Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 655
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, Маски! Аз в петък всъщност само си насрочих час за преглед. Доц. Пандев беше в болничен и чаках да отиде на работа. Та прегледа и в сряда от 15 часа. Чудя се имали възможност всъщност да остана в болницата, нямам идея какъв багаж да вземам.
На мен също много ми пада косата от лятото е почнала обилно и още продължава. Чувала съм за тривитаминола, даже и фризьорката ми си е слагала от него и наистина имал ефект. Освен да тръгвам към ветеринар.  Grinning

# 376
geri,обикновено приемат за 3 дена за изследване.Аз имах при кого да отседна в София и ми позволиха да си ходя.
Маската я слагам 1,понякога 2 пъти седмично по 1-2 часа,колкото издържа.

# 377
Аз мисля да си наглеся едно сакче за болницата пък каквото стане. По принцип прегледа ще бъде в Дойче клиник, там имал кабинет, а операцията в ИСУЛ. Размишленията ми са заради тази грипна епидемия.

# 378
gery_dobreva ,
смятам, че е по-разумно да почакаш. Няма нищо спешно в това.

# 379
По принцип аз искам да го махна възможно най-скоро, страх ме е, че това нещо стой в мен и расте. А и тва чакане не ми е много приятно.

# 380
Някой от вас прави ли компреси с тиква на жлезата? Аз от време на време правя.

# 381
По принцип аз искам да го махна възможно най-скоро, страх ме е, че това нещо стой в мен и расте. А и тва чакане не ми е много приятно.

Разбирам, имах предвид да изчакаш да мине грипната вълна

Теменужке, мила дружке, аз никога не съм правила компрес, знам ли...Когато се оперирах имаше една жена на около 45, туркиня, каза, че отпреди 10 години знаела за възела и пила, мазала каквото, където чула, но...Предполагам ефект би имало самолечение чрез овладяване на мисълта...

# 382
4ик4ирик, за ТЕС ли иде реч?

# 383
или за силата на подсъзнанието или автогенен тренинг?!и само с тях не става..освен чиста и положителна мисъл,според мен са от значение-храна,въздух,вода,движение,слънце(липсата на чернобил)...
аз съм решила да се пречиствам с житото по дънов и после пост..след режима,дано се наканя за едно тсх,още повече,че ще ми е интересен резултата..
спорна и лека нова седмица! Hug Praynig Peace

# 384
Ина, на 6-ти февруари ли се пада да започнеш житния режим?

# 385
масовият режим за януари е от днес,за февруари от 21,но аз ще го правя от 4.02-във фаза новолуние,защото е за придобивки от всякакъв характер..

# 386
А след 10 дневния режим колко време ще изкараш в пост?

# 387
целият великденски.

# 388
Ох, аз не зацепвам, че идват великденските пости, мислех, че ще правиш пълен пост само на вода и се зачудих защо ще е след режима, а не преди него. Ами леки пости и надявам се ще споделяш как се чувстваш, поне на мен ще ми е интересно!

# 389
да,ще кажа.
до сега винаги пости или разни пречиствания,са ми се отразявали прекрасно..а и са ми помагали да превъзмогна някой здравословен недък..
а сега имам крещяща нужда от промяна,от нерви... Embarassed ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт