Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 665
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • гр.Гоце Делчев
Момичета прегръдки и от мен на всички sisanka не се притеснявай ще видиш колко бързо ще мине всичко.Гери ти също много не му мисли хубаво го е писала gelikas. Hug Hug Hugна всички от форума.

# 361
Все се каня да питам -ядете ли зеле?На няколко места вече чета ,че не е добре,но досега никой лекар не ми го е забранил.
Със зеле най бързо свалям килата ,а го и обичам newsm78.

# 362
и аз четох при хашимотките,че зелето пречи.
аз лично не съм усетила дразнещ ефект,както и такъв при йодните продукти и храни.

# 363
Не очаквай лекар да ти говори за диетика. Аз хапвам зеле ежедневно на салатка - кисело и прясно! Като съм вегетарианка, какво друго да хапвам? А зелевите сърмички през зимата са такова блаженство!

# 364
И при мен е така и всичко ми е вкусно eat.
4ик4ирик,като не расте ,дано напълно изчезне тази киста.
gery,мисля за теб Hug Всичко ще бъде наред!Хубавото е че вече си започнала лечението,ето утре е прегледа,после каквото трябва.Операцията наистина не е нещо плашещо.Ще мине време за възстановяването и остава само лошия спомен .Късмет утре на прегледа : Hug  bouquet !

# 365
Аз също не съм забелязала да не ми понася зелето, даже в момента къкрят едни сърмички...
Килца съм качила пак...И косата - уж от сезона, но още капе. Вие как сте?

# 366
За косопада аз пих дражета мерц и намаля.

# 367
и аз ги пих,но не съм доволна...
за коса и нокти-от маски със зехтин и животинския тривитаминол видях полза,но не обичам да се мажа..

# 368
Моя косопад намаля.Мажа редовно зехтин,тривитаминол,отвара от листа и корени на коприва.Скоро забелязах,че имам малки косъмчета,започнал е растеж.
Килцата много трудно ще паднат.От доста време/или така ми се струва/с мъжа ми спазваме режим .Той свали5кг,а аз само 1,5кг.Сигурно и липсата на жлезата е от значение,а съм  по-старателна от него.

# 369
Един ендокринолог беше ми казал, че при хипофункция на жлезата се дебелее даже от въздуха който се гълта.

# 370
Да, а от хиперфункция се слабее. Преди време хормоните ми бяха залитнали натам и за няма и месец, от само себе си, започнах да си свалям панталоните без да ги разкопчавам.
И аз съм пила Мерц-а, но ми излизаха пъпки по лицето. Този тривитаминол какъв е?

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 21:08 от 4ик4ирик

# 371
# 372
Аз прочетох за тривитаминола във форума, в "Красива мама".Взема се от ветиринар,около 5-6лв мисля беше.
Слагам в маската 1супена лъжица тривитаминол,1жълтък,1суп.л кисело млякои 1 суп л водка или ракийка.Какви гриви ще отгледаме  newsm09

# 373
Тя моята коса не е рядка, но има периоди в които косопада се увеличава и ми е неприятно навсякъде наръсени косъмчета.

# 374
Аз прочетох за тривитаминола във форума, в "Красива мама".Взема се от ветиринар,около 5-6лв мисля беше.
Слагам в маската 1супена лъжица тривитаминол,1жълтък,1суп.л кисело млякои 1 суп л водка или ракийка.Какви гриви ще отгледаме  newsm09

Sote, а колко време се седи с тая маска?

Общи условия

Активация на акаунт