Операция на щитовидна жлеза - 3

• 73 567
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен! След "почивните" дни се възстановявам от гости  Laughing. Дано бързо да се оправя, че в петък пристигат други. Успешна седмица на всички!

# 46
  • София
Момичета и особено колибри, при каквито и да било съмнения е много важно да се направи биопсия. В много случаи тя е успокояваща, но дори и да е лошият случай, винаги е по-добре да се знае по-отрано. Моят случай е точно такъв. Съвсем случайно се откриха нюнючки възелчета, но ендото ми е мн печена и се усъмни. След биопсията - кофти. Но сега ми казват, че понеже съм млада и е в съвсем-съвсем начален стадий, нещата са ок. В сряда ще си взема биопсията и ще знам на каква терапия ще съм оттук натам, но общо взето съм наясно.
Нали знаете - отиди на лекар, може пък нищо да ти няма  Laughing

# 47
monata , съжалявам да прочета, че имаш неприятни резултати от биопсията... Но всичко ще е наред, защото си млада и ще се справиш с всичко! Само не падай духом и  Hug.
Твоето възелче, имаше ли нестандартен вид при ехографиите?

# 48
 Здравейте,хубавици!
Да ви кажа,нали ще ходя на преглед 6м след операцията,та се обадих на ендото да я питам какво следва.Тя ми каза,че ехо се прави 1 год.след операцията,сега било рано,само TSH трябвало да си направя.И аз реших ,че пускам хормона,виждам резултатите и ако са в норми хич няма да бия пътя до Търново.Сигурно ще ми се карате,ама нека първо да видя хормона,пък тогава ще му мисля.
 Как сте вие хубавици,нищо не пишете напоследък.
 gelikasbouquetтова е за теб за утре,жива и здрава да си!Хубави дни изпълнени с много радост и любов ти желая! HugМалко рано ,но утре не съм на работа и да не се унеса и да те пропусна мила! Hug Hug Hug newsm51
 Хубав ден на всички от мен!

# 49
  • София
Твоето възелче, имаше ли нестандартен вид при ехографиите?

Ами аз не знам какво точно видя ендото на ехографията, каза нещо за калциран възел и ме насочи за биопсия. А отдясно имах голям (2,4), който нея изобщо не я разтревожи и всъщност той се оказа ок. А мъничкият беше проблемен. Но сега доцентът ми обясни, че е бил идеално капсулиран и няма страшно. Така че дишам спокойно и се възстановявам. Само да ми мине раната, че вече се измъчих с тези превръзки.

# 50
Радвам се, че така навреме всичко си се оттървала от калцираното възлече... и аз имам един голям, който явно не притеснява хората, освен с големината си, и един малък, който винаги гледат с една идея повече внимание.

# 51
Еха,Мецанка с каква красота си отворила страничката!!!
Стискам палци да ти е хубаво ТСХ-то,пък ще му мислиш после newsm10.
А аз да се  похваля какъв съм юнак!Днес си продължих болничния и давах поредното изследване и ТСХ-то ми е паднало вече newsm68.Местната ендо ме поуплаши как така за 24 дена съм свалила от 34 на 1,64 реши че е лабораторна грешка.Та звъннах на лекуващата ме проф.и ме похвалиха, че добре съм се повлияла
.А стига съм се фукала Laughing LaughingДано от всеки тук получим добра новина newsm51

# 52
Здравейте, сладуранки!
 Издуха ли ви вятъра лошите мисли?
 Имам 2 въпросчета - над белега  имам лек оток, ще се прибере ли или ще съм като нагушено гъсенце? И как са ви нещата с цикъла, моят нещо се мотае, от операцията ли е , от ЕГН-то ли? newsm78

# 53
pupinka_68, не ти зная ЕГН-то, но е напълно възможно заболяването на щитовидната жлеза да окаже влияние на цикъла и не само. Може и до стерилитет да доведе.

# 54
pupinka_68,отока ще спадне с времето.колко е минало от операцията ти?
а ако не ти са в норма хормоните след хирург.намеса ,е възможно забавяне.регулираш ли тсх и всичко ще си е ок.

# 55
26 дни, на 14.10 беше операцията. А, ЕГН-то започва с 68, не е толкова страшно! Ох, какво щях да правя без вас, всички сте толкова отзивчиви и мили!

# 56
Доста рано ти е за климакс, при теб нещата се донаместват. Ако пък не се появи мензис, търси и други причини.

# 57
Ще ги търся, дано само не са много близо до мен! #2gunfire

# 58
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте прекрасни!
МЕЦАНКА Hug Hug Hug! Тая красива снимка от градината ти ли е?
monata , защо си ощи с превръзка бе мила?
Sote, поздравления за ТСХ. Шампионка си ми ти! Peace Разпяваш ли се? hahaha
pupinka_68, белега ще се оправи, не се коси! Въпроса със цикала наистина е интересен. Аз съм с много обилен, но след операцията изненадващо ми е по- нормален, на пук на всичките ми други неволи. Simple Smile
temenuga2 , подготви ли трапезата? Wink
ina15 ,Collibri , Hug Hug
Лека вечер!

# 59
  • При розите и топлата вода ......!
Милички да ви почерпя, че днес имам рожден ден!

На вас желая, много здраве и сбъднати мечти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт