ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 29 547
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • България
Фран нямам нищо против да преименувате темата Simple Smile. Имам идея как да я изпишем по-бързо - предлагам срещичка! Дайте предложения за време и място. Моята оферта е 12, 13, 19 или 20, място - без промяна.  Hug

# 601
  • София и там където не се пуши
Аз съм за среща за м. март. Е вчера сме се виждали, нали поне месец да мине.

Fortuna , щом ти е хубаво при нас , добре дошла.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 14:04 от Dorothy

# 602
  • България
Става и за март, но да е след празниците!

# 603
  • София
УСПЕШЕН ВТОРИ СРОК НА ДЕЦАТА НИ!   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз и Sofia все не можем да се класираме на пернишките срещи! Blush Сега ще разгледам снимките, Dorothy! Както винаги  си на мястото на събитието!  Hug

А за среща - много ще се радвам да ви видя, момичета!  Hug
Обаче, .. дали не е по-добре през Март наистина,..? Надеждата ми е за по-топличко време ,.. Wink
И ако не е нахално - да си кажа, че на 25,26,27-ми Март съм на семинар. И на 19 и 20-ти Февруари също

Между другото 3-ти Март е в четвъртък - ще ни се съберат ли 4 почивни дни? Laughing

Fortuna, welcome В коя гимназия е девойката?

Фран, аз нямам нищо против да се промени заглавието, за да сме актуални Wink
Между другото Знаток не може ли да го промени или трябва админа?  Thinking
Може направо: ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ - втори срок  newsm78

Имам идея как да я изпишем по-бързо - предлагам срещичка!
И предложението на Софи  е ок!  Peace Wink

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 13:24 от Lady-B

# 604
  • София и там където не се пуши
Знаток може да променя само 24 часа, а всяка една от вас може да променя, ето демонстрация.

И става като спор Коледа или Великден чакат  Joy , защото промених назад, тези, които мога да променя.

# 605
Имам идея как да я изпишем по-бързо - предлагам срещичка!
Нали знаеш, че в повечето случаи мислим еднакво. Grinning
Точно това си мислех сутринта...страничките на темата се изписват бързо, когато наближи време за срещичка. Laughing
Само за това ли остана да си говорим? Confused
Може по-нататък, ако разбира се имате желание, всеки да сподели плюсовете и минусите на гимназията в която учи детето му. Доволен ли е от избора? Детето доволно ли е от училището? Май не сме си говорили по тези въпроси.
Така можем да бъдем и полезни на дамите с по-малки ученици, които ни четат и на които им предстои подобен избор.

Що се отнася до среща, аз винаги съм ЗА това, което реши болшинството и предпочитанията ми са за февруари.
През месец март имаме много семейни празници и рождени дни, но ако решите срещата да е тогава,  надявам се все пак да се класирам. Peace

# 606
  • Sofia
 Какъв криейтив тим сте Thinking това е хитро,  всеки сам да си слага заглавието Crazy  :

За среща си говорите  Heart Eyes , много моля,  да бъда записана в списъка  Hug

И аз като Фран,  предпочитам февруари Peace

# 607
Заглавието на първа страница вече е променено. Peace

# 608
  • гр. София

Снимките през нощта са качени във ФБ, но сигурно вече си ги видяла.

A ,добре ,че ме подсети. Grinning
Нещо не ме влече мен този ФБ.Влизам отвреме на време ,за да контролирам щерката. Mr. Green

# 609
  • България
 До колкото знам, на срещата в Перник сте били много малко и за това я броим подгряваща Wink. Давайте да се организираме за нова. Приемам идеята на Фран и бих се включила с впечатления от училището. Simple Smile

# 610
  • Sofia

Да , както винаги Фран излиза с добри предложения     bouquet
Кой ще започне оплюването??? Grinning

# 611
  • България
Тук оплюването не върви  smile3532, то е за други теми  smile3534

# 612
  • Sofia
 Embarassed добре,  така  да бъде  smile3521

Най-големият плюс на училището е , че мойто дете учи там Heart Eyes и се чуства много щастлива и на място Peace

Имаше късмет да попадне в задружен клас.

Разбира се, не всички преподаватели са и симпатични.

Никой не съжалява за направения избор.

Сега е ред на София да се изповяда  smile3533

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:44 от DSquared

# 613
  • гр. София
А пък за нашето у-ще правят репортажи в централната емисия новини по БТВ-то. smile3534

# 614
  • София
Исках аз да се изповядам първа, но нещо се омотах в страниците... Embarassed
За тези, които не знаят, синът ми учи в СМГ, немската паралелка. Това беше единственото му желание по време на кандидатгимназиалната кампания и имахме големи очаквания. Смело мога да кажа, че очакванията ни се потвърдиха. Синът ми е изключително доволен от избора си (следователно и аз). Попадна в добра среда, сред интелигентни деца. За съжаление, оставам с впечатление, че засега не са много задружни, не излизат, не се събират заедно. Приятелите на сина ми са от съседен клас. Също така имам добри впечатления от учителите с много малки изключения, но те за радост преподават по "неважните" предмети. За още по-голяма радост тези по "важните" предмети са едни от доайените на СМГ, изключително ерудирани и отдадени на професията си. Имам малки забележки към извънучилищните занимания, както бях споделила преди време... Също така не ми харесва единствената родителска среща, която се провежда в началото на учебната година. Смятам я за безсмислена.

Общи условия

Активация на акаунт