Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 679
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
 sisanka,успех днес на прегледа!
чакаме те с хубави новини! Hug Praynig Peace

# 331
sisanka,gery_dobreva  ,добре дошли при нас  Hug Hug Hug

# 332
roverandom , ти някога изследвала ли си калций. След операцията получавала ли си някакъв дискомфорт в мускулите -изтръпване, слабост, парене?
Не съм се изследвала за калций, никой досега не ми е споменавал, че е нужно. За дискомфорт в мускулите не се сещам - мисля че съм нямала такъв проблем.

# 333
Здравейте момичета Hug,чета ви редовно.
sisanka, geri Hug и подкрепа и от мен!Дано всичко премине и да се чувствате добре!
И аз съм пациентка на проф.Хаджиева ,с диагнозата на sisanka съм.6 месеца след операцията съм долу-горе добре.Поддържат ми висока доза еутирокс-125мл,за да няма рецедив .Трябва да изтърпя още 2 месеца.ТСХ-то е 0,04 и калция ми е понамалял и ми изписаха Алфа Д3.
Това е новото при мен.gelikas Hug гласовита ли си вече,аз почти съм с нормален глас.

# 334
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета!
Цитат
gelikas,   
а при теб качването на кг има ли връзка с дисбаланс в тсх?
ina15, да, мисля, че е свързано с хормона, защото се ограничавам, но пак си пълнея, пък и пълнея някак неестествено- в талията, докато преди слагах в ханша.
МЕЦАНКА 2610,  Hug, аз усещам изтръпване, слабост, вдървеност, такива работи.
gery_dobreva , на първо време се успокой.  Ина ти е казала, това е възможно най- безобидния рак и напълно лечим. Трябва да се ориентираш към специалисти.
sisanka  , надявам се, че след прегледа ще си вече по- спокойна. Praynig
За вас двечките ето малко повече инфо. Hug
Sote  , радвам се да те "видя". Да, гласа почти ми се възстанови, ша пеем. hahaha Какъв калций изследва и какви ти са стойностите, че аз не мога да влеза в норма?
Лек ден девойчета! 

# 335
Никой не ми е изследвал калция,но сега като се замисля може и да има нещо общо,защото докато бях в болницата едната жена имаше такива проблеми със ставите и ден преди операцията й, дори я включиха на хемодиализа.А аз моите проблеми започнаха миналата година,когато при едно от изследванията се оказа,че имам близо 400 единици пикочна киселина,дори си мислеха ,че може да е подагра,но в крайна сметка ми сложиха диагноза реактивен артрит.Дайте ми съвет да си изследвам ли калция сега.

# 336
ivka.75, на мен калция ми е нисък след операцията. Свързано е с паращитовидните жлези. До операцията не съм имала проблем, нито с калций, нито с хормони. Имах възли и затова ми махнаха жлезата.
Ти имаше ли тези оплаквания преди операцията?

# 337
Оплаквания колкото искаш-болка в ставите и мускулите,скованост,постоянна температура,СУЕ от 35-65/дори ме изпратиха във Варна със съмнения за лимфом/,имам двустранна шийна лимфопатия.което означава уголемени лимфни възли по 1.0-1.1 см,които не се знаят от какво са,но пък и никой не си направи труда да направи биопсия,а да и миома,която си расте,някакво образувание на гърдата/естествено бях на мамолог-ще го наблюдаваме,защото е придружено от зелен секрет/,просто има чуството,че ако ми направят ехограф на ушите и там ще има ''нещо''.

# 338
Значи, операцията не е причина за тези болки. За всичко друго повече позитивизъм  и следене естествено. Peace

# 339
Точно там е проблема,аз си мислех,че след операцията ще се оправят проблемите-но си останаха.Сега тръгвам по хематолози за лимфните възли.

# 340
Късмет, момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 341
gelikas,изследвах калций в кръвта.Стойност 2.00 ,минималното е 2.12.Сигурно скоро ще се нормализира и нямам никакви оплаквания,стряскам се само на месечните ми изследвания,като видя ,че пада.
И аз се боря с излишните килограми,но мразя дори думата диета.много трудно и бавно свалих 1,5кг. newsm22
МЕЦАНКА 2610 и аз ,като теб чакам да ми мине десния крак.Дали има връзка с жлезата, боли горе в ябълката newsm78.Докладвай ,ако се прегледаш Simple Smile
Хубава вечер на всички Hug

# 342
Sote , калция се натрупва много бавно в кръвта, поне при мен не може да се нормализира вече 7 месеца. Изследвай и йонизиран калций.  Peace
4ик4ирик Hug Hug Hug липсваш!

# 343
Благодаря ви за подкрепата. Аз за сега съм много добре психи4ески просто не 4увставам, 4е тва нещо се слу4ва с мен. На моменти само като вляза в банята имам некви изблици нервни, сякаш се задушавам от страх, през другото време съм все с някого, най-ве4е с дъщеря си и съм добре. Ина4е 4акам петъка, когато доц. Пандев в ИСУЛ се връща от болни4ен, за да му се обадя за назна4аване на ден за скенер и операция.  Много се надявам да стане възможно най-скоро. Нямам търпение тва нещо да се махне от мен, да оздравея, да си имам второ дете.

# 344
gery,разбирам те и знам как се чувстваш Hug!И аз имах усещането ,че това не се случва на мен.Дано всички изследвания станат по-бързо .Прегръщам те,пиши,не се давай на лоши мисли,не се затваряй в страхове Hug!
gelikas,благодаря ще направя изследването,не знаех за него.

Общи условия

Активация на акаунт