С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 974
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Здрасти банда  Hug
Гледам много стари муцунки писали  Heart Eyes
Аз няма да казвам нищо,ама ей тъй на - да не остана назад,та се включих в кюпа Laughing
Нелсън - няма четвърта, една вечна диета или режим ,както щем тъй да го наречем - спорт и разумно хранене,ама пусто си е зор ,еле пък за психиката на един дебеланко - бивш или настоящ - дет се вика - доказателство в подписа ми  Wink
Пете-цвете - често се сещах за теб - радвам се отново да те "видя"  Hug
Мастерче-Убичъм тЪ и туй то   bouquet Туп туп ...
Тяна Heart Eyes-за едната бройка пак да те объркам с Тали Hug-ама то си ми е навик ,вие си ме познавате  bowuu
Бъдете разумни ,отслабвайте с воля,постоянство и спорт, а мисълта ви да работи в посока задържане,защото то е важното  и за жалост - трудното ... докато килограмите пълзят надолу и вие се радвате на новата си визия,всичко е прекрасно - дойде ли момента,в който да запазите постигнатото с много труд, зор и то голям -непрестанна борба, но пък си струва  Peace
Лека нощ и усмихнат слънчев ден ви желая утре
ПС
Цитат
Нали помниш Мирка? Тя успя - значи е възможно.
Гардения - чест и почитания  Hug

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 23:18 от mirka75

# 436
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Като едното нищо щях да ви оставя днес да спите без да има какво да гушнете
      Edira, благодаря.
      Сисссс, ама хубавичко ме с тези спортуващи. Колкото до останалото - не се пали, тук сме, за да споделяме, да се учим една от друга. Не си нещо в настроение днес
      blue sky, зло да те забрави , знаех си снощи, докато изреждах успешните четвъртофазнички, че забравям много и любими имена. Че и tqna и nush съм прескочила...
      desitka*, ти докато се наканиш и ще трябва да я пращаш направо на 60
      Petenci-cvetenciHug
      zorita, ами ела и провери  smile3534
      anineykova, а с проблемите какво се случва - отшумяха ли  Hug
      nelsun, ако ще ме тиганьосваш - само на живо, тук хич не ти обръщам внимание  no
      daliona, добре дошла в стадУтУ  Hug
      rossykv, да знаеш само колко такива познавам... - три дни след второто раждане влизат в дънките от пради първата бременост , а като седнем на маса, ме хваща срам от количествата, които изяждат.
      nush, да не ти е уроки, красавица  Peace
      sollarism, скоро беше коментирано тук, че може да се хапва тофу, но не обърнах внимение за количества...
      mirka75, те   love001 тук, че квартала явно е мнооого голям  hahaha
      Да свиря за пореден път сбор

Софийска среща в събота - 13.11 от 13 часа в Дивака на Гладстон

и да ви оставям да гушвате по някое от тези

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 437
  • София
Еййййй Миркабирка, ама без бирка!!! Hug Hug Hug Hug
Пак ти разгледах снимките с голяяяям кеф!
Мименситке, айде слагай ни да спим! smile3504
Тя пък ни сложила вече козинките докато пиша Laughing

# 438
МиркааааHug и аз ти гледах пак снимките. Слънце си ти... грееш, грееш...
ЛюскаааHug  днес те коментирах. Глей' каква телепатия... Я, казвай сега до къде я докара  hug

# 439
Леле, колко ви завиждам за форумските сбирки...
На мен много ми липсват такива  Rolling Eyes Не е лесно да си емигрант, не е лесно и да не си.
Мирка, сияеш наистина  Hug
Аз се оплаквам, обръча ми е насинил сланинките. Днес не можах да го въртя, ще видим утре как ще е...

# 440
  • Варна
Здравейте! Никой не ми е отговорил за ролцата от раци и течния парафин. Ама аз докато чаках си хапнах три ролца за салатка  Embarassed Embarassed Embarassed и една печена пастървичка  Wink
Исках да питам и за кисело зеле дали може да хапва в ПЗ?
nush: Изглеждаш страхотно! Поздравления!   bouquet

mirka75: Страхотна промяна! Възхитително! Ти си пример за всички тук. Дано успееш да задържиш това, което си постигнала.Бъди много щастлива!  Hug Hug Hug

# 441
 tante78, киселото зеле е доста солено и според мен ще задържиш доста вода, което ще ти забави резултата  Peace
За ролцата от раци  newsm78 и те не съдържат раци, но понеже не знам какво точно съдържат не смея да се изкажа.
Парафина според Дюкан нямаше ограничения, освен ако не предизвиква диария. Аз лично ползвах по чаена лъжичка, но за всеки организъм дозата е различна.
Цитат
Сос винегрет с парафиново масло
Това е най-доброто решение, стига да не ви притеснява хроничната диария.
     Парафиновото масло има две големи предимства: то не съдържа нито една калория и смазва чревния тракт. Така че каквото и да чуете за него, не му обръщайте внимание - употребата му, дори да е дълготрайна, няма да ви създаде проблеми. Единственият му недостатък е разхлабителният му ефект. Така че внимавайте с дозировката.
     За да олекотите това трапезно олио, пригответе соса за салатата по следния начин:
една доза парафиново масло,
една доза газирана вода,
една доза горчица
и една или две, според вкуса, дози оцет.

# 442
Здравейте! Никой не ми е отговорил за ролцата от раци и течния парафин. Ама аз докато чаках си хапнах три ролца за салатка  Embarassed Embarassed Embarassed и една печена пастървичка  Wink
Исках да питам и за кисело зеле дали може да хапва в ПЗ?
nush: Изглеждаш страхотно! Поздравления!   bouquet

mirka75: Страхотна промяна! Възхитително! Ти си пример за всички тук. Дано успееш да задържиш това, което си постигнала.Бъди много щастлива!  Hug Hug Hug

Ролцата по принцип нямат ограничение, но имат въглехидрати и то доста.Така че ако ги ядеш по-добре да не  е вечер и гледай да не е по-много.
Парафиновото олио е петролен продукт и хич не те съветвам да го ползваш.По-добре си яж салатата без него.
Киселото зеле има сол и може да задържаш вода от него.Пробвай винаги с малко и си следи реакциите.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 00:37 от nikolexa

# 443
mirka75: Страхотна промяна! Възхитително! Ти си пример за всички тук. Дано успееш да задържиш това, което си постигнала.Бъди много щастлива!  Hug Hug Hug
Благодаря за добрите думи - както винаги ,стоплихте ми душата  Hug Танте - от почти година задържам кг ,като варирам +/- 3  кг- с режима съм от 12.02.2008 г - сиреч скоро стават три год. За това време не съм си позволявала да спирам да тренирам - поне два пъти ,минимум два пъти седмично - ама зора си е зор, но пък си струва наистина - всичко е начин на живот и най-вече навик и възпитание или по-скоро превъзпитание на психиката  Peace и винаги ,когато чета предупрдителните и добронамерени постове на момичетата тук ,ми светва не просто червена лампичка,а огромна алена светлина - никога не е късно грамовете да се превърнат в килограми и каченото да не е просто вода - така че пак ще кажа -воля ,спорт и разум - дет се вика три в едно е по-добрата комбинация,ама трудно постижима и все пак не и невъзможна
Усмихвайте се и харесвайте сами себе си - резултатите няма да закъснеят Peace

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 00:49 от mirka75

# 444
  • Варна
Момичета благодаря за бързите отговори  Hug Hug Hug
Значи пропускам киселото зеле, а ролцата по-рядко, в краен случай дет се вика. Всъщност те са рибен продукт с рачешки аромати.
Лека нощ пожелавам на всички!  Hug Hug Hug smile3507 smile3524

# 445
Момичета благодаря за бързите отговори  Hug Hug Hug
Значи пропускам киселото зеле, а ролцата по-рядко, в краен случай дет се вика. Всъщност те са рибен продукт с рачешки аромати.

Не знам какъв продукт са изобщо, при нас на етикетите не пише "Рачешки ролца" ами  "Имитация на рачешко месо" и на мен само това ми е достатъчно за да нямам никакво желание нито да ги вкуся ,нито пък да им изледвам произхода.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 01:08 от nikolexa

# 446
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Да започнем деня с кафе  Simple Smile

и порядъчна доза "петъчни" протеинчета  Wink
     Девойки, любимият сайт днес става на 8   bouquet  bigdance2 newsm38
     Отношенията с Кантарев са застопорени, пак съм си с вчерашните 76.500.
           Усмихнат, спокоен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 447
Добро утро момичета.Темичката е станала интересна.За отчета и тази сутрин, е като вчера0,500кг. плюс.Довечера ще взема да хапна рибка та да мога да махна тоя плюс, че ме дразни вече.Не е много, но грам по грамче килце става Grinning.
Ох от два дни ме мъчи този гаден грип, сега ме боли гърло много неприятна работа.
Сетих се да питам: Може ли да си купя и да пия витамини на таблетки от тия разтворимите да пия всеки ден?Явно сега ми е поотслабнал организма.
Това е от мен момичета, хубав и топъл есенен петък.  bouquet

# 448
  • София
Добро утро!
Гарденияяя Hug Hug Hug Няма да казвам докъде я докарах, щот мЪ И срам ... Открих тук в околностите на Пазарджик един турски ресторант, пък аз съм голям любител на тяхната кухня. С най-добрите намерения да хапвам люти телешки шишове със салата  angel008, че като си напоръчаха моите хора разните му там сусамени хлябове по 1 метър, пидета, и накрая баклави ..... отиде ми цяла седмица старание, баси  smile3537
За ролцата от раци : ще се повторя, преди на тях пишеше рибно месо от северни риби, обработено с аромат на раци. А сега на пакета пише 21% (или друг процент ама не съм виждала повече от 30%) рибно месо, а оставащите проценти кво са? Аз лично от тях качвам, но други си отслабнаха (като Катяджин например) хапвайки по един пакет на ден...
А пък от киселото зеле съм винаги на плюс! И то голям! Вода или друго ... много си е неприятно...
Най-хубавото на втора е, че започваме да разбираме от какво се влияе нашия организъм - на всеки му действат различно разни работи.
Зверка - пий витамин С, но внимавай  да не налетиш на такъв със захар!

# 449
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добрутро дружина! Hug
Няколко дена все не сколасвах да се запиша ,обаче ви изчетох от край до край.Интересни дебати видях ,и доста полезно инфо,както винаги. Peace
Аз няма какво да се хваля особено.Вчера след половин месечно задържане видях -200 гр.Но днес отново съм си 77. LaughingГоляма борба падна около тая цифра еййй,живота ми стъжниха тия седмици.Може би тофуто ,което си позволих да опитам не ми понесе ,или просто си дойде момента да задържа  newsm78.Не знам кое от двете ,но това само ме стимулира да съм още по стриктна.Преди си позволявах да превишавам прясното мляко честичко  Embarassed,но сега съм го свела до 250мл.,изключвам временно киселото мляко ,да видим ще се раздвижат ли нещата.Чакам до няколко дена и МЦ ,та може и след него да ме зарадва кантарев с някой минус ,но ще видим до седмица какво ще се получи.Ако и след това нямам раздвижване ,ще трябва да мисля някакви начини да раздвижа метаболизма.Тофу повече не ща да видя,то дори не ми хареса кой знае колко ,само дето се изкуших пфууууууу. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт