Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да си запиша час за преглед при д-р Пандев и дали е удобно да му се обадя?
В коя болница оперира д-р Пандев и какви са цените?
Какво включва възстановяването след операция на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да си запиша час за преглед при д-р Пандев и дали е удобно да му се обадя?
-
В коя болница оперира д-р Пандев и какви са цените?
-
Какво включва възстановяването след операция на щитовидната жлеза?
Възстановяването след операция на щитовидната жлеза е индивидуално и зависи от фактори като вида на операцията, броя на възлите, хирургическите умения и цялостното здравословно състояние на пациента. Възможни странични ефекти включват промени в гласа, нервно напрежение, сънливост и хормонален дисбаланс. Обикновено са необходими до 6 месеца за пълно възстановяване.
-
Как да качите снимка във форум?
-
Как да намалите размера на снимка?

Иначе си объркала мен и 4ик4ирик , за кистата. 
Утре ще се опитам да се включа във фотосесията .Само да се справя с качването ,че съм...

Още повече, че бях еутиреоидна (както си ти в момента). Ходих на иглотерапия, направих 2 курса, но кисто-възела не изчезна. Честно казано, аз се надявах поне кистозната част да се резорбира, та да намали размера, но не би. Иначе ме беше страх да не се спука (риск от инфекция). И така, един ме съветваше едно, друг - друго. Работя с лекари и сондирах мнение навсякъде, но... повечето лекари са за махане, просто... застраховат се от евентуално израждане на възлите. Мен, честно казано, ме хвана страх, предвид многото случаи на рак в моята рода...