Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Докога продължава записването за първи клас?
Как да избера подходящо училище и какви фактори трябва да имам предвид при избора?
Какви са критериите за класиране в 1ви клас в 31-во училище в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Докога продължава записването за първи клас?
-
Как да избера подходящо училище и какви фактори трябва да имам предвид при избора?
Изборът на училище е сложен процес, който включва различни критерии като преподаватели, съоръжения, учебна програма, дисциплина, езиково обучение и други извънкласни дейности. Родителите проучват и сравняват училища, провеждат разговори с други родители и учители и посещават предварителни родителски срещи. Освен това е важно да вземете предвид мненията на други родители, които вече имат деца в избраното училище.
-
Какви са критериите за класиране в 1ви клас в 31-во училище в София?
-
Какви са впечатленията от 31-во училище в София?
-
Какви са впечатленията от 138-мо училище в София?

Но вероятно такава е системата им. Теди ходи на английски във Фарос и е супер доволна. Там всичко е под формата на игри, песнички, разни танци или определени движения за животните, рисунки. Домашните им са или рисунка, или да направят нещо от хартия. Много й е забавно и забелязвам, че неусетно и много леко запомня всичко. За отрицателно време научи страшно много английски думи, при това с почти отлично произношение. Харесва ми системата им. 
И това изобщо не ми помага в избора на училище за малкия
Ходила съм по различни поводи в училищата в района и имам бегъл поглед какво се случва например по коридорите, но това не значи, че знам как се учи например
Госпожата каза, че не се очаквало да се научат да ги пишат свободно, просто да свикват с писането, с държането на молив и аз се примирих, и без това в ДГ почти нищо не правят...
и си е факт, наистина съм много объркана което определно не е присъщо за мен в избора на училище
На всичкото отгоре учителката по математика на големия съвсем ме разби като каза, че за нито едно училище в района а тя е замествала във всичките не би си сложила главата в торбата да ми препоръча
весела година ме чака - матури, абитуриент и кандидат-студент ... + първокласник