ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 29 460
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да намина да видя  готините мами на деветокласниците Heart Eyes и да пожелая на децата им успешен втори срок!   bouquet
Няма съмнение, тимът ви е много креативен. Фран, наистина много  хубава идея Hug, но  засега неподходяща за изплагиатстване Mr. Green при осмокласниците, поне според мен, тъй като един срок не е достатъчно време за добиване на задълбочени впечатления. Вие водите с цяла учебна година. Но това, че за момента не можем да  краднем идеята, не ни пречи с голям интерес да прочетем предстоящите ваши постове по темата. Peace

# 616
  • България
Малко по-късно ще се явя в изповедалнята  Joy Joy Joy

# 617
  • София
А пък за нашето у-ще правят репортажи в централната емисия новини по БТВ-то. smile3534

Много сте пък важни... Joy
Непременно ще следя новините.

# 618
  • гр. София
За съжаление репортажът беше критика към ръководството.Някои преподаватели са викали ученици през грипната ваканция,за да ги изпитват.

# 619
  • София
За съжаление репортажът беше критика към ръководството.Някои преподаватели са викали ученици през грипната ваканция,за да ги изпитват.

Няма угодия. Ако ги оформят без да ги изпитат, пак ще има недоволни... newsm78

# 620
  • България
А какъв беше зорът срокът да свърши по време на грипната ваканция?  newsm78 Спокойно можеха да го удължат една седмица за сметка на втория.

# 621
  • София
А какъв беше зорът срокът да свърши по време на грипната ваканция?  newsm78 Спокойно можеха да го удължат една седмица за сметка на втория.

Така де. Пак ще повторя. Няма угодия. Joy

# 622
  • София

Аз доколкото разбрах, директорката каза: "Те и без това бяха пред училището - не сме ги викали"
Ама ги прибрали набързо - ми да не настинат децата  Mr. Green Грипно време е!
Това в кръга на шегата! Hug
Sofia е права - можеха да им дадат 5 дни за оформяне , изпитване и т.н.. Ние пропуснахме класното по БЕЛ , беше в последния учебен ден преди грипната,.. И нямаше кога да се прави повторно. Класната ми каза, че имала впечатления и ще го оформи без класно

Фран, чудесна идея е да споделим за училищата  Peace Hug Ще се включа и аз по-късно

Ха,.! Мислех, че деветокласници очакват Св.Валентин  hahaha

Already, радвам се, че ни навести  Hug

Момичета, и за февруари съм съгласна за среща , то на мен цяла зима си ми  е студено cold

# 623
Момичета, ще се изповядвам утре. Peace
Сега мъжО ме чака и отивам да се преброяваме онлайн. Laughing

Какво е любовта според децата  Heart Eyes

# 624
  • София
О, Фран, това е много мило. Размекнах се... Най много си харесах първото примерче за това що е любов: за бабата и дядото с артрита...
Аз като съвестен гражданин сутринта в 6.30 се преброих. Сега съм в статистиката и може да ме "обработват", "усредняват", "разпределят"...

# 625
  • София и там където не се пуши

Нещо чух и по други училища са приемали ученици и са правили проверки, явно правят мръсно. Ама то пък си е така, трябва си дисциплина, като са казали не, ами да е не.

И аз още не мога да измисля, какво да напиша, но като цяло за цялата група от неделя, децата си обичат училищата. Ами нали те ходят, аз какво да го обичам. Обичам си моето, където съм учила аз НТБГ. Още я сънувам сградата, като първо бяхме в сградата на Розова долина, после ни преместиха на Ернс Телман сега Витоша. (какво ли пък ви интересува). Хубаво е нещо интересно по темата деветокласници да си казваме от време на време.

А на синът учителите ги обичам, става много весело на РС, ама и родителите готини.

# 626
  • Sofia
Аз въобще няма да го мисля. Девойката е много доволна от избора си, аз - също. По принцип бях доста скептична към нивото на средното образование изобщо, но за моя радост се оказа, че все пак съществуват и по-добри училища, и по-интелигентни учители, и по-възпитани тинейджъри. Е, училището си има и "тъмни" страни, за щастие - наркотиците не са сред тях. Бих искала да ходя на работа с желанието, с което тя ходи на училище!  Wink

# 627
  • гр. София
Ох,на нас ни предстои зимен отдих.Синът ми до сега не е ходил с класа, от времето на зелените у-ща.
Притеснявам се защото не мога да предположа в една по-друга  ситуация и среда какви идейки могат да им хрумнат. Wink
Но аз като майка съм длъжна да се терзая. Laughing

# 628
  • София и там където не се пуши
  . Бих искала да ходя на работа с желанието, с което тя ходи на училище!  Wink

Това ми хареса, дори го направих и на заглавие горе, ама понеже не се побира, максимално го съкратих.

За зимния отдих, нещо нашите не се държат добре. Голяма лиготия пада, макар, че учителите не се оплакват.

# 629
  • България

Така де. Пак ще повторя. Няма угодия. Joy

За мен е все едно, още повече, че при нас срокът още не е завършил. Грипната ваканция се оказа в седмицата на изпитите и те се провеждат сега. В петъка преди нея бяха минали само математика и БЕЛ.

Какъв зимен отдих?  newsm78 Нали до сега бяха ваканция? Сега какво ще правят?

Общи условия

Активация на акаунт