За прекаленото окосмяване при някои жени! Тема 2

• 71 462
  • 390
  •   1
Отговори
# 315
бих те посъветвала да се стягаш и да свикнеш с болката от епилацията.

# 316
Е, неее! С депилатоар и самобръсначка наистина ще си в депресия. Така започват да растат по 2-3 от едно место. Опитай с епилатор. Пак може и да ти се налага често да го ползваш, но нещата ще изглеждат различно. От лазерната епилация не се ли забавя поне растежа? Опитай при друг козметик, на друг уред.
Не напускай работа, моля те! Наистина си е гадничко да имаш тоя ангажимент, но уверявам те с епилатор ще бъде малко по различно положението. Опитай!
Не знам имаш ли деца, но при една бременност също се регулират нещата.

# 317
milenadany,разбирам те,миличка,но това изобщо не е решението.Голямата грешка при теб е,че си започнала с тая пуста бръсначка и депилатор,това само на краката може да се позволи да се използва,как ти е хрумнало по лицето и шията  Shocked Искам да знам ти ли си го реши или някой така ти каза да се бръснеш?? Сега наистина започни с епилатор и още по-добре КОЛА МАСКА,с времето наистина стават по-крехки! Ако космите не са ти дебели,спокойно можеш да ги изсветлиш. А най-доброто и ефикасно решение е лазерът,но КАЧЕСТВЕН,явно там,където си ходила,не е бил,опитай на някое препоръчано място от форумите. По-евтина алтернатива на лазера е електрическата игла,маха ги напълно,потърси из форума препоръки за студио! Изобщо не си мисли такива глупости да напускаш работа и да чакаш да те прибере ''онзи горе'' !!!!!!!!!!!!!!!

# 318
Кола маска си правя само на мустачето,но цялата се обривам,много ми е чувствителна кожата. От Пловдив съм,къде ходите на лазарна епилация,аз ходя в Лазар център.

# 319
Nа 29 години съм,нямам деца и едва ли ще се стигне до там,аз не допускам никой до себе си,камо ли мъж

# 320
Ами как няма да е чувствителна като я бръснеш?  Shocked и все пак не ми отговори... ти сама ли реши да започнеш с бръснача или някой те посъветва?

# 321
  • София
Кола маска си правя само на мустачето,но цялата се обривам,много ми е чувствителна кожата. От Пловдив съм,къде ходите на лазарна епилация,аз ходя в Лазар център.
Дъщеря ми ходи в Лазер център, но в София. Вече 2 години. Прави цяло лице и след 8 процедура и е 65 лв, В началото беше всеки месец, после на месец и половина, а сега на 2 и половина. лошото е, че не всички са старателни и последния път и бяха оставили горичка на едната бузка. Не се отчайвай и не напускай работа, просто бъди упорита. 90 % от жените се епилират.

# 322
хей, какви са тези лоши мисли!!! и аз дълго време не допусках никой до себе си, заради окосмяването (а то е навсякъде. буквално). После забелязах, че мъжете много много не обръщат внимание на тези неща (разбира се, че трябва да си епилирана, а не с космите. така със сигурност ще ти обърнат внимание). Ние се втурачваме прекалено много и не се фокусираме върху положителните ни страни- да сме непринудени, усмихнати, забавни...

както са казали момичетата: забрави депилатоара и самобръсначката! само кола маска и епилатор + ако имаш възможност фото или лазарна епилация. Имай в предвид, че започнеш ли с процедурите, тогава вече трябва да ги махаш само с депилатоар, а не с кола/епилатор.

успех!   bouquet

# 323
Аз не мога да си представя как някой може да е толкова зле психически,че да посегне да си бръсне гърдите,НОСЪТ  Shocked,брадичка и т.н. и после да очаква,че ще изглежда добре,просто не доумявам........................................

# 324
Може би просто иска за миг да се види в нормално състояние! Космите наистина са си доста депресиращи. Хубаво е да има човек до теб, в по ранна възраст, да те насочи как да действаш спрямо тях.

П.П. Приятелката ми например от години си бръсне краката и интима и просто изглежда перфектно. Тя например недоумява как мога да си причинявам това да си епилирам краката , като със самобръсначката става далеч по бързо и кожата стои гладка. Ако ще и да й се налага да го прави през ден под душа.

# 325
Аз не мога да си представя как някой може да е толкова зле психически,че да посегне да си бръсне гърдите,НОСЪТ  Shocked,брадичка и т.н. и после да очаква,че ще изглежда добре,просто не доумявам........................................

Понякога само това е решението - единственият вариант да си гладък винаги, без врастнали косми, без пъпки.....Аз вече действам с бръснача почти навсякъде (буквално).

# 326
извинявай, но понятието "винаги" е далеч от реалното положение.
 Naughty

а пъпките след коламаска на горната устна се предотвратяват със спирт и нанасяне на крем последователно няколко пъти.
Почти всички жени имат мъхче под носа Peace , но не всички ходят обринати.

за врастналите косми наистина лек не съм намерила все още. краката ми са целите на петна  Sad Sad

# 327
Ама момичета,има огромна разлика м/у това да си бръснеш краката и да си бръснеш носа,брадичката и гърдите!!!! За краката и аз,както и хиляди други жени са разкарали епилатора,причиняващ сума ти болка и резултатът е почервеняли крака,личащи от километри,за мен бръсначът е най-добрият метод за крака-бързо,без никаква болка,идеално гладки,просто епилаторът го ползвам само за ръце,колкото и месеци да търпях адската болка от него в/у краката,просто реших,че няма смисъл. И все пак мислите ли,че ''моментното удоволствие'' от това да се видиш идеално гладка ... за 1 ден е достатъчно добър мотив,за да се бръснеш на такива зони.... какъв е смисълът да се видиш гладък и после до края на живота си да си с дебели,черни косми...

# 328
Няма смисъл! Естествено, че не си заслужава, но понякога човек изпада в депресия, безсилие , яд и го прави.

# 329
Мен не ме боли от епилатора или кола маската, но просто ефекта е само зачервена кожа, обриви и пр., т.е. вместо да скрия проблема акцентирам върху него.

Общи условия

Активация на акаунт