Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 666
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета. Hug
 Прегледа снощи мина доста потресаващо   Sad в края на месеца влизам в болница за лечение с радиоактивен йод  Cry Направо се побърках не знаех къде се намирам , направо излезнах от тялото си  Close  за втора операция не може и да става на въпрос ...  SadПо- принцип съм силен човек , който лесно не се предава , но след като ми каза , че няма да мога да си виждам и гушкам детето цял месец ме съсипа , срина ме на земята . Cry Cry Cry Това се случвало много рядко "мал шанс" само 1 % от оперираните .
Sote надявам се скоро да се оправиш  Hug
ivka и на мен не са ми изследвали калция след операцията  и не знам сега дали да си пусна едни  и да видя какъв ще е резултата ? newsm78 До момента не съм имала някакви особени болки в ставите , освен проблемите с дисковата херния.
    После пак ще пиша като ви изчета .За сега лек и успешен ден bouquet Hug

# 346
sisanka,съжалявам,че ти се случва всичко това,но такъв е живота,непрекъснато ни подлага на изпитания.Бъди силна,мисли позитивно и всичко ще се оправи някой ден.
 С теб сме,доколкото това ще ти помогне. Hug Hug Hug

# 347
sisanka Hug Hug Hug !Много съжалявам,че трябва да минеш и през това и да се отделиш от детето,но след тези процедури човек по-добре да не контактува.Няма гаранция ,че след операция няма да се наложи да правиш терапия.Може би така е "по-добре",ако изобщо може да се каже така.И аз като МЕЦАНКА ти стискам палци и ти желая сила,смелост и търпение!Всичко ще е наред Peace !С вас сме gery и sisanka Hug Hug Hug!

# 348
  • гр.Гоце Делчев
sisanka силни прегръдки и от мен и не се отчайвай ще видиш,че всичко ще отмине и  ще остане само лош спомен.Стискам палци.Гелика не се притеснявай за килограмите може след време да се нормализират,важното е,че гласа се е възстановил като знам колко е вужен когато си имаш работа с ученици.На мен също не са ми правили изследвания на калция ,освен малко след операцията когато беше под нормата ,но това беше преди близо 4 години.

# 349
gery_dobreva,отдай се на мислите за 2-ро дете и няма да забележиш как всичко ще мине..и спомен да не остане даже.. Hug
sisanka,при теб за рецидив ли се касае?била ли си след операцията на еутирокс?а 1-та ти биопсия какво е показвала?ще мине и този месец,зареди се с търпение и усмивка,викай в душата си прекрасните моменти и знай,че изпитанията ни са според силите ни. Hug
4ик4ирик,а ти как си?а другия проблем?дано всичко е било за и в 2010г.! Hug
МЕЦАНКА 2610,pepi1963,Sote,gelikas Hug Hug Hug Hug
прекрасен ден,момичета!
 lovekiss

# 350
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета! Hug
sisanka, много съжалявам. Мисли позитивно, миличка. Ако се задълбочиш, може само да си навредиш. Ти си силно момиче, а това че ще си разделена с детенцето го приеми за негово добро и е само един месец, а после ще сте заедно безброй години! Hug В предишен пост съм ви дала линк точно с момичета преживели същото и пациентки на проф. Хаджиева. Прочти и ще видиш, че е поправимо слава Богу! Има и по- лошо. Бъди силна заради малкото човече, защото много често болестта се лекува, но разклатената психика, не!
Прегръщам те и ти изпращам ти цялата си положителна енергия! Praynig
gery_dobreva, не го мисли, мила! Живей си спокойно, пък "каквото сабя покаже". Важно е човек да мисли само за хубави неща. Всичко ще е наред! Ще видиш. Отдай се на дъщера си и красивите моменти в семейството.  Операцията не е кой знае какво и в повечето случаи като твоя всичко приключва до там. Споделяй с нас, пък ние ще те подкрепяме, макар и мислено! Hug Прочети и ти инфото от поста ми на предната страница.
ina15, pepi1963, Sote, МЕЦАНКА 2610, 4ик4ирик, ivka.75  Hug Hug Hug 

# 351
Здравейте на всички! Помните ли ме, аз съм онази неспасяема оптимистка дето хич не мисли, че има някаква си щитовидна жлеза? Казвам добре дошли на всички нови момичета сред нас, миналите под ножа! Приемете, че това, което ви предстои е част от нещата, които трябва да преживеете в своя житейски път. Няма случайни неща, както не е случайна срещата на новите момичета с нас - нови приятелства и подкрепа! Видяхте ли колко позитивно настроени момичета има тук, аз също ще ви подкрепям и ще се моля за вас! Не се страхувайте от нищо нито се съмнявайте, в момента в който легнете на операционната маса просто повярвайте, че това е краят на проблема!  Heart Eyes

# 352
Благодаря ви мацки, златни сте. Наистина много позитивни. В другите форуми ми трябват само 10 минути 4етене, за да поискам сама да си прережа вените. Тук оба4е положението е друго. Днес цял ден съм се смяла и разхождала с детето. 4акам петъка и си запълвам времето с положителни емоции.

# 353
Момичета, прегръщам ви силно всичките...
Желая щастлив развой на събитията и всичко лошо да остава зад гърба ви!
Стискам палци!!!  Praynig   Praynig Praynig
 Hug

# 354
Здравейте и добре дошли на всички нови момичета при нас.
Надявам се на добри резултати и щастлива развръзка,стискам Ви палци.

# 355
Здравейте, Мацки!!! Hug Hug Hug
Някой от вас лекувал ли се е в 4ужбина?

# 356
На sisanka мога само да кажа успех,да не се притеснява за нищо,защото всичко ще бъде наред,трябва да го вярваш.И аз си мислех,че няма да издържа на стреса и напрежението,но ето че още шавам.Миналата година беше трудна за мен,но пък станах по силна,ето мъжът ми от една седмица замина за чужбина и аз сама се грижа за четирите ни деца,не разчитам на никой за нищо,понякога не мога да стана сутрин от умора,но гледам да не се отпускам/започнах работа на петия ден след операцията/.Горе главата и мисли само за хубавите мигове които ти предстоят след време,дните в болницата приеми като почивка за теб,мисли позитивно за да ти се случват само хубави неща.

# 357
gery ,личната лекарка ми предлагаше да ме свърже с онкоболница в Истанбул.Засега ,обаче при мен нещата са добре и не съм се интересувала.Чувала съм добри отзиви, скоро и по ВТV мисля даваха за 2-ма българи лекували се там.

# 358
Момичета, трудно е да се повярва, но всички тревоги отминават - времето тъй или иначе си върви! Всички тук са ви казали толкова вярни и хубави неща, към които и аз се присъединявам! Още веднъж ви желая късмет!   bouquet

Ина, засега няма никакъв развой по др. ми проблем. Последно кистата не беше нараснала до предишния размер, но февруари, март, април трябва пак да си източи. Дотогава - опитвам се да се владея и да загърбвам страха си.

Прегръщам ви силно, всичките  Heart Eyes

# 359
4ик4ирик, Hug Hug Hug,никакъв страх,само усмивка и ведро настроение!пращам ти цялата си положителна енергия и мисъл! Hug

Общи условия

Активация на акаунт