С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 942
  • 749
  •   1
Отговори
# 345

fight Превантивно вземам мерки

Подмазвачка!  smile3533 smile3534

Туп-туп! Hug Hug Hug Hug Hug

# 346
# 347
Ти-ри-ри-рам  hahaha hahaha

Ближи си сладоледа!  http://www.youtube.com/watch?v=hkSDKXvrZ9w

малко вехтория , ама асоциация, кво да се прави!

# 348
  • България
То се разбра,че днес е петък  Grinning
За всички кротки,вакли оФчици за да не забравят Протеиновия ден Hug
Да не мухат Зеленикова тревица, ами мръвка и доживотна 3-та!!!
Напомням на Феичката рецептата

http://svejo.net/907057-erotika-po-nikoe-erotika-krasivi-muje-po … t-svejo-42-snimki

fight fight hit

# 349
Нелинка , аЙ сЯ - петък било . Най - много утре някой да не отиде на работа  Joy

# 350
Ааа, Момчил си е направо петъчен. Или поне беше, сега не знам как изглежда.

Нелинко, не ти се отваря линка.

Като ще сме на ретро... :о)

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 00:32 от Abrakadabra

# 351
Чакам доФтурЪ язе, ако не ще го отнесе тоз дет е на спалнята ми в момента!  box

# 352
  • Варна
Съгласна съм с Катя, колкото и да ми се иска да не е така. Малко само да залитнеш  и килцата се връщат обратно, че и двойно. При всички диети е така. Трябва наистина да се ограничаваме цял живот, за да изглеждаме добре и да се чувстваме добре.
Аз обаче си мисля, и съм споделяла и с други момичета, които спазват режима, че с тези протеинови дни метаболизма ни много се променя, и качването на кг е много по-лесно след като се започне едно нормално хранене.
Хубава вечер!

# 353
Здравейте, момичета! Много се зарадвах на старите никове, но после малко се отчаях.
Както и да е, в живота има всякакви обрати, битки... Желая ви удовлетвореност и ни навестявайте по-често!  Hug
Нещо щях да казвам, но наистина го забравих  newsm12
Отнесох се някъде назад във времето, преди около 2 години и се замислих как не вярвах, че ще постигна вашите резултати. Как се съмнявах, че ще се запозная с която и да е от вас на живо. А всъщност какъв кураж ми вдъхнахте и как бях пристрастена към тази тема...
 newsm51  omm

# 354
Някой някакви идеи има ли как да размърдам килограмите?

Кога ти е фитнеса- сутрин или вечер?

# 355
Добре дошли на всички стари муцунки  Heart Eyes
Помня ви от времето когато само надничах тук. Радвам се, че споделяте опита си...
Катя  Hug Възхищавам се на куража ти да не се предаваш. Относно споделеното - благодаря!

Аз да се оплача -ГЛАДНА СЪМ! Къде са прословутите кетони? Умрях гладна Shocked
Днес съм на П изядох си сутришната палачинка със шунка, на обяд цяло пилешко гръбче със кисело мляко и горчица, за вечеря рибена чорба...
Половин час след това нападнах извара със стевия и докато си легна един господ знае още какво ще унищожа... Crazy
Някой да е ламя като мен? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 06:09 от Edira

# 356
  • София :(
  Добро утро  Hug
     Как съм изтървала купона снощи...  ooooh! Но и без това кафето ще има доста работа тази сутрин

Не можах да разбера какво се случва с теглото ми тази сутрин, освен че ми се върти някакъв плюс, който вероятно е комбинация от ову и късната вечеря снощи - нещо, което избягвам да правя, но на една доза трици и 1 - 2 л вода не се живее цял ден  no Както и да е де, сега два дни поне шеф няма да има, та може да сваря и да ям  hahaha
           Хайде, усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 357
  • Пловдив

Аз да се оплача -ГЛАДНА СЪМ! Къде са прословутите кетони? Умрях гладна Shocked
Днес съм на П изядох си сутришната палачинка със шунка, на обяд цяло пилешко гръбче със кисело мляко и горчица, за вечеря рибена чорба...
Половин час след това нападнах извара със стевия и докато си легна един господ знае още какво ще унищожа... Crazy
Някой да е ламя като мен? Rolling Eyes

Май си объркала Дюкан с някоя гладна диета  newsm78 Какво точно му изяде на пилешкото гръбче? Кокалите или кожата? Защото аз месо там или не виждам, или виждам от рода на 20-30 грама. И една гола рибена чорба за вечеря ... направо думи нямам.

# 358
Вещи, имам предвид цялото бяло месо около гърба (или гърдите бяха) не съм много запозната с анатомията на пилето....
Много месо е това, обикновено вадя почти две пържоли от него. А рибената чорба беше с две парчета филе, 2 глави лук и половин опаковка тофу...
Хич не ми се струва малко  Crazy Всъщност забравих и ваниловото мляко за десерт Outta Joint

# 359
  • Пловдив
Гърба е гръбнака - фенера - и е само кокали. Няма никакво месо. Разликата между гърдите (бялото месо, филето) и гърба е огромна - в зависимост от големината на пилето от грамове, та до почти кило  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт