Лакове за нокти - тема 18

• 52 753
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Амра, ще видя утре на дневна как ще изглежда и ще снимам. Ако и тогава ми е крив, ще го матирам и накрая ще си сложа едно флормарче 21 и ще приключа драмата с пост в размените.  Joy

Момичета, моля ви, помогнете ми с инфо- къде се продават продукти на Импала в София???  Praynig

# 406
  • Belgium
Dior Bronze на нокти

Шанел пролет 2011 - този прасковения лак ми изглежда интересен  Laughing

# 407
Амра, ще видя утре на дневна как ще изглежда и ще снимам. Ако и тогава ми е крив, ще го матирам и накрая ще си сложа едно флормарче 21 и ще приключа драмата с пост в размените.  Joy

Момичета, моля ви, помогнете ми с инфо- къде се продават продукти на Импала в София???  Praynig
Ммм, така си е много добре според мен Simple Smile Peace Ако го матираш, тогава ще стане като "ако" Laughing

# 408
  • Ст Загора
Аризона видях отговора ти ,мерси следващия път като купувам топ лак , ще потъря един от 2та споменати от теб.

# 409
  • София
Ето, металическите лакове на Есенс, нанасят се на един слой и изсъхват ужасно бързо.

Nothing Else Metals            Copper Rulez!
Copper Rulez!, е страхотен, дори и без шарки.

# 410
  • при моите деца .....
Ето, металическите лакове на Есенс, нанасят се на един слой и изсъхват ужасно бързо.

Nothing Else Metals            Copper Rulez!
Copper Rulez!, е страхотен, дори и без шарки.

О, много ми харесват .....

# 411
  • Бургас
Красиво е! С техния магнит ли ги прави? В един от блоговете нали имаше снимка на шарки направени с едни малки кръгли магнити във формата на куб - откъде ли може да се намери тук нещо подобно newsm78

# 412
  • USA, Steak State
От къде ги взе nad_tab ?????

# 413
Ееее, Наде, страхотни са! Честито!

А имаш ли снимка само на лакчето, без да са използвани магнитите как седи на ноките?

# 414
  • София
Красиво е! С техния магнит ли ги прави? В един от блоговете нали имаше снимка на шарки направени с едни малки кръгли магнити във формата на куб - откъде ли може да се намери тук нещо подобно newsm78

Не, аз бях писала, че техния магнит за нищо не става, използвах наличните в къщи, имаме много на хладилника от разни места на които сме ходили. Важното е да е силен магнита, този на Есенс е слабичък и в краищата на плочката не се получава картинка.

От ДМ, ама в Германия.

Ееее, Наде, страхотни са! Честито!

А имаш ли снимка само на лакчето, без да са използвани магнитите как седи на ноките?
Мерсииии! Утре ще ги снимам.

# 415
Chanel Riva

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 22:10 от Rangua

# 416
Тази "металическата" серия на Есенс, знае ли някой как точно се казва на английски? Искам да я потърся в Ибей, ако някой я е намерил там да каже моля...  Flutter

# 417
  • София
Тази "металическата" серия на Есенс, знае ли някой как точно се казва на английски? Искам да я потърся в Ибей, ако някой я е намерил там да каже моля...  Flutter

Няма я в и-бей, гледам че има само една бройка Nothing else metals в немския и-бей, колекцията е  Essence – Metallics Trend Edition.

# 418
моето най-любимо червено е на Максфактор, но в момента не мога да напиша номера; ако те интересува, ще погледна по-късно  Wink

Ще съм благодарна!  Hug Странно как на Максфактор никога не съм им заглеждала лаковете...

Ред Пешън 549 Максфактор

нещо такова си представям на моите нокти  Wink

аз също в последно време ползвам лакочистител с ацетон - Форте и Ебелин /този на ДМ/
убедена съм, че лакочистителите влияят на цепенето на ноктите, но за мен връзката не е ацетон-цепене  Peace

не съм доволна от синьото китайско кроки - пада ми от почти всички лакове  Tired

счупих си и зелената матова Мода и оклепах паркета - с две леви ръце съм  Tired

холограмното 'пясъчно' на КА 669 е чудесно - на слънце блести чудно без да е много кичозно, а на по-тъмно е един прекрасен перлен нюд - асоциацията ми е за светъл ситен пясък, осветен от следобеното слънце - блести и пречупва слъневите лъчи много нежно; за лятото - идеален  Heart Eyes

разкошни са!

# 419
  • София
холограмното 'пясъчно' на КА 669 е чудесно - на слънце блести чудно без да е много кичозно, а на по-тъмно е един прекрасен перлен нюд - асоциацията ми е за светъл ситен пясък, осветен от следобеното слънце - блести и пречупва слъневите лъчи много нежно; за лятото - идеален  Heart Eyes

Онова ли?  Grinning
Аз пък тъкмо се каня да фрасна зеления холограм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт