С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 966
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Tante, за бой си...заедно започнахме...защо изчезна, покри се и никаква те нямаше цяло лято...вече никакво мърдане и всеки ден отчет  Naughty

# 316
Айдееееееееееее,варненско нападениеееееееее, добре завърнали сееееееееее!  bouquet

# 317
така и така видях "стари муцуни"
и се сетих за още
някой да знае нещо за Цоци и крикриnewsm78

# 318
  • Варна
Благодаря за топлото посрещане! Hug  bouquet Hug  bouquet
Ще бъда стриктна и ще давам отчет редовно. Като за начало:
талия:79см. Embarassed Embarassed
гърди:98см. Laughing Laughing
ханш:105см.  Embarassed Embarassed Embarassed
бедра:63см.  Cry Cry Cry Cry
Килограми ще дам като си взема кантара, но сега се чувствам около 65-67. Дано не са повече, че много трудно ще ги сваля. Пък и скоро празници идват.
Някъде тук из всички дюкански теми бях чела, че ако килограмите са прясно натрупани (както са моите от 2-3мес.), по-лесно се свалят. Има ли такова нещо или съм се заблудила?

# 319
  • София
tante78 , така ме разсмя поста ти с тези  Embarassed Rolling Eyes Laughing Sad Sad- JoyЗа прясно натрупаните килограми- не знах, не че при мен има значение  newsm47
А пък за това бедро 63 см, се замислих, че е колкото талията на манекенките  newsm78 и се разрових из офиса да се премеря с една ролетка /та и моето е, де  Mr. Green/

Айдееееееееееее,варненско нападениеееееееее, добре завърнали сееееееееее!  bouquet

Зорита, това звучи радостно, бе, скарай им се  smile3534

katyadjin,  Hug.
Ти специално, си от красавиците, които с плюс/минус 10 кг, все ще са блестящи  Peace
Радвам се, че писа, дано ти дойде музата за обяснения, виж колко се наредихме да чакаме  Laughing.То всеки май си е направил някакви изводи и варианти по темата  Crazy.
Весели хорца на всички, дето се разтанцуваха  Laughing

# 320
  • Варна
Мастърче любимо, как можах да те забравя! Embarassed Hug ама преглеждайки набързо темата, не видях никоя от старите муцунки, та помислих, че не пишете вече!

Зори, Калинце  Hug Hug Hug Heart Eyes

Танте,  Hug айде заедно тоя път! дано се справим!

за отчет... положението е плачевно! връщане на почти всички свалени 23 килограма! newsm45 smile3511 но с вашата подкрепа се надявам да успея отново!

# 321
Petenci-cvetenci, звучи страшно...какво се случи, за да си ги върнеш?
katyadjin и аз съм на опашката  Peace

Моя отчет - свален 1 кг. в ударна. Възтановен във втора, схемата е 1/1
След два дена отново съм без него, при това след ПЗ.
Остават 9 кг Simple Smile

# 322
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     katyadjin и колко мръсен е нечистия Дюкан  newsm78
     tonnny_bg , снимките де са, минуса беше ясен  Wink
     миле-на, голяма напаст са приятелите, които си мислят, че ни познават по-добре от нас самите  ooooh! Не се ли сети да ти каже, че си напълняла  hahaha Hug
     kivi, корнишончета - пресни, а кисели краставичики - само ако са без захар  Peace
     Petenci-cvetenci , какви ги сътвори, душо!?  Hug
     Падаща звезда, след таз тинейджърка, дето си я свалила от гърба си, за къде бързаш с пеленачето, което е останало? Пък и 3 кг за месец, след толкова много стопени килца, според мен, никак не е зле  newsm78
     Dream*, и аз се включих в редиците на неядящите, а допреди месец си мислех, че е невъзможно да не ям поне 5 пъти дневно... Но аз поне закусвам, е, трици, но все е нещо  Peace
     Полудях, да пращам спасителе отряд - за норматив ще те измъкне от черната дупка  Wink
     tante78, и ти ли  Shocked Ама какви ги вършите  Thinking

някой да знае нещо за Цоци и крикри?  newsm78
   Bothnia , въпрос за милиони, но отговор никой не дава...
     Да напомня:

Софийска среща - на 13.11 от 13 часа в Дивака на Гладстон

Да идвам ли или рискувам да се самосрещам?
     Ще ви пущам козинките докато пак не съм ги затрила нкъде като снощи, че ще се пукна от яд ако пак си спретна такъв номер  Crossing Arms

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 323
Здравейте, дюкеси Hug
Благодаря на всички за съветите.
eli_c, сериозно ли млечните вдигат холестерола? Аз все се мъча да ги намаля, но всеки ден си имам 1 кисело и 250мл прясно мляко, с по-малко не мога. Дали да не се помъча без тях? Ужас.
Аз още съм между 66 и 67, няма мърдане. Днес 66.6. Нещо се разболявам обаче и коремът ми е един разбъркан и се чувствам някак подута, лоша работа, чувствам се дебела. Явно започвам да се побърквам с тия килограми Sad
Сега като се замисля дъвча доста дъвки, тъпо е, ама дали може от тях да задържам (всеки ден по 1 пакетче). Вечер често пия чай с подсладител Стевия, друг вече не ползвам, само степче за киселото мляко. Напоследък всяка вечер ям риба, яде ми се просто. Някой някакви идеи има ли как да размърдам килограмите?
ели - май и обиколките не ми намаляват, нито килограмите, много бавно става при мен всичко. Не е хубаво да мрънкам, след тия три месеца съм се променила наистина много. Обаче като задържам толкова и се чудя дали ще успея да стигна 62 килограма. Дала съм си срок до края на ноември, ако и тогава съм 66 може и в трета да вляза, знам ли. Вие какво мислите? По калкулатора на Дюкан съм 62 и нещо май. Ама си викам ако моето тяло толкова се съпротивлява да не си навредя нещо. Ако някой си прави изследвания особено да обърне внимание на пикочната киселина, че явно при този режим се вдига, а това вреди на много неща.
Катяджин, моля те сподели твоя опит с режима, изключително ще е полезно и интересно. Особено това с дългото му спазване - тръпки ме побиват.
Дриймче, аз след първия месец смъкнах като теб почти 7 килограма и оттогава мъка, много бавно, особено втория месец. 20тина дни задържане имах. Аз също имах за сваляне 15 килограма, сега са ми останали уж само 4, ама ми изглеждат направо невъзможни Confused

# 324
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ами не знам какво да кажа, хем да е кратко, хем да не е демотивиращо за диетуващите в момента, хем да не съм го казвала поне два пъти... Моля тези, които следят темата от близките две години да ме извинят, ако звучи познато това, което пиша:

Дюкан и неговия хранителен режим е ИДЕАЛНОТО СРЕДСТВО ЗА БЪРЗО СВАЛЯНЕ НА МАЛКО И МНОГО КИЛОГРАМИ! Колкото по-стриктни, толкова по-бързо.... До тук добре, повече от добре... идеално, сваляме, щастливи, окрилени, харесваме се!!!! Но както казва самия Дюкан, всяка втора ли беше или трета диета се проваля след края си... или както там беше цитата точно...
И Дюкан се проваля..... Механизмът му за задържане на сваленото не работи! Думите ми са базирани не само на моя опит от пълния цикъл с Дюкан, а и от наблюденията ми над 98 % от обкръжението ми, което направи диетата и постигна резултати с нея!До края още на третата фаза, има върнати килограми... Виждайки катерещия се нагоре кантар, още в първите месеци на захранването повечето се отказват и не изпълняват до край, особено тези, които имат да стоят повече от година в тази фаза. Ако все пак са устискали  положението и до края на трета фаза, се забелязва едно частично връщане на сваленото /да речем 30-40 %/... До тук долу горе добре.. все още си казваш е нищо де.... все пак не е всичко, пък и още не си личи тук таме по някой сланинка, равномерно разпределена....надяваш се този процес да спре скоро, почваш лутане, във втора ли да се върна във първа ли, един протеинов ли, два ли.... разделно ли 90-дневна диета ли........ и от лутане на лутане...  и хооооп всичко се върнало, че и при доста от хората и отгоре... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired Tired Tired Tired ами как няма, нали клетките имали помет, те помнят както на долу като слизаме, така и на горе..... става почти толкова бързо, колкото и се свалят....и отново си дебел и отново гадното йо-йо и отново омагьосания цикъл  -  АМИ това е!!!
Скоро ми казаха един лаф, който до колкото разбрах е произлязъл от този под форум   и носеше следния смисъл: Избираш си кръста в живота сам - или лакомията или хубавото тяло, няма средно положение!

Дано не прозвучи отчайващо или де мотивиращо  Tired
Продължавам натам, продължавам да пиша 13 годишния пътепис на "Житие и отслабвания..."

# 325
katyadjin , а ти пък защо реши,че ние тук диетуващите сме с намерението,като влезем в трета и четвърта ,да започнем да ядем като за световно! newsm78
Аз все си мисля,че един средно интелигентен човек,който се е подлагал на какъвто и да е режим,е наясно,че трябва да промени начина си на хранене за цял живот,или поне докогато иска да е слаб... Mr. Green
Че то и липосукция да ти направят ,и гастрален пръстен да си сложиш,ако си лапаш както до сега,пак ще си станеш прасенце...
А когато отслабнеш 30,40,50 кг ,че и повече,ще имаш вече обичка на ухото,че трябва да продължиш да се трудиш за тези си резултати...
А тук ,в тази тема,има достатъчно много момичета,които са стигнали до четвърта фаза и се чувстват перфектно ...
Но както всички знаем-ограничение му е майката...

# 326
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А вие, защо си мислите, че аз съм започнала ям като за световно, нали не си мислите че съм яла баници, хляб и пържено....  ooooh! ooooh! ooooh!
Сисссс, хайде свали ги, направи всички фази, изкарай пълна година в 4-та и пак ме потърси да пишеш! Peace и аз пеех тооочно твоята песен, но нещата се случват въпреки волята ти!!! Ако не си запозната с диетата свалих 27 кг за 6 месеца! Нали не мислиш, че е малко и ми е било все едно като виждам как всичко се изнизва като пясък от пясъчен часовник из пръстите ми!!

Единствения вариант за добър успех и след Дюкан е спорт момичета!! Това е истината! Видях го с очите си, но в момента в който спорта спря ни Дюкан ни никой помогна да се върнат бързо! Tired

Ще те помоля да ми ги цитираш по никово момичатата, които са завъртяли една пълна година в четвърта фаза и се чувстват перфектно! Искам лично да им стисна ръцете!

# 327
Катаджиян, мерси за инфото. И мен ме е страх от това, особено ме плаши тая част от килограмите, които са последни. Много трудно е сигурно да се задържат. Аз например преди бях слаба (допреди 3 години) - до 65-66 килограма стигах най-много, ама пак правех диети. После като качих двайсетина за година по здравословни причини (лекарства) стоях и гледах изумено аз ли съм това. Миналата зима, преди година правих Дюкан и свалих 10 килограма набързо - за няма и 2 месеца. Не правих стриктна трета, само внимавах какво ям и не си ги върнах, ама това за мен са било много излишни килограми, които съм задържала около 2 години все пак. Тая година е по-различно, след 70тия килограм е много трудно и като гледам как се свалят не ми се мисли как ще се задържат. Не е шега работа това, особено за психиката. Надявам се да съм сериозна с фитнеса и това да помогне, та поне 64-65 да си задържа. А с хора, стигнали килограми, които не са били - там наистина сигурно няма как да има четвърта, то май и за мен няма да има.

# 328
  • София :(
     katyadjin , от раз се сещам за два примера - Дания и nelsun
     Не го приемай като някаква контра, просто наистина има момичета, които задържат постигнатото  Peace
     А, Lucie ми напомни и за TheNMaster, която не само задържа постигнатото, но даже и сваля още. И zorita, зло да я забрави  Hug
     Хубав дискусия се заформя - интерсна и поучителна  Peace

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 22:35 от mimensita

# 329
  • софия
Цитат
katyadjin , а ти пък защо реши,че ние тук диетуващите сме с намерението,като влезем в трета и четвърта ,да започнем да ядем като за световно!
Аз все си мисля,че един средно интелигентен човек,който се е подлагал на какъвто и да е режим,е наясно,че трябва да промени начина си на хранене за цял живот,или поне докогато иска да е слаб...
Че то и липосукция да ти направят ,и гастрален пръстен да си сложиш,ако си лапаш както до сега,пак ще си станеш прасенце...
А когато отслабнеш 30,40,50 кг ,че и повече,ще имаш вече обичка на ухото,че трябва да продължиш да се трудиш за тези си резултати...
А тук ,в тази тема,има достатъчно много момичета,които са стигнали до четвърта фаза и се чувстват перфектно ...
Но както всички знаем-ограничение му е майката...
Добра вечер! Mr. Green  
Сисссс,не се пали толкова.Не видях в поста на Катето да се споменава за "ядене,като за световно".Прочети го по-бавничко и се опитай да вникнеш в думите и.Ако не ти се вниква ,твоя си работа,но всичко това се пише във ваш интерес.Ние сме го минали,вряли и кипяли сме в казана и знаем за какво става дума.Не съм средно ЕнтелЕгентна,под това ниво съм,  Mr. Green може би и за това и мен ме сполетя същото Whistling
П.П. Катето не е от режимните,прекалено е сладка за това спри да ръфаш от нея!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт