Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква рецепта за кашлица е споделена в публикациите?
Каква информация се споделя относно подготовката на гърдите за кърмене?
Какви са мненията относно избора на бебешка кошара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква рецепта за кашлица е споделена в публикациите?
-
Каква информация се споделя относно подготовката на гърдите за кърмене?
Форумът обсъжда дали е необходима подготовка на гърдите за кърмене. Един отговор подчертава, че подготовката не е задължителна, тъй като гърдите сами се подготвят под влияние на хормоните. Въпреки това, се споделят препоръки за мазане с чист ланолинов крем за зърна, но се посочва, че загрубяването на зърната не предпазва от разраняване при кърмене.
-
Какви са мненията относно избора на бебешка кошара?
Във форума се обсъжда изборът на бебешка кошара, като се споделят различни преживявания. Някои майки предпочитат дървени кошари с мрежа, тъй като са лесни за преместване, докато други смятат, че техните малки деца не обичат да стоят в тях. Отново се подчертава, че изборът зависи от темперамента на детето.
-
Какви са препоръките за покупки преди раждането?
-
Какво е мнението за използването на бебефон?
и честито за хубавите резултати 
. Ако той иска надясно, а аз съм легнала наляво, започва да се "сърди" и се обръщаме
в такъв момент най добре е да полежиш, поне при мен само така минава. Надявам се че няма повече да ти се случват такива неприятни неща
ами знам какво казват, обаче на мен ми е добре все още да лежа по гръб, малкия пакостник така най малко се бунтува вечер
и ако случайно, не съм застанала в удобно за него положение се започва едно ритане
и не мога да спя. а като се обърна на една страна измалявам
таткото е на върха на щастието
сега не ходи а лети. Но малко ми се поскараха вчера
,че от началото до сега съм качила само 1кг.
Нека я изпълним само с хубави вести.
втора бременност, 30 г. термин 10 март 
Сега мислим да сложим бебето да спи там, а баткото да остане още малко в дървената кошарка. На тази с мрежите предимството й е ,че е лесноподвижна и ще ми върши работа вместо шезлонг-мога да си я разнасям в стаята, в която съм, защото е на колелца.
и
. Долу-горе се оринтирах както искам, но ще пазаруваме по-нататък. 
аз я оставях там само когато трябва да отида до тоалетната например. Но познавам майки с момчета, които си я ползваха пълноценно, всичко зависи от темперамента на детето
Да се напълни само с хубави новини и още бебета!
Желая на всички ви лека нощ и пълноценен сън