Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 23 988
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
mama_sancho, направете ФЕ.
С дъщеря си не бях правила. Всъщност само задължителните изследвания ми правиха. На нея в 7ми месец й откриха шум на сърцето. На прегледът в 3та градска всичко беше ок, израстна го.
С малкият правих ФМ във Фемина. Лекарката ми препоръча да направя и ФЕ, като не е упоменавала някакъв видим проблем.
Дадох ви линка, за да попитате какво значи "супер ехогенни фокуси в лявата камера". В тази тема отговарят специалисти в областта.

Пожелавам късмет.

Много благодаря и аз така смятам да направя ФЕ . Но се колебая при кого да запиша час - Д-р Спасов или Д-р Павлова

# 121
И аз така мисля да направя,ще отида по нататък:)Много благодаря за успокоението,рано е още да се каже  bouquet

# 122
  • София
mama_sancho, нямам информация за д-р Павлова. Аз бях при д-р Спасов (Фемина). Доволна останах от прегледа, обясненията и т.н. Малко ми се накара в началото, защото съм отишла късно  Embarassed
Нямаше проблем с бебето, имаше малко завишен пулс. Но лекарят каза, че може аз да съм се притеснила от нещо. А аз вярно се бях леко гипсирала.

# 123
mama_sancho, нямам информация за д-р Павлова. Аз бях при д-р Спасов (Фемина). Доволна останах от прегледа, обясненията и т.н. Малко ми се накара в началото, защото съм отишла късно  Embarassed
Нямаше проблем с бебето, имаше малко завишен пулс. Но лекарят каза, че може аз да съм се притеснила от нещо. А аз вярно се бях леко гипсирала.

Благодаря ти - то и аз съм се гипсирала май при всички ние е така все пак става въпрос за нашите дребосъчета Simple Smile

# 124
В четварта седмица при мен се вижда едно кръгче колкото грахово зърно вътре с една жълта точка,това нормално ли е?

# 125
  • ул. "Мечтание"
В четварта седмица при мен се вижда едно кръгче колкото грахово зърно вътре с една жълта точка,това нормално ли е?

Да.

# 126
Благодаря  bouquet

# 127

Съвсем нормално!След 2-3 седмици и сърчице ще видиш Grinning

# 128
Добро утро на всички сладурки!
Минавам набързо да споделя радостта си, че първите ДНК резултати от амниоцентезата са добри! Така ми олекна и съм толкова щастлива. Simple Smile Сега остава да си чакам пълния цитогенетичен анализ. Бихте ли ме "светнали" какво точно изследва той, че нещо се омотах в информацията от много четене и не ми стана много ясно...

# 129
honey_73 ,поздравления за добрите резултати! Hug

# 130
Момичета, искам да попитам какво представлява плацентарната недостатъчност и какви са последствията от нея?

# 131
Момичета, искам да попитам какво представлява плацентарната недостатъчност и какви са последствията от нея?

Виж тук: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 839&Itemid=31
Подробно е описано Hug

# 132
скоро преди 2 месеца мисля бях си пуснала тема че не искаме бебе но след дълго размишлаване го решихме и поисках да си имам бебе и започнахме да работим по въпроса моят цикъл е през 30 -30 и няколко дена така че незнам точно кога ми е овулацията но когато имахме възможност го правехме  Laughing и сега трябва да ми дойде тези дни и усещам болка в гърдите и леко отпадналост като пмс .. възможно ли е този месец бебчо да не е станал , вие когато го заченахте към датата на цикъла когато не ви идваше усещахте ли нещо Confused защото миналият месец ми дойде на 25 а по миналия на 23 така че е възможно да ми дойде  Sad вие какво усещахте ? възможно ли е това да е пмс или знак че има бебе защото аз съм нямала досега и незнам какво е чувството но се надявам скоро да усетя  Flutter Flutter

# 133
Ами,можем само да гадаем!50:50 е вероятноста.
Изчакай си датата на МЦ и ако не дойде си направи тест,а за най-сигурно кръвен.

# 134
Здравей те ,прочетох цялата тема и забелязах че много от мамите плащат за изледванията и болничния.
Аз вече съм в 36 г.с и от самото начало съм с болничен горе долу след 2 месец си взех първия болничен от 7 дни и след това почнаха чрез ЛКК да ми издават болничен по 1 месец но никога не съм плащала даже и потребителска такса,тогава сестрата ми обясни че като бременна не плащам, също след 2 месец ми направиха иследвания в който включваха и спин и васерман за тях също не платих нищо както и за кръвната група, в 6 или 7 месец не съм сигурна също си правих изледвания пак не заплатих нищо,около 15,09 ,2010 бях на преглед и прафих последните изледвания и тогава не заплатих .
Винаги съм с талон .
В Военна поликлиника ходя на консултаций при др. Гиздов и съм доволна!
Не мога да разбера защо все още има доктори който искат такса от бременните като те са освободени?

Общи условия

Активация на акаунт