Операция на щитовидна жлеза - 3

• 73 646
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Меци здравей! Затрупана съм, едвам подавам нос от пряспата... Joy Шегичка, при нас е истинска бяла зима, аз си стоя у дома на топло и съм си направила компресче с тиква на шийката. Дано да сте здравички, че светли празници идат!

# 256
Здравейте и от мен, отдавна не бях писала, защото нищо не се случваше.

Да припомня, че имам възел 3 см. Ендокриноложката от поликлиниката каза, че може да не се оперира, а хирурга каза да се оперира. Вчера бях при доктор Катя Тодорова. Прегледа ме, каза че е за операция, и че има две кисти в него, но след резултатите от куп изследвания ще каже със сигурност дали да се махне. Пусна ми ТАТ, МАТ, тиреоглобулин, генетични изследвания за мисед аборта, който претърпях, и N K K или нещо такова, не мога да го разчета, които каза че ще ми излезнат около 200 лв. Това просто е безумие. Как може да не се поемат от здравната каса. Даде ми срок един месец, в който да си ги направя. Изписа ми лекарства, които да пия и каза, че от тях би трябвало да спадне. На 01.02.2011 си записах час. И така.

Това е за сега от мен. Лека и спокойна вечер!

# 257
adorable,успех в лечението!
какво ще пиеш като лекарства?

# 258
Добро утро, момичета!

Ами изписа ми капки Лимфомиозот / 3 х 5 капки /, Селен и аспирин. Макар че, ендото от поликлиниката каза, че не може да се лекува, защото е доста голям. Но все пак си ги взех.

А тези изследвания някоя от вас да си ги е правила  N K K / или нещо подобно /? Прати ме да си направя в болница Иван Рилски / до инфекциозна /.

Лек ден!

# 259
мисля,че бяха пак някакви автоимунни-нуклеарни тела се изследваха..

# 260
 adorable,аз за съжаление с никакъв съвет не мога да ти помогна,защото
не съм правила такива изследвания,но ще бъда с теб духом.Успех мила!
 На другите хубавици спокойни почивни дни пожелавам Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 261
Благодаря Ви!

Приятни почивни дни!

# 262
Здравейте!

Чета, чета в темите(опитвам се да ги изчета все още не съм стигнала финала) и не мога да намеря отговора на въпроса ми - моля Ви помогнете ми! Rolling Eyes Sad Имам нужда от напътствие. Предстои операция на майка ми, и най- удобно е да е при мен тук във Варна. Тя принципно не живее в България, но не вярва на лекарите извън страната където е тя.
Интересуваме във Варна правят ли се операции на щитовидната жлеза - добри, успешни (знам, че е по въпрос успеха, но все пак). При кои лекар? Имали мами от Варна минали по този път, доволни ли са от хирурга и т.н. Rolling Eyes
Или всички с тези проблеми е добре да стигнат до София и да не залагат на други лекари по другите градове... Rolling Eyes ?!

Ще съм благодарна ако някои се включи и ме ориентира. Rolling Eyes

Продължавам с четенето....

# 263
Danu-Ani,здравей!
за варна  добър ендокринолог е д-р сарджева,но не знам и мисля,че не оперира.аз самата съм от варна,но се оперирах в пловдив при доц.димов.колебаех се м/у д-р от военна болница във вн и един доцент,на който в момента забравих името,но от прегледа му бях разочарована...
не знам до колко съм ти полезна.ще се включат и останалите момичета.
успех! Hug Peace Praynig

# 264
Danu-Ani,здравей!
за варна  добър ендокринолог е д-р сарджева,но не знам и мисля,че не оперира.аз самата съм от варна,но се оперирах в пловдив при доц.димов.колебаех се м/у д-р от военна болница във вн и един доцент,на който в момента забравих името,но от прегледа му бях разочарована...
не знам до колко съм ти полезна.ще се включат и останалите момичета.
успех! Hug Peace Praynig

Благодаря ти за споделеното мнение, но искам да те попитам ти защо се разколеба за военна болница? Rolling Eyes

Може и на ЛС да ми напишеш малко повече за това как е минало и в Пловдив, и там е добре като място има как и там да я направи. Благодаря ти.

# 265
за военна- лекарът ,който познавам е коремен хирург и все пак не му е ежедневие да режи щитовидни жлези.а и ежедневието ми е в пловдив,но останах очарована от прегледа при доц.димов.
в темата голяма част сме пациенти на доц.димов.мина бързо,в петък ме прие,оперира,събота вече бях в къщи.условията са лукс,операцията е по здравна каса.
може да влезеш в сайта на мц"каспела",както също можеш да разговоряш и с д-ра по телефон.

# 266
Благодаря ти Ина 15  bouquet много са ми от полза всякакви насоки и напътствия.

# 267
питай всичко,което те интерисува.надявам се скоро и другите момичета да споделят впечатления,за да се ориентираш по-добре. Hug

# 268
Здравейте!

Адорабъл, на мен са ми правени всичките изследвания точно при същата докторка. Хубаво е да се направят, ако искаш бебе да имаш да се знае каква е причината. Не се притеснявай, всичко ще е наред! Аз не пих тези неща дето ми ги изписа. Но на моя глава

# 269
Добро утро, момичета!

Collibri мерси за подкрепата  bouquet
Да искам да имам бебче и ще ги направя, в нета чета само хубави неща за нея. Силно се надявам да не са ми толкова лоши резултатите, само тези генетичните много не съм съгласна да си правя, защото знам, че се пускат такива при два или три мисед аборта, защото е често срещано явление и за първия път не го приемат сериозно. Но каквито и да са, ако каже да се оперира ще го махна. Но ми е трудно да възприема, че след това цял живот ще пия хапчета.

Лек ден от мен:)

Общи условия

Активация на акаунт