Австрийско бюро справки - 46та тема

• 42 859
  • 742
  •   1
Отговори
Даваме информация всякаква - компетентна и не толкова компетентна  Mr. Green Заповядайте!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=508447.0 старата тема

# 1
Запис да не ви изтърва. Пък да видим дали и кога ще стана една от вас

# 2
  • На Дунава
Uuuuraaaaa, Jenia, idvaj, shte ti pravim myrzelivki! Mnogo sme nadobreli!   bouquet
Izvinete za latinicata, ot rabotata pisha.

# 3
# 4
уомби, аз съм по същия начин с гласа. от 5 дни, може би днес малко подобрение. гъгна много лошо. иначе нищо не ме боли. бях с никола в румъния и там се получи
но тоя дълъг текст на немски, направо го скролнах Simple Smile

мислите ли наистина, че и аз трябва скоро да се ориентирам за училище, никола ще направи 3

# 5
  • Vienna
Уомбат, евалата за заглавието.
Мегало, бих почнала другото лято да се ослушвам в детската градина и по площадките. Повече се научава от мамите с по големи дечица. Аз директно ги питам.

# 6
Много лошо с тази загуба на глас Sad Аз като го загубих гласа си преди месец, после го възстанових, обаче започнах кашлица, която все още не е отшумяла напълно. Да не говорим, че и детето заразих Sad - явно нещо вирусно беше, а с вирус как да се бориш??? Желая ви скорошно оздравяване, момичета!!!  Hug

Мегало, Леден облак, вие пък сега ме хвърлихте в тъч - аз още с детската градина не съм решила въпроса, а вие за училище...защо толкова от рано - и за там ли места се пазят? newsm78 Или просто намирането на качествено училище е проблем?!!?

# 7
Абре вие как се урЕдихте темата ви да не е завряна в "По Държави"?

# 8
Абре вие как се урЕдихте темата ви да не е завряна в "По Държави"?

newsm78 А, ся де ! Ми де да знам! Сигурно нещо съм объркала. Не съм с връзки  Mr. Green
Моля модераторите, ако съм сгафила да ме поставите  на мястото ми  Grinning

Много хубава снимка си си сложила. 5 минити се чудих мъж ли е, жена ли.

Облак, откакто тук вече не се посръбва просеко и други по-сериозни аклохоли темата си е 100% бюро справки. Няма лошо де! Добре е хората да са информирани.

уомби, аз съм по същия начин с гласа. от 5 дни, може би днес малко подобрение. гъгна много лошо. иначе нищо не ме боли. бях с никола в румъния и там се получи
но тоя дълъг текст на немски, направо го скролнах Simple Smile

За мен най-същественото от цялата статия беше това

" Keine Stimme haben, deutet auf eine uneingestandene Situation von Machtlosigkeit. Das medizinische Rezept bei Aphonie heißt Schweigen und das ist auch die psychische Lernaufgabe: Leiser werden auf der körperlichen Ebene gibt die Möglichkeit zur Vertiefung auf der seelischen Ebene, bis die Äußerungen wieder von der ganzen Person getragen werden. "

Иначе моето безмълвие е в комбинация с отвратителна кашлица и обилно гноеотделяне    Sick  Sick Sick

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 12:12 от fat.wombat

# 9
Туй е президентката на Либерия, Елън Джонсън Сърлийф. Много ме кефи тази жена, заради нещата, които направи за тази забравена от бога страна, но и също винаги като видя нейна снимка - някакси ме развеселява, понеже обикновено гледа много лошо.

Ето я тука и усмихната.

# 10
Уомбат,
А вьзможно ли е някой да ти е казал нещо,нa което си останала sprachlos?
Мьлчанието е лечението.Гласьт идва до седмица.Шептенето е вредно и не носи облекчение.

# 11
Уомбат,
А вьзможно ли е някой да ти е казал нещо,нa което си останала sprachlos?
Мьлчанието е лечението.Гласьт идва до седмица.Шептенето е вредно и не носи облекчение.

Точно така е. Ох, ами като не мога да мълча  Mr. Green

# 12
Запис за темата и за дискотеката в неделя Grinning

# 13
И аз го изкарах този вирус с гласа (по-точно, без гласа). Един ден бях без глас, после няколко дни кашлица. И тримата бяхме болни вкъщи, само малкият остана през цялото време все така гласовит, въпреки надеждите ми за малко тишина и спокойствие Embarassed

Смятах да се присъединя към мероприятието в неделя, но ще се наложи да си остана вкъщи да помагам на мъжа ми да опънем ограда на последната останала непреградена страна на двора. Оказа се, че често ни посещават сърнички  newsm78 (разбрахме по отпечатъците от копита) и се притесняваме да не ни опасат живия плет. Не съм очаквала някога да имам такива проблеми  Rolling Eyes, но всъщност е чудесно, че природата е добре пазена.

# 14
Ихааа!!! Къде са тези сърнички? Някъде около Виена ли сте?
Покрай Хелоуин може някое дяволче да се е позавъртяло и да не са били сърнички.  Laughing

Ро, ти имаш ли профил във фейсбук?

Общи условия

Активация на акаунт