Седмицата 23.08 - 29.08

• 8 353
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Стискам палци Диди. Дано всичко е ОК!Ама 5 месеца не са изобщо много за да се притесниаваш! Повечето от половината ми приателки забременаха  след 7-8 месеца труд Wink !
Сега като разбереш , че всичко е наред и се успокоиш, ще видиш как бързо ще надуеш тумбака! Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue  Stuck Out Tongue
Успех!

# 61
Стискам палци Диди и дано да ни зарадваш с добра новина. Wink
Успех мила! Grinning

# 62
Нещо нета пак ми се скапа и от два дни не мога да вляза тук Sad

Аз вече явно имам овулация,защото яйчниците ме болят здраво,мъжо е болен,детенцето и то на път да го последва,е кажете ми как да мисля за кекс Close Днес съм и адски уморена и след малко си лягам...
Прочетох че ще има среща ,но за съжаление за мен е невъзможно да дойда.Така че очакваме фоторепортажи Wink

Аз се каня да ходя да ми вземат цитонамазка,но днес се сетих че ако случайно съм забременяла като отида не е хубаво да се взема секрет точно в такъв момент.И сега се чудя дали не е по-добре да изчакам да ми дойде /или не/ и после да отида.Какво ще кажете Confused:

# 63
Момичета много съм отчаяна от живота-дойде ми Close
Вече 3 месеца опити и нищо...
Немога да разбера защо не става?
Нямам сили вече.........  Sob
Дано вие да имате късмет този месец....аз нямах.......

# 64
Мила Валя,недей да се притесняваш!Ще стане,а три месеца са нищо.При мен започва 6 месец и все още се държа,не го мисли толкова,особено ако знаеш че всичко ти  е наред.
Иви,мила,не знам какво да ти кажа,аз пет месеца все си мислих че може би съм забременяла и по тая причина и аз не исках да отида на лекар.Но ето вчера изпратих лелята и днес при чичо доктор,докато не съм си помислила това-онова.Така,че можеш да изчакаш този месец и веднага след цикъла -на изследвания.
На всички,които ми пожелаха добро-ДА ИМ СЕ ВРЪЩА СТОКРАТНО!!!!!!Довечера ще ви информирам как стоят нещата при мен

# 65
Добро утро мили момичета!
Днес аз започвам с една новина.
Направих си тест и си имам втора бледа чертичка!!! Laughing
Сега само ми остава чакането за да отидя на лекар!
Лек ден на всички и чакам в скоро време и от вас хубави новини!

# 66
  • Пловдив
Миличка, многоо се радвам за теб, ще стискам палци всичко да е наред!!!

Зарази ни и нас моляте!!!! Grinning  Simple Smile  Grinning  Simple Smile

# 67
Красони браво на теб мила!Стискам палци и доктора да каже че всичко е наред и да почваме да честитим официално.Много много се радвам.
Валя не се притеснявай.3 месеца са нищо време.Аз съм така от 4 години и още не съм се отчаяла.Освен това е хубаво да знаеш,че в тоя форум отчаянието го забраниха със закон.Така че горе главата и ще видиш че скоро ще ни зарадваш с новина.

# 68
  • Варна
Краси, много се радвам мила! Дано вси4ко се потвърди и след 9 месеца си имаш прекрасно и здраво бебенце!
Стискам палци да се похвалиш официално! Wink

# 69
Браво мила Краси. Wink  
Много се радвам за теб .
Дано и още момичета да ни зарадват с хубави новини
има още време до края на седмицата. Wink

# 70
  • София
eeeeeee по хубава новина, за начало на деня немога да си представя!
Едно голямо честито и от мен!Стискам палци всичко да е наред!
Сега се поглези, почивай се и се радвай на живота!  Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap ц  babyuu babyuu babyuu babyuu babyuu babyuu babyuu

# 71
  • София
Цитат на: valia77
Момичета много съм отчаяна от живота-дойде ми Close
Вече 3 месеца опити и нищо...
Немога да разбера защо не става?
Нямам сили вече.........  Sob
Дано вие да имате късмет този месец....аз нямах.......

Миличка Валя не се отчайвай моля те! 3 месеца са нищо време!
Най-често става след 5-6 до -7-8 месеца! това е абсолютно норманлно!
Има и момичета, който забременяват от раз, но те са истински късметлийки!
Ако се претесняваш още от сега, това само ще забави идването на бебето!
Радвай се на мъжа до теб, обичайте се ! Това е нещото , което ще ти помогне, нервите само пречат!

Много. много целувки от мен!  remybussi remybussi remybussi remybussi remybussi remybussi remybussi remybussi remybussi action032   action032   action032   action032   action032   action032   action032   action032   action032   action032

# 72
Мерси момичета за хубавите пожелания!
От все сърце ви желая скоро да се похвалите и вие Grinning

# 73
Красииииииииии това е прекрасна новина!! Страхотно начало на деня Simple Smile Много се радвам за теб миличка, честито! Чакаме и официално да потвърдиш Wink

# 74
  • София/Велико Търново
ЧЕСТИТО КРАСИ !!! Grinning

Страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт