четвърта фаза си остава III-та + и точка по въпроса.
Свалянето на килограмите е най-лесното нещо в схемата. Страшното идва после.

Това лято  - на 20.08 ми се отвори случай да отида ненадейно в Париж на екскурзия. Поради финансови причини ми се наложи да не ям това, което по принцип си ям и три дена ядох сандвичи, чипс и кроасани..... е........ като се върнах бях 3кг.+ - за ТРИ дни   Shocked Това добре, ама тия три кила ги борих допреди 2 седмици. Сметнете вие колко време е това  Wink

Та..... нека всички да знаят, че лекото кривване, дори и незначително да е, води след себе си доста неприятни неща. Успешното задържане на килограми е свързано с лишения, колкото и разочароващо да звучи. Както казваше Дорчестър - "вечна диета" - вече съм съгласна с нея, колкото и да не бях в началото  Heart Eyes

И Сиссс, както и другите момичета - честно казано от опита на по-старите тук можете да извлечете само полза, никой не е влязъл да пише страшни неща от злоба някаква.  Wink

И друго нещо ми прави впечатление - тук виждам момичета, дето от сто години висят във втора, позволявайки си да си разнообразяват отслабването с разни глезотийки, непозволени в нея. За мен това е страшно порочно и вредно и не само за бленуваната фигура, но и за здравето. Свалянето трябва да е максимално бързо и стриктно, както и задържането - който както иска да го разбира.

# 406

Който трябва, ме чете както трябва! Пиша за хората, които искат да ме разберат и да се вслушат, а не да ме ръфат, хапят и заяждат!
И аз ти благодаря, че сподели с нас опита си. Не трябва никой да те съди и да ти казва какво си трябвала да направиш и какво не.. Всеки си знае за него, кое му е добре и какво е било. Наитина не се занимавай да се обесняваш..каквото си чувствала си го написала..   bouquet  Истината е такава, че ако не полагаме усилия цял живот, резултатите няма да са трайни на какъвто и режим да сме отслабнали.. Аз сега си патя с грешка +7, не защото не спазвах стриктно режимите си до сега, а точно защото се отпуснах, след като започнах да се харесвам и тнт...Пожелавам на всички ОГРОМНА ВОЛЯ и МНОГО ЗДРАВЕ ! newsm23

# 407
Задържането не става с магическа пръчица, колкото и да разочаровам някои от четящите тук. За мен четвърта фаза си остава III-та + и точка по въпроса.
Свалянето на килограмите е най-лесното нещо в схемата. Страшното идва после.

Това лято  - на 20.08 ми се отвори случай да отида ненадейно в Париж на екскурзия. Поради финансови причини ми се наложи да не ям това, което по принцип си ям и три дена ядох сандвичи, чипс и кроасани..... е........ като се върнах бях 3кг.+ - за ТРИ дни   Shocked Това добре, ама тия три кила ги борих допреди 2 седмици. Сметнете вие колко време е това  Wink

Та..... нека всички да знаят, че лекото кривване, дори и незначително да е, води след себе си доста неприятни неща. Успешното задържане на килограми е свързано с лишения, колкото и разочароващо да звучи. Както казваше Дорчестър - "вечна диета" - вече съм съгласна с нея, колкото и да не бях в началото  Heart Eyes

И Сиссс, както и другите момичета - честно казано от опита на по-старите тук можете да извлечете само полза, никой не е влязъл да пише страшни неща от злоба някаква.  Wink

Абсолютно съм съгласна с това,което пишеш!
Точно това имах предвид и аз! Но явно някои от тук присъстващите искат да докажат колко много знаят!
За себе си нещата аз ги разбирам така-свалям нужните килограми във втора и после започва една доживотна трета!С всичките ограничения и претегляне на всяка хапка!
Защото никоя диета не дава гаранции за вечно отслабване! Не е нужно да си в нам коя си фаза за да го осъзнаваш!
Задържането на постигнатото се случва само и единствено с ограничения в храната и спорт! Това е разковничето!
И незнам на какво мога да се науча от хора,които не спират да повтарят как са мислели постоянно за такава или онакава храна! За да се задържат килограмите трябва човек да си пренастрои мисленето! Ето това е трудното,а не самото ограничаване на храната!
Пак ще дам пример с Мастерчето! Защо тя не качва килограми! Ами помислете сами и ще се сетите!

Мастер, Hug Hug Hug

# 408
А ако някой знае от коя верига магазини (Аз съм във Варна) мога да си купя режимно сухо мляко, нека сподели или марка нещо което да търся.. Това беше възможно най-малкото което намерих затова реших, че 1,5% е добре..но.. ooooh!  Embarassed
Та отново не отговорихте на въпроса по колко е разрешеното количество на ден, от онова режимно което е  фантом за мен  Rolling Eyes  Cry Cry

При нас има 0% сухо мляко но в комплект с 48 грама въглехидрати за 100 грама.
Затова аз този шоколад не го правя със сухо мляко а със суроватъчен протеин (и вода и какао).Взимам си такъв без лактоза - нещо като 0.5 грама мазнини  и 1 грам въглехидрати на 100 грама. Замразявам всичко във форма за лед ,после ги завивам всяко със станиол, стават около 15 шоколадови бонбона,които държа в камерата.Ям по 2 на ден максимум и то не всеки ден.Моите бонбони нямат мазнини и въглехидрати,напротив имат по 5 грама протеини и ги ям,ако по някаква причина не съм си набавила минималното количество протеини на ден,ако чувствам глад в ПЗ ден или ако съм преритала за сладко, както е обикновено преди МЦ,но внимавам с тях,защото наистина искам да обуздая зависимостта си от сладкото.Пък и качествения суроватъчен протеин бърка много в джоба,така че въпреки че е режимно си го консумирам с мярка.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 15:45 от nikolexa

# 409
  • София
Е, Сисссс - не знам защо си така нападателно настроена  Shocked , като ти гледам лентичката, виждам, че имаш още за сваляне - пожелавам ти успех с него, както и със задържането.
Никой не иска да доказва колко знае- просто хората споделят опит, грешки и препъни камъчета - искат да предупредят начинаещите, защото предупреденият е и въоръжен  Wink. Просто всички говорят за едно и също нещо по малко по-различен начин един от друг, но ти единствена нападаш, нещо което не мога да си обясня на какво се дължи  ...

# 410
Съвсем не съм нападателна! Напротив! Но никак не ми се нравят поучителни постове от недотам успешни дюканки! Може да поучава човек,който стриктно и точно се придържа към правилата на дадено нещо! Затова ви дадох пример с Мастерчето! Все повече се убеждавам,че всички правят прегрешения,а после търсят оправдание в едно или друго! Ако се проваляме в нещо,то това е защото ние така сме го направили!
Аз наричам нещата с истинските им имена! Ако това се казва нападателност-ок...

# 411
Бе да си кажа... Предпочитам да съм "седнала", позакръглена женствено, хапваща неща за душата и удовлетворена от живота си. Отколкото клечка, която само гледа храната, точи лиги и се самобичува за всяко парче шоколад, изкарвайки си го на околните  Naughty
Цялата дандания ми напомня за пореден път защо всички в един момент преди години спряхме да пишем в темата. Но пък си останахме прекрасни приятелки в живота. Айде успех на отслабващите и си останете здрави   bouquet

# 412
  • София
Твоя воля  Peace , сещам се отново защо по-старите вече нямаме желание да пишем тук  Simple Smile
По тази логика направо съм имала небивал късмет, понеже аз все от такива хора съм получавала съвети  Wink

chervenokoska_2, къде тръгна пък ти да се вписваш в закръглените  Joy Joy Joy Joy

# 413
  • Варна
chervenokoska_2, Нелсънче  Hug Hug  thumbsup

Сисссс, не разбирам защо се държиш така?! newsm78 изказването ти за "недотам успешни дюканки" си е направо грубо! не познаваш тия жени, незнаеш какво са постигнали и с колко труд, и бързаш да размахващ пръст и да нападаш! така разсъждавах и аз преди доста време, на мен не може да се случи, няма да го допусна...да, ама не! ама ще поживеем, ще видим! е, дай Боже ТИ пък да си една успешна дюканка!

някой ще ми каже ли как да правя втора, след като ми е дадена два дни първа по новия калкулатор? Praynig

# 414

някой ще ми каже ли как да правя втора, след като ми е дадена два дни първа по новия калкулатор? Praynig

Дюкан препоръчва вече единствено 1/1 и ударна 2 дни.Ако се задържа тогава временно се прави 2/2 или 3/3.

# 415
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
момичета какво ви става защо така се дъвчете

# 416
  • Варна
nikolexa, огромно благодаря! Hug  bouquet

Гарденийка, Вани ник, кукуууу, виждам вииии! Grinning Hug Hug Hug Hug

# 417
  • София
Petenci-cvetenci Hug, съвет не знам какъв да ти дам, че много съм изостанала от новите постулати на Дюки, но лично аз бих направила 5/5 - да няма лабаво.

и още нещо - животът ме е научил, че никога не трябва да казвам "Никога", защото съдбата има много странно чувство за хумор  Wink

# 418
Petenci-cvetenci  Hug Hug Hug

# 419
  • Варна
Здравейте, мацки!
Трети режимен ден...чувствам се идеално. Правя си упражненията по 40мин.-1ч.  jump running newsm39
Искам да попитам колко често могат да се консумират ролца от раци? Знам, че не са за много честа употреба. Не че ги обичам много, но ми е трудно да си измисля салата за П дни, и те са ми като спасение от варените яйца с извара и мляко.
И другото също така по колко парафиново олио ( течен парафин) се слага на някаква прясна салатка (за ПЗ дни)?
 Сисссс: Мисля, че такива постове са доста поучителни и ни помагат да избегнем грешките, които другите са допуснали. Пък било то и от ''не до там успешни дюканки''.
Всяка споделена грешка е в помощ на всички нови момичета тук, на завърнали се на поправителен и на опитващи се да задържат заветните килца.

Общи условия

Активация на акаунт