С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 993
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро и от мен  bouquet
Не пиша ,защото нямам с какво да се похваля,освен с плюса ми от 1кг и 300гр.Обаче хич не се кахъря,защото МЦ-то е на лице от снощи.
Много се радвам за включването в темата на "старите"(по стаж разбира се) Дюканки.
Всичко написано от вас,мисля да ми е като обеца на ухото.Благодаря ви  bouquetЗа мен това са ценни съвети.
Хубав ден на всички Hug

# 451
  • Варна
добро утро, УФчици мои любими! Hug

минавам на отчет - 2 дни, минус 2,5 кг! знам, чее  само водичка сигурно, ама се чувствам страхотно и много мотивирана! стискайте палци! Praynig

Мирка, любов, прекрасна си! Hug Hug Hug

Падаща звезда, не се кахъри, режимствай си и ще тръгнат килцата надолу! по старите знаят колко ревах като един месец седях на 80 кг без да мръдна и грам! #Cussing out и като се отприщих после..... Laughing / ква файда, ама..../ та, не се коси, сваляш на сантиметри сигурно, ще тръгнат нещата! Hug

Люска Hug

# 452
Здрасти,здрасти   love001 Петенце-цветенце,радвам се че душевно си добре ,килцата ще си отидат ,не ги мисли.Ти знаеш правилата и съм сигурна ,че този път ще се справиш окончателно с тях.Липсваше много и се радвам ,че отново си сред нас ,въпреки причината. Hug Hug Hug
Аз няма кво да се хваля.Два дни един запек ме гони пак ,сега пих хапче да видим кога ще подейства.Вече ни киви,ни топла вода,ни трици,нищо не действа. ooooh! Другата седмица мисля да посетя доки ,че така не се издържа. newsm78
Поръчала съм си и калции,магнезии и 3-6-9 ненаситените мастни киселини на Каливита. Heart Eyes
Чета дебатите и стигам отново до извода ,че за да нямаме проблеми с килцата се искат две основни правила:
1.Много внимателно да се отнасяме с храната .Прецизно и да преценяваме кога ,какво .
2.Спорт.Няма значение какъв ,важното е движението.

За мен това са народните танци.Хапвам си в малки количества и повечето е режимно.Какво да се прави ,качам бързо.Аз дето съм на режим за 5дни в Прага качих 2кг,тези дето не са на никаква диета или режим,качиха 1кг. ooooh!
Важното е всеки да намери за себе си подходящата формула.И това е до края на дните ни. Peace
Тъжна истина ,но красотата иска жертви. Hug

# 453
# 454
 newsm08  само толкоз? Да напомниш? Или да се върнеш?  smile3534 

# 455
  • софия

Време е за обедно меню Mr. Green

П.П. Ще замолЪ някой да ми даде УФСЪТА от подписите,че индианец я изтри без да иска  Whistling

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 11:38 от СлаБе

# 456
хаххааа Heart Eyes
Да напомня, връщане за ся няма да има

Като родя живот и здраве след година -две  дай боже, тогаз... пазя си картбланша от Дюкан  Blush

# 457
Момичета , яде ми се тиквеник ... Нали мога да ям тиква ? Или просто толкова ми се яде , че съм си внушила , че мога ... Зачела съв се в едни рецепти , така че ... чакам отговор , за да знам дали да запрятам ръкави  Hug

Ооооофффф  Tired яде ми се , ама май май чак в трета фаза ... сега видях ... 

# 458
  • София
Може само ако е с фини кори, повечко орехи, захар и масълце и колкото си искаш тиква  Mr. Green, иначе -тц.

# 459
  • софия
Момичета , яде ми се тиквеник ... Нали мога да ям тиква ? Или просто толкова ми се яде , че съм си внушила , че мога ... Зачела съв се в едни рецепти , така че ... чакам отговор , за да знам дали да запрятам ръкави  Hug

Ооооофффф  Tired яде ми се , ама май май чак в трета фаза ... сега видях ...  

Запрятай ръкави и си самонашокай канчето с тиганя. Laughing Никакви тикви!  bouquet

# 460

Туй е май. СлаБкееееей, мое ли ти цунка сладката муцунка извътре глухарчето????  love001

Тука вали бавно, едро и напоително,навяващо ерЕтични мисли за червено вино, саламът "Леки" и още нещо  4470

ъъъъъъъ дай твойту овца на мене за аватар в Скайп!

За тиквеника още е необходимо канелЯ и пудра захар!

# 461

Ооооофффф  Tired яде ми се , ама май май чак в трета фаза ... сега видях ...  

Запрятай ръкави и си самонашокай канчето с тиганя. Laughing Никакви тикви!  bouquet

Толкова ми се дояде , че направо ми иде да се гръмна  Laughing Като бременна правя ...

# 462
Може само ако е с фини кори, повечко орехи, захар и масълце и колкото си искаш тиква  Mr. Green, иначе -тц.

Ти луда ли си бе ... ще си го направя с по-дебелички кори ... как с финни ... аз да не съм човек за един ден  Laughing

# 463
  • софия
офффф,ще ни бият ,да знаИтИ.
Зориткееееей,Силувай мЪ,не спирЪЪЪЪЪЪЙЙЙЙ! newsm47

УбиШъм тЪ,НогУ тЪ УбиШъм.Ето пред всички признах,Начи няма да ти излезе име smile3521

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 11:56 от СлаБе

# 464
Саму, ако мъ обичаш, иначе НЕ  Crossing Arms, да не съм леко момиче, паднало момиче, изпаднало такова  nazemiata

СваляШ мъ маЙ,а ? newsm51 newsm47

Няма на биат бееееееееее  afwitch има часове сега  smile3540

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 12:14 от zorita

Общи условия

Активация на акаунт